fynd24.se Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Köpt ssddiskar på 2 tb och 4 tb men de är bara bluff med låg lagringskapacitet 10-30 gb och alla filer över försvinner så du tappar data och information så de borde anmälas.

Valutata 1 stelle su 5

Köpte billiga ssd diskar som hade virus som fejkade storleken och installerade en trojan på min dator så jag fick lov att formatera om och ominstallera den dessutom spred den sig till min andra US... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fick inte det som utlovats på hemsidan, stod att leksaken skulle komma i originalkartong. När jag kontaktade säljaren sa de att det står i annonsen att leksaken inte skulle komma med kartongen, detta... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Jag köpte rakblad hos er. Det står att dom passar Gillette. Det gör dom,men färg och utseende på bladen är en usel kopia utav Gillettes blad.men ni skriver aldrig att det är Gillette, men det kan miss... Leggi di più

1. Negozio di gadget
  2. anche in
  3. Negozio di giocattoli per l'infanzia

Scritti dall'azienda

Fynd24.se drivs av företaget Fynd24 AB med huvudsäte i Malmö. Vårt sortiment består av allt från kända leksaksvaror till slitstarka fritidsartiklar. Vår mål är att du som kund ska spara pengar och samtidigt handla smart och billigt. Vi letar ständigt världen över för att kunna erbjuda de senaste innovationerna från företag och privatpersoner. När vi planerar våra inköp så går vi efter mottot; "spara tid, spara pengar och ha roligt"! Vår hemsida är byggd med SSL säkerhet med hjälp av vår webbsida leverantör quickbutik.se och du känna dig säker när du betalar genom vårt online butik då vi aldrig säljer vidare din information eller använder det för annat än leverera din beställning. Har du tips på hur vi kan förbättra vår hemsida eller vårt sortiment, tveka då inte att kontakta oss på info@fynd24.se. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattesedel Organisationsnummer: 559418-7980

Scarso

TrustScore 2 su 5

212 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Handla inte här

Handla inte här. Bedrägeri.

22 aprile 2023

Risposta di fynd24.se

Hej, vänligen och spamma inte ner vårt trustpilot sida. Du har aldrig varit kund hos oss. Vi kan se att det är samma person som skriver detta från olika konto. Vi har rapporterat dig trustpilot.

Vi har utlyst en uppdatering kring detta på våran hemsida: https://fynd24.se/kundtjanst

Vänligen

Säljer lurendrejeriprodukter

Säljer lurendrejeriprodukter. Spydig kundtjänst som slänger sig med meningar som "lilla gubben".

https:// www. sweclockers. com /nyhet/36307-fynd24-saljer-fejkade-harddiskar-pa-cdon-marketplace

Edit: Men ditt retarderade blockmongo:

"Uppdatering: Vid vidare undersökning kan vi se att hårddiskarnas kapacitet stämmer och klagomålen vi har fått kring dessa handlar det troligtvis om hårddiskar som blivit felaktigt byggda. Dessa kan reklameras och våran kunder kan få en återbetalning för detta om de kan uppvisa att hårddisken är korrupt att visa fel lagringskapacitet. Tack för ert tålamod och förståelse."

Trots allt folk skriver så fortsätter ni försvara ert bedrägliga beteende. Äckliga jäv-la parasiter.

5 maggio 2023

Risposta di fynd24.se

Vänligen och sluta spamma ner vårt trustpilot sida. Du har aldrig varit kund hos oss. Vi kan se att det är samma personer som skriver detta från olika konto. Vi har rapporterat er till trustpilot.

Vi har sålt över 200+ av såna genom åren och över 80 % av kunderna har blivit nöjda med detta och det har varit enbart en limiterad antal av returer annars skulle vi sluta sälja dessa. Vi har slutat sälja hårdiskarna för att få stop på attackerna och spekulationerna från online människor som aldrig varit kund hos oss tidigare.

Kunden som klagat på hårddisken tog inte tid och koppla den till en dator för att testa om man kan spara 8TB filer på den eller inte när vi bad honom om detta utan hotade oss hela tiden med polisanmälan om vi inte betalade tillbaka hans köp. Sedan gick han och kontaktade journalisten på Sweclockers för att det ska bli sån hysteri.

Undvik detta pajasföretag

Undvik detta pajasföretag, när du lägger en beställning så lägger du den egentligen via ett annat företag, Fynd24 bara skinnar dig på mellanskillnaden.

Köp direkt via Wish eller Aliexpress istället.

Tydligen skulle det vara en 8 TB HDD

Tydligen skulle det vara en 8 TB HDD, jag fick en 100GB, ägaren sa att jag kan fara åt skogen. Han sa även att han inte bryr sig om ARN eller liknande, att han endast är ute efter "snabba" cash.

7 aprile 2023

Oseriösa

Oseriösa, men mest av allt.. naturligt otrevliga.
Ingen service känsla, fake produkter.

5 maggio 2023

Valutata 1 stelle su 5

Scam företag, säljer falska produkter och vägrar återbetala

Scam företag. Köp ingenting från dem då de försöker lura dig på pengarna. Beställde en 1TB hårddisk, fick en falsk hårddisk med ett 32GB usb minne inuti. De vägrar återbetala eftersom "produkten inte fungerar längre. Hårddisken har inte 1 TB längre." och påstår att det är mitt fel. Polisanmälda för bedrägeri.

Edit 050523
Fortsätter att ljuga och försöka manipulera riktiga omdömen för att undvika ansvar.

4 aprile 2023

Oseriös dropshipsida

Oseriös dropshipsida, kan lika gärna beställa från wish och få bättre service!

Risposta di fynd24.se

Vänligen och sluta spamma ner vårt trustpilot sida. Du har aldrig varit kund hos oss. Vi kan se att det är samma person som skriver detta från olika konto. Vi har rapporterat er till trustpilot.

Valutata 1 stelle su 5

Nyreggat bolag (2023-01-23) som…

Nyreggat bolag (2023-01-23) som bedriver drop ship-verksamhet med både scam- och skräpprodukter från Kina som är nästintill omöjliga att få någon återbetalning för eftersom kunden själv måste betala frakt (som kan kosta flera hundra beroende på produkt) till leverantörerna i Kina.

Ägarna bör ikvidera bolaget omgående. Tack för kaffet!

Valutata 1 stelle su 5

Köpte produkt på sidan (Jedi Govno…

Köpte produkt på sidan (Jedi Govno 24GB) och fick oprofessionellt bemötande via e-post när jag ville skicka tillbaka varan. Undvik!

Redigerat efter svar från säljaren 12e Maj:
Ganska oprofessonellt att hävda att du ser att alla konton kommer från samma person, detta är mitt enda konto på Trustpilot. Och en 80% nöjd-kund-andel på en vara skulle jag hävda är ganska lågt?

Risposta di fynd24.se

Vänligen och sluta spamma ner vårt trustpilot sida. Du har aldrig varit kund hos oss. Vi kan se att det är samma person som skriver detta från olika konto. Vi har rapporterat dig till trustpilot.

Valutata 1 stelle su 5

Ett företag som lever på bedrägeri😁

Valutata 1 stelle su 5

Hur är det möjligt att ett företag kan…

Hur är det möjligt att ett företag kan överleva med 63% 1-stjärniga betyg? Läser inte folk omdömen eller Flashback?

Bedragare utan ansvarstagande

Varning för Fynd24. Borde snarare heta Scam24. Oprofessionellt bemötande, ljuger i produktbeskrivningen, produkten är inte ens i närheten av det man köpte och de följer inte konsumentköplagen.
Produkten man fick var en scam och när man framför det till butiken så är det 0 ansvarstagande.
Undvik till varje pris! Handla hos en seriös butik istället, detta är inte det.

Samma person? Vad yrar du om? Denna snubbe måste röka på eller nåt om han tror att alla är samma person, måste vara schizofren kanske?
Han vet inte vad jag beställt ens för det framgår inte här eller några kontaktuppgifter.
Man ser bara på svaren att han har problem och försöker få Trustpilot att ta bort allt negativt.

Avråder från köp

Vilseledande produkter Ser ut att vara från kända varumärken men är i själva verket dåliga kopior. Hade jag vetat det var kopior hade jag inte köpt. Kommer inte handla igen.

27 aprile 2023

Hej Andreas

Vi har skrivit under produktinformationen att våra rakblad endast är kompatibla med Gillet serien. Önskar dig en fin dag!

/Allt gott 😊👍

Valutata 2 stelle su 5

Leveranstiden

Allt för lång leveranstid.

10 febbraio 2023

Hej Carl Erik

Tack för feedbacken. Vi jobbar ständigt på att förbättra våra leveranstider. Önskar dig en fortsatt fin dag!

/Allt gott! 👍😊

Valutata 4 stelle su 5

Bra!

Blev problem i tullen men Fynd24 fixade det utan problem.

13 aprile 2023

Hej Magnus

Pga logistik problem med leverantören kan det hända att man ibland får ett meddelande att man måste betala en tullavgift. Vi jobbar på en lösning på detta. Vänligen och kontakta vårt kundtjänst så kan dom krediterat den här avgiften åt dig.

/Glad fortsättning!

köpte en 8 tb hårdisk den 26/2

köpte en 8 tb hårdisk den 26/2
betalade 875kr
ovanpå det kom en tullavgift på 97kr som betalades

fick hem hårddisken. går bara fylla upp till 100gb sen blir mappar tomma utan data.

rent ut sagt tråkigt då det verkar som denna köptes från 3 part tillverkare som inte producerar orginal utan av vikt att bedöma verkar detta vara ett minneskort som dom flashat bios på för få upp lagerkapasitet men som ej går lagra på över 100gb

3 aprile 2023

Hej Jan

Tråkigt att du blivit missnöjd med ditt köp. Vänligen och kontakta vårt kundtjänst så kan dom kika på detta.

/Allt gott

Valutata 1 stelle su 5

Varan fastnade i tullen som ville ha…

Varan fastnade i tullen som ville ha extra bet. För att släppa igenom varan
Lång leverans tid ,28 dagar
Betalningen blev då försenad = ännu dyrare 70kr
Rakbladen som var beställningen gick inte att använda

30 gennaio 2023

Hej Morgan

Pga logistik problem kan det hända man ibland får meddelanden om att man måste betala en tullavgift. Beklagar aviseringen och vi jobbar på en lösning på detta. Vi kan se att vårt kundtjänst krediterat dig för tullutlägget. Om du är missnöjd med rakbladen kan du kontakta vårt kundtjänst så kan vi ordna med returen.

/Allt gott

Risposta di fynd24.se

Beklagar detta. Din order hade returnerats till oss pga logistiska problem men vi har har återigen skickat dig en ny vara och du bör få detta snart.

/Glad fortsättning!

Valutata 5 stelle su 5

Roliga Prylar

17 marzo 2023

Hej Ola

Stort tack för ditt fina omdöme.👍😊

/Ha en fortsatt fin dag!

Fynd24

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più