Köpt ssddiskar på 2 tb och 4 tb men de är bara bluff med låg lagringskapacitet 10-30 gb och alla filer över försvinner så du tappar data och information så de borde anmälas.
L'azienda ha risposto
Köpte billiga ssd diskar som hade virus som fejkade storleken och installerade en trojan på min dator så jag fick lov att formatera om och ominstallera den dessutom spred den sig till min andra US... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fick inte det som utlovats på hemsidan, stod att leksaken skulle komma i originalkartong. När jag kontaktade säljaren sa de att det står i annonsen att leksaken inte skulle komma med kartongen, detta... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag köpte rakblad hos er. Det står att dom passar Gillette. Det gör dom,men färg och utseende på bladen är en usel kopia utav Gillettes blad.men ni skriver aldrig att det är Gillette, men det kan miss... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fynd24.se drivs av företaget Fynd24 AB med huvudsäte i Malmö. Vårt sortiment består av allt från kända leksaksvaror till slitstarka fritidsartiklar. Vår mål är att du som kund ska spara pengar och samtidigt handla smart och billigt. Vi letar ständigt världen över för att kunna erbjuda de senaste innovationerna från företag och privatpersoner. När vi planerar våra inköp så går vi efter mottot; "spara tid, spara pengar och ha roligt"! Vår hemsida är byggd med SSL säkerhet med hjälp av vår webbsida leverantör quickbutik.se och du känna dig säker när du betalar genom vårt online butik då vi aldrig säljer vidare din information eller använder det för annat än leverera din beställning. Har du tips på hur vi kan förbättra vår hemsida eller vårt sortiment, tveka då inte att kontakta oss på info@fynd24.se. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattesedel Organisationsnummer: 559418-7980
Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Katastrof, tagit 2 månader att få hem en pannlampa. Har ännu inte fått hem den och vet ej hur el om den fungerar. Även svårt att få tag på fynd24, inga telefonnummer. Ska aldrig mer köpa från fynd24.

Risposta di fynd24.se
Lång leverans men kundsupport i toppklass
Beställde från cdon trodde jag. Var julklappar till min 4 åriga son. Beställde den 19 november, väntar fortfarande på en leksak. Fynd24 borde skriva med stor text, att ni har tur om ni får era saker. Finns heller inget telefon nummer utan man ska chatta om man har frågor. Här har man betalat för något som man inte vet om man får ens. Rent ut sagt BEDRÖVLIGT. FYND24 NÄ SNARARE BLUFF Å BÅG 2.0

Risposta di fynd24.se
Ni är skitdåliga på ge uppdateringar och status på leveranser. Ni får en stjärna för ert mod att skicka en kundenkät. Annars är ni sämre än Mycket dålig.
Jag testade att handla en gång hos er - aldrig mer och det har jag redan spridit i min vänkrets.

Risposta di fynd24.se
Lång leveranstid. Har väntat på en vara i 2 månader. Har fortfarande inte fått den. Ingen möjlighet att makulera ordern. Måste skicka tillbaka varan själv. Vem står för kostnaden? Riktigt dåligt.

Risposta di fynd24.se
Beställt vara i slutet av oktober och samtidigt betalt ! Har efter 2 månader ej fått några varor . Jag var ute i god tid för att köpa julklappar till mitt barnbarn. Varför meddelade ni inte mig att ni inte kunde leverera , så att ni kunde återbetala?
Häls
Mariane

Risposta di fynd24.se
Efter att väntat 45 dagar på sin produkt och ingen leverans i sikte kan man inte annat göra än avråda från denna handels plats . Köp någon annanstans...

Risposta di fynd24.se
När väl paketet kom efter flera veckors orolig väntan eftersom det var en efterlängtad julklapp till vårt yngsta barnbarn var det dagen före julafton. I köpte en reservjulklapp ifall den inte skulle hinna komma.
Hade kontakt med mycket trevlig och tydlig person på er kundtjänst och allt löste sig ju till slut.
God fortsättning hälsar mormor Gunnel🌟

Risposta di fynd24.se
Beställde 17 nov (räknat med att det skulle vara i god tid till att få den till julafton) har fortfarande inte mottagit någon vara har dessutom fått betala för den.

Risposta di fynd24.se
Jag har fått hjälp av kundtjänst på en gång mycket nöjd.
Varan var en kopia från Kina och det fick jag veta efter jag beställde och det är ok men det skulle stå i produkt beskrivning tycker jag tillsammans med att det kan ta men än 1 månad att levereras. Annars kundtjänst har varit suverän hela vägen från beställning till spårning och svarade till alla mina frågor när som helst från sen kväll till helg! Jag är jätte nöjd

Risposta di fynd24.se
Alla rakblad var slöa när vi fick dem
Fast vi använder rakhyvel som ingår i serien

Risposta di fynd24.se
Jag blev mycket bra bemött, när jag reklamerade en produkt som gick sönder. De skickade en ny i utbyte.
Beställde en gång Rakblad 24. Bara en gång! Aldrig mer! Rakblad är HELT SLÖ ! Rekommenderar INTE !
jag vill få tillbaka mina pengar! De rakblad är inte öppnade, bara en förpackning på 4styck/blad
Köp INTE
Beställ INTE
mvh
DAVKAZ

Risposta di fynd24.se
Butiken säljer falska Pokemonkort, dvs. kopior från Kina. Undvik!

Risposta di fynd24.se
Väldigt proffsig kundtjänst. Snabba svar och fixar det som behövde fixas 👌🏻
Snabba svar, inga problem att returnera, vänlig kundtjänst!
Jag var naiv nog att försöka köpa en leksak till min son på fynd24. Efter en och en halv månad tyckte dom jag skulle betala en tullavgift som de aldrig informerat om inför köpet. (dom betalade den sen själva när jag vägrade)
När vi sen fick hem paketet kom det direkt från en adress i Kina och innehöll leksakerna i totalt omärkta plastförpackningar och sen inget mer innehåll. Det fanns ingen logga från någon tillverkare, ingen märkning eller info över huvud taget. Det är med största sannolikhet samma typ av piratkopior som kan köpas på ställen som wish för några kronor, och det försöker fynd24 ta 400 kr för. Man får dessutom inte sälja leksaker i EU som inte är CE-märkta, dessa var inte märkta på något sätt.
2021-02-04:
På paketet vi fick och i de spårningsverktyg för paketets väg till oss som ni gett oss var det väldigt tydligt att paketet kom direkt från Kina hem till oss. Det finns inga spår av att det skulle ha varit på ett lager i Nederländerna däremellan. Jag förstår inte ens varför fynd24 ljuger om detta. Det verkliga problemet är ju att de säljer kopior av oklar kvalité och okänt ursprung.

Risposta di fynd24.se
I förväg skulle jag vilja ge fynd24 ett positivt betyg för den vänliga kundkontaktbehandling jag fick.
Även om beställningen ännu inte har levererats litar jag på att det kommer att vara okej. Leveranstiden har precis gått men detta beror på tullbehandlingar som inte var tydliga vid beställning. Fynd24 kommer att åtgärda detta.