Everybody is kind and soft spoken but they or people in garage are very slow, work was not done as promised.lease must be done in 2/3 days, it was done in week time, and handover time made it more l... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Financh voor de financiering van mijn Ford. Gino heeft mij van begin tot eind snel en professioneel geholpen. De communicatie was duidelijk, hij scha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Slechte communicatie hierdoor een langere afwikkeling. Dan besproken. (levering van bus) Helaas de schades niet juist in kaart gebracht. Er is toegezegd dit alles netjes op te lossen. Benieuw... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb een hele fijne contact en beste oplossing gekregen voor onze lease object waarvoor mijn dank. Ze zijn echte professionelen die werkelijk aan de wensen van klant luisteren
L'azienda ha risposto
Wij zijn Fynanch; experts in lease voor gebruikte bedrijfswagens. Wij zijn er voor ondernemers. Voor de transporteurs die groter dromen en voor de loonwerkers die direct extra materieel nodig hebben. Maar ook voor de chauffeurs die eigen rijder willen worden. Voor startende ondernemers en voor ondernemers die het klappen van de zweep al kennen. Bedrijfswagens kennen wij door en door. Trekkers, bakwagens, trailers en lichte bedrijfswagens. De occasion bedrijfswagen die jij wil gaan rijden vormt dan ook het uitgangspunt voor ons leaseakkoord, niet je financiële cijfers. Jaarcijfers mag je met jouw accountant bespreken, niet met ons. Wel zo gemakkelijk. Wij werken snel en persoonlijk, want ondernemen is mensenwerk. Op wens verzorgen wij garantie en de verzekering. Zonder gedoe snel verder ondernemen dus. Maar wel alles goed geregeld. Wij zijn gevestigd in midden Nederland en hebben direct toegang tot de voorraad van één van de grootste occasion bedrijfswagen dealers ter wereld: Kleyn Trucks, Trailers en Vans. Wel zo fijn want zo kun je alles in één bezoek regelen; voertuigen bekijken, proefrit maken, direct de lease regelen en snel op weg.
Industrieweg 2, 4214 KZ, Vuren, Paesi Bassi
O echipa de profesioniști gata oricând să îți vină în ajutor. Îi recomand cu drag. Apelați la ei cu toată încrederea că se va găsi o soluție și pentru situația dumneavoastră.

Eerlijk
Staan voor alles open
Klant vriendelijk
Zullen echt alles voor je proberen tedoen
TOP!!!!!

Risposta di Fynanch
Zeer tevreden! In contact gekomen met Gino van Fynanch en hij had me snel geholpen met de financiering van twee werkbussen, ook hartelijk dank voor je duidelijke uitleg beste Gino!

Risposta di Fynanch
Inspecteer de vrachtwagen voordat u deze aan de klant aflevert
Ik heb veel gevraagd naar details over de prijs van de auto en de termijnen in detail, maar ik heb niets ontvangen

Risposta di Fynanch
Onwijs goed geholpen. Gekozen voor Halal lease! Alles ging vlot. Zeker een aanrader

Risposta di Fynanch
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.