It is scaaam it is company in india they use eachother to show that is a propfirm and they never pais even the proofs are for themselves completely fake, dont buy this
fx-pec.com рекламирует себя как форекс… fx-pec.com рекламирует себя как фирма по торговле валютой, не имеющая ничего общего с солнечными панелями. Либо сторона торговли валютой — мошенник, либо сторо... Leggi di più
Pure scammers .. Rejecting my payout for no reason.i keed trying to contact but giving silly response of we don't have that authority..also asked for superiors he giving me reason for rejecting payout... Leggi di più
This energy company has completely changed how I view utility providers. They’re efficient, reliable, and transparent.
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Prop firm SCAM!
Fx-pec.com which is now a forex prop firm is an elaborate SCAM! They have misleading advertisements and HFT that doesn’t work. Most of all they will block/ban you when you request your payout like they did with me. Stay away from this prop firm. I already got my money back from my bank. I’d suggest you all do the same.
fx-pec.com advertises itself as a fx…
fx-pec.com advertises itself as a fx trading firm with nothing to do with solar panels. Either the fx side is a fraud, or the solar panel side is out of business and this description of the company has not been updated. Either way, this looks really sketchy.