Met zoeken op internet uitgekomen bij Furnio. Samen met Mats via de computer een ontwerp gemaakt van een wandkast. Later heeft Mats nog een bijpassende dressoir voor ons getekend. We hebben de kaste... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij toeval ontdekten we Furnio op Internet. Direct een afspraak gemaakt en gezamenlijk een mooie kast ontworpen. Via de computer: creatief, snel, flexibel. Grote kleurkeuze en indeling met contr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Afgelopen week hebben wij onze wandkast en tv-meubel geleverd gekregen. Super blij en heel tevreden zijn wij met het eindresultaat. De jongens van Furnio hebben ons goed geholpen, zowel in de showroom... Leggi di più
L'azienda ha risposto
ik kwam via internet in aanraking met furnio en ik wilde al een lange tijd een mooi bureau en kast op maat laten maken via zoom een meeting gehad en mijn wensen laten weten, daarna hebben we s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Furnio.nl realiseert maatwerk kasten geheel naar jouw stijl en wensen. 100% ontwerpvrijheid, levering vanaf 10 werkdagen en persoonlijk contact vormen de basis van ons bedrijf. Opzoek naar een (maatwerk)kast? Kom met ons in contact of bezoek onze website op www.furnio.nl.
Spinnerstraat 3, 7461 TV, Rijssen, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Furnio maakt prachtige kasten op maat en biedt uitstekende service: afspraak is afspraak en wordt goed meegedacht. Ook de mannen van de montage zijn echte vaklui: professioneel, meedenkend en bijzonder vriendelijk. Kortom, een echte aanrader voor wie een kast wil helemaal op je persoonlijke wensen en mogelijkheden is afgestemd.

Risposta di Furnio.nl
Hele mooie wandkast, heel blij mee. Goede service, vlot en netjes allemaal!

Risposta di Furnio.nl
Na veel zoeken, zijn we bij furnio uitgekomen. Online hebben we samen met Bram onze kast en tv kast samen gesteld. De kleurstalen die we uit hadden gekozen werden opgestuurd om de kleur goed te bekijken. Wij zijn ook uitgenodigd door furnio om op de beurs te komen kijken naar de kast, daar zijn wij nogmaals goed geholpen en konden daar de kasten bekijken. Uiteindelijk de kasten besteld, het plaatsen van de kasten werd vakkundig gedaan, na plaatsing zat er een foutje in de kast dat keurig werd hersteld! We zijn super blij met onze kasten, het is goede kwaliteit met super nette afwerking.
Groetjes vanuit Noord-brabant

Risposta di Furnio.nl
De kennismaking online verliep soepel, je kan spelen met de indeling en de maten van de kast.
plaatsen werd gedaan door twee nette jonge mannen van Furnio die eerst netjes de vloer beschermde met doeken. de werkzaamheden verliepen soepel en de kast staat prachtig. Zeer tevreden dus

Risposta di Furnio.nl
Het was snel schakelen met de mensen van Furnio. Ze zijn heel klantgericht. En, misschien het belangrijkst, de kast is heel mooi geworden, precies zoals we bedacht hadden..

Risposta di Furnio.nl
Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige nieuwe kasten. De begeleiding tijdens het ontwerpproces, de kleurkeuze en de uiteindelijke plaatsing verliepen allemaal ontzettend soepel. We hadden echt het gevoel dat er ruimte was om rustig na te denken, waar nodig nog wat aan te passen en samen tot een perfect resultaat te komen. Een absolute aanrader!

Risposta di Furnio.nl
We hebben samen met de ontwerper van Furnio een mooie 'vakkenkast' / TV-meubel ontworpen. Helemaal naar wens, met voldoende ruimte voor alle boeken en spullen die wij hierin wilden opbergen. En zelfs nog ruimte over.
We kregen goed advies over de beschikbare materialen en mogelijke ontwerpen. De kast werd vervolgens uitermate netjes gemonteerd en opgehangen. Het past zoals bedacht!
Superblij dat we voor Furnio hebben gekozen.

Risposta di Furnio.nl
Wij zijn ontzettend blij met het maatwerk van Furnio! Ze hebben voor ons meerdere kasten op maat gemaakt, waaronder een wasmachinekast en een tv-meubel. Het hele proces verliep vlekkeloos. De communicatie met Mats was erg prettig; hij is vriendelijk, denkt goed mee en reageert altijd snel. Ook de montage aan huis was top: de vakmensen hebben zeer netjes gewerkt en het resultaat is prachtig geworden. Absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief maatwerk!

Risposta di Furnio.nl
Wij zijn heel blij met de door ons samengestelde kast. Met goed advies en zeer prettige communicatie.

Risposta di Furnio.nl
Onlangs is onze op maat gemaakte wandkast geplaatst. We hebben hem samen ontworpen met Furnio. Het is een parade paardje geworden. Alles is perfect: de maat de kleur de afwerking de verlichting, kortom top! Ook nog een compliment voor de monteurs. Zij werken heel netjes en zijn heel vriendelijk.
Furnio: een absolute aanrader.
Bert en Ria

Risposta di Furnio.nl
Een prachtige kast met vriendelijke hulp! Helemaal op maat en in de kleur ontworpen en gemaakt. Zelfs de akuwoodpanelen passend gemaakt. De vrijstaande roomdivider is echt het huzarenstuk in onze woonkamer geworden en precies zoals we hem graag wilden hebben. De jongens die hem kwamen monteren waren super vriendelijk en meedenkend.

Risposta di Furnio.nl
Het contact verliep soepel. De kast en montage ploeg waren ook zeer aangenaam. Al met al erg tevreden met onze nieuwe kast!

Risposta di Furnio.nl
Enorm blij met onze nieuwe kast!
Communicatie was goed, heel service gericht, persoonlijk contact, montage ging vlot en keurig afgeleverd. Echt een aanrader!

Risposta di Furnio.nl
We zijn erg blij met ons op maat gemaakt tv meubel. Goede service, snelle reacties, komen afspraken na.

Risposta di Furnio.nl
De service is erg goed, het contact verloop soepel en de kwaliteit van de kast is ook echt top!

Risposta di Furnio.nl
Prettig en goed advies gehad over het ontwerp van onze kast, de montage verliep correct en op het afgesproken tijdstip. Al met al zeer tevreden met onze mooie maatwerk kast.

Risposta di Furnio.nl
Wat een top bedrijf! Eerst kleurstalen aangevraagd. Deze snel thuis bezorgd. Wat vragen via de chat gesteld en kreeg meteen antwoord. Omdat ik nog een beetje twijfelde over de juiste afmetingen hadden ze nog telefonisch contact opgenomen waarin ik heel fijn geadviseerd was. Snel duidelijk dat ze precies hadden waar ik naar zocht. Een mooi ontwerp ontvangen met alle afmetingen. Zelfs van alle vakken zodat ik wist wat ik er in kwijt kan. Een duidelijke offerte ontvangen. De levering was ook erg prettig verlopen. Helemaal blij met het eindresultaat! Echt een prachtige kwaliteit kast! Zou iedereen furnio aanraden.

Risposta di Furnio.nl
De mannen van Furnio hebben voor ons twee prachtige kasten ontworpen. Eén uitgebreide boekenkast en een mooie kledingkast. Het in elkaar zetten is zeer vakkundig gedaan. Er bleef totaal geen rommel achter. De service tijdens het gehele proces was zeer goed en uitermate vriendelijk. Wij kunnen iedereen Furnio aanbevelen als je zoekt naar een kast op maat. Ook heel veel keuzes in kleuren.

Risposta di Furnio.nl
Zelf kast ontworpen en met de heren van Furnio online verder uitgewerkt. Kast is paar weken later, volgens afspraak, geleverd. Ter plaatse zeer professioneel en nauwkeurig opgebouwd. Alles is perfect de naden zijn overal gelijk alles sluit mooi, nergens ook maar een krasje of afwijking te vinden! Wij zijn er heel blij mee en kunnen iedereen dit jonge bedrijf aanbevelen!

Risposta di Furnio.nl
Snelle, vriendelijke en gerichte klantvriendelijkheid. Hoge kwaliteitsvolle kast aan de juiste prijs. Ze zijn bereid tot de next level te gaan om hun klanten te helpen.