Funfiestaboz Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Dettagli dell'azienda

1. Noleggio di castelli gonfiabili

Scritti dall'azienda

Wij zijn de goedkoopste springkussenverhuurder van Bergen op Zoom en omgeving!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

16 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Hey contact was super makkelijk en ze…

Hey contact was super makkelijk en ze reageren heel snel.
Omdat het nu extreem warm is hebben ze zelf contact met mij opgenomen om te kijken of we iets anders kunnen regelen. En dat is netjes gebeurd, ga hier zeker nog een keer een springkussen huren want het ziet er top uit.

26 giugno 2026

TOP!

Het was ons eerste keer dat we een springkussen huurde. Het is dan natuurlijk altijd maar even afwachten wat je er van kan verwachten. Maar dit was echt top! Fijne en snelle service, goede kwaliteit en goede prijs! Zeker een aanrader!

6 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Het witte springkussen is zo mooi !

Wij hebben voor de derde keer bij FunFiestaBoz een springkussen laten komen en het maakte het feest helemaal af. Dit keer hadden we het witte springkussen wat helemaal paste bij het kraamfeest. Ontzettend lieve mensen die altijd meedenken en top service want ze komen het opbouwen en ook weer afbreken. Geen omkijken naar en toch maximaal genieten voor de kids! Dikke vette aanrader voor op je feestje!

25 maggio 2026

Mijn ervaring was fantastisch

Mijn ervaring was fantastisch! Funfiesta maakte concrete afspraken en leverde netjes op tijd hun spullen! Zoals afgesproken kwamen ze het weer netjes halen en we hoefden niks te doen! Alles werd gedaan voor ons! Wij hadden een springkussen en suikerspin te huur! Het was echt een geweldig feestje voor de kids! En zeg nou zelf? Als de kids genieten, dan doen de ouders dit toch ook!

18 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Springkussen als win actie gewonnen

Springkussen als win actie gewonnen. Echter ivm vakantie van dun fiesta moesten we het zelf op komen halen en terug brengen. En moesten we daar ook een busje zelf voor regelen of een kar.
Dit was allemaal geregeld…

Tot de borg ter sprake kwam.
De eigenaar gaf aan de borg pas na een maand terug betalen, vanwege zijn vakantie.

Zodra we hier onze twijfel over uitspraken werd de winactie terug ingetrokken.

Helaas niet aan te raden en erg teleurstellend.

29 ottobre 2025
Logo di Funfiestaboz

Risposta di Funfiestaboz

Bedankt voor je feedback. Het klopt bijna wat je zegt. Duidelijk gecommuniceerd dat wij op vakantie zijn voor langere tijd en dat wij iemand speciaal moeten regelen om jullie wens te vervullen. Hiermee had je niet 1dag huur maar uit coulance 3dagen het kussen mogen huren. Hierin probeerde je zelfs nog een vierde dag af te dwingen. Vanuit ons dus alle input geleverd maar helaas kregen wij van jullie geen wederzijds vertrouwen wat betreft de borg. Als je zelf vertrouwen zou hebben dat je het kussen netjes zou terugleveren zonder schade en vuil, dan had je je helemaal niet druk hoeven maken om de borg. Een van onze kernwaarden is wederzijds vertrouwen. Zolang hierin op geen enkele manier ons belang wordt gerespecteerd na uitgebreide uitleg, kiezen wij ervoor geen zaken te willen doen. Ik hoop alsnog dat je een leuk feestje hebt.

Fijne ervaring met bedrijf

Super fijne ervaring met bedrijf. Prettige communicatie vooraf. Wij hadden springkussen Hippo. Netjes op tijd gebracht en weer opgehaald. Een kwalitatief goed en netjes springkussen. De kinderen hebben ervan genoten. Bedankt! Ik raad het bedrijf zeker aan!

18 ottobre 2025

Aanrader!!

Heel behulpzaam, mooi en schoon springkussen. Kids hebben genoten (en wij dus ook)!!

5 ottobre 2025

Zeer tevreden!

Het springkussen gehuurd voor de verjaardag van onze dochter. Prettig contact met de verhuurder en ze hadden zelfs nog iets bij voor de jarige. Super lief!
Het springkussen was netjes, schoon en viel goed in de smaak bij de kinderen.
Ook toen het regende, kregen we tips wat te doen. Top geregeld!

20 settembre 2025

Super tevreden!

Springkussen gehuurd voor de verjaardag van onze dochter. Heel erg tevreden. Het springkussen werd op tijd geleverd en opgehaald, was schoon en het contact met de verhuurder was perfect. De kinderen hebben zicht vermaakt! Zeker een aanrader.

6 settembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più