Det bästa som hände mig i en tråkig tid !! !! Så fruktansvärt trevliga, tillmötesgående o hjälpsamma mm i en tråkig stund i livet. Den hjälpen mm gjorde hela händelsen mkt lättare... Leggi di più
Varning för detta oseriösa företag som bara kommer göra dig besviken o ge dig ångest. Man får ALDRIG tag på dom via mail eller telefon heller, du är totalt utelämnad. Jag har aldrig nånsin upplevt så... Leggi di più
Hemsidan med tydlig information var det som gjorde att jag valde Funera. Jag blev kontaktad direkt. Jag har fått hjälp med alla frågor som jag haft och de personerna som jag har haft kontakt med har h... Leggi di più
Varning, anlita aldrig detta företag om du söker någon som svarar på telefon och mail. Vi anlitade företaget för en arvstvist, vi fick inte svar på frågor och vi fick ens träffa någon förrän på rätte... Leggi di più
Hos Funera kan du tryggt och enkelt planera begravning på vår hemsida, via telefon tillsammans med en begravningsrådgivare eller i ett personligt möte. När som helst, var som helst och till lägre priser för samma tjänster och produkter som en traditionell begravningsbyrå erbjuder.
Svezia
- funera.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Funera fick ta hand om vår mors…
Funera fick ta hand om vår mors begravning - vilket dom skötte under all kritik. Vi fick ordna med det mesta själva samt att vi fick påminna dom otaliga gånger för att något över huvud taget skulle ske = rekommenderas inte såsom deras "service" är nu.