Har idag d 13/7 sendt mit krav til advokaten som styrer konkursboet. fundbricks Er projektet vedr 1 Erhvervsejendom i Roskilde centrum Der skulle komme afklaring D 30/6 er det også gået konku... Leggi di più
sjusk fra start til slut...... ENORMT mange konkurser. De to stiftere, Thomas Rolin og Thomas Sonne er skide lige glade - de er begge videre med deres mange millioner (succes fees) og efterla... Leggi di più
4 projekter: 1 tilbagebetalt 2 konkurs, tvivlsomt om man får noget (32 boliger nord for Århus) 1 udskudt pga konkursrygter eller andet? (Solceller på svenske tage) Der er bedre forretning i... Leggi di più
Fin support, havde en øv oplevelse, derfor ikke flere stjerner. Håber de får andre gode projekter med mere sikkerhed end min investering. Fik dog 75% tilbage da de gjorde alt for at hjælpe os inves... Leggi di più
Få mere ud af din formue. Fundbricks.com gør det muligt for investorer at udlåne deres formue til attraktive danske ejendomsprojekter til en høj rente og med kort løbetid. Fundbricks.com har formidlet mere end +180 mio. kr. siden 2020 og udbetalt +58 mio. kr. tilbage til danskerne. Udlån din formue til ejendomsprojekter og få 8-12% i FAST Årlig rente. Vis ses på Fundbricks.com
Strandvejen 100, 2900, Hellerup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Spændende projekter, undgår negativ rente af indeståender i banken, og får for en gang skyld renter af mine penge. Kort løbetid så man kan få pengene retur og re-investere det igen i nye projekter.. WIN -WIN , kan anbefales.
Jeg kan godt lide, at FundBricks er 100% transparent og man selv og ens rådgiver, kan gå alle sager igennem
Super koncept og jeg har været meget tilfreds med hele processen ift. min første investering hos dem. Kan klart anbefale det.
FundBricks er et fedt koncept, da alle vinder på det, deres online univers er bygge intuitivt op og hent igennem transparent, det er let forståeligt.
En af de de ting der tiltalte mig er at man kan være med, med beløbet helt ned til 10.000kr i mange andre investering sammenhæng, kan man før være med ved 75.000kr
FundBricks er et genialt koncept. Det er en fantastisk metode til, at få ens skattekroner til at formere sig på. Jeg er helt sikkert kommet for at blive.
Genialt koncept. Menneskerne bag fundbricks er talentfulde og ihærdige ildsjæle.
Rigtig godt udtænkt koncept, og alternativ til blot at lade pengene stå i banken til ingen, eller negativrente. Hurtig respons, konstruktiv dialog og frem for alt nem at samarbejde med.
Dette er et genialt alternativ, hvis man ligger inde med overskydende opsparing, som ikke skal anbringes i værdipapirer. Flot onlineløsning med brugervenligt setup. Kan klart anbefales.
Jeg har nu investeret i tre ejendomsprojekter, og selvom ingen af dem endnu er indfriet, er jeg indtil videre rigtig godt tilfreds: Platformen er brugervenlig og informativ, investeringsprocessen er rigtig nem, og der er styr på dokumentationen - og så er de gode til at holde investorerne løbende opdateret om status på projekterne. Jeg håber bare, at der snart kommer flere projekter at investere i.