Jeg har afprøvet to produkter: Fruity Iso whey (blåbær og passionsfrugt) og Whey 100 proteinpulver (chocolate, vanilla, ice coffee). Det første er nemt at røre ud, men jeg bryder mig ikke om smagen (... Leggi di più

Jeg har altid købt mit protein pulver igennem Functional Nutrition, og jeg er ALDRIG blevet skuffet! Altid hurtig levering, ofte en lille gave med i pakken og top kvalitet. I december prøvede vi vari... Leggi di più

Elsker produkterne og leveringen er lynhurtig! De protein bar har virkelig gjort meget godt for min krop og smager fantastisk! Har brugt protein drikken ved operation og kun holde en sund vægt. Nu ny... Leggi di più

Functional Nutrition. Super effektivt firma. Du klikker ind på dine ordre, betaler og vælger hvor du vil have leveret din ordre. GLS aflever inden for 2 dage og så er det blot at få hentet papkasse... Leggi di più

1. Produttore di alimenti
  2. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  3. Produzione di alimenti

Functional Nutrition sælges ikke længere online på functionalnutrition.dk Du kan i stedet købe produkterne i et af PureGyms mange centre i Danmark.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Candy lemon

Candy lemon har en god smag og ikke alt for sødt eller surt det har den perfekte balance det var overaskende godt. + gratis protein shake. Det tog bare lidt lang tid for det at ankomme.

9 febbraio 2022

første gang jeg har givet 1 stjerne på…

første gang jeg har givet 1 stjerne på trustpilot, og første gang jeg bestiller fra denne hjemmeside.
18/11 bestilt protein drinks. levering står til 1-3 hverdage.
19/11 pengene trækkes fra min konto, men ingen lyd om at varen er afsendt.
24/11 jeg rykker for første svar omkring min levering. stadig ingen svar.
26/11 rykker endnu engang. stadig ingen svar.
29/11 intet svar, ingen varer, og 299kr fattigere.
Så mange gange handlet på nettet, så rammer det her bunden. ærgeligt.

29 novembre 2021

Mærkelig papkasse..

Jeg havde en okay oplevelse med Funtional Nutrition. Pakken kom hurtigt, men ikke i en papkasse, hvorpå man kunne identificere firmaet. På den kassen stod der Bundgaard og jeg kunne se, at der stod at det var vinterstøvler, der tidligere have været i - ikke så professionelt 😉. Jeg troede først ikke, at det var min pakke.
Heldigvis da jeg åbnede den, var alle mine produkter nede i - dog sammen med en hel del plastik, da kassen havde været alt for stor til de få ting, jeg havde bestilt. Det synes jeg er ærgerligt. Men ellers er det nogle gode produkter.

24 novembre 2021

I went home from fitness ready to taste…

I went home from fitness ready to taste my new blueberry protein shake. I took the glass to my mouth and i tasted pure poop. I have never tasted something that bad! I held my breath and drank the rest of the blueberry poop, when was done i could taste vomitt in my mouth

17 novembre 2021