twee dagen geleden een amerikaanse koelkast besteld en betaald, helemaal niets vernomen , geen sms geen mail niets terwijl er levering binnen 24 uur staat bij het artikel we hopen zsm de koelkast... Leggi di più
Ik moest even wachten tot het product van de fabrikant bij hun binnen was. Even een mailtje gezonden wanneer men dacht dat het binnen was en ik het zou krijgen. Ik kreeg gelijk een telefoontje en een... Leggi di più
Voor de 1e keer wat besteld, volgens afspraak toen geleverd en oude wasmachine keurig meegenomen. Telefonisch slecht bereikbaar, maar per mail direct reactie. Top
Stipte en correcte bezorging door de koerier. Er werd heel omzichtig tewerk gegaan bij wegnemen oud toestel en bezorgen/installatie nieuw toestel (koelkast LiebherrCT2931)
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Goede prijs, snelle levering!
Micro-ondes Whirlpool reçu défectueux…
Micro-ondes Whirlpool reçu défectueux (écran). Service client contacté le jour même. 5 jours plus tard, toujours pas de réponse…
Goede service - waren heel voorzichtig met de koelkast en ook onze tegelvloer - chauffeurs waren ook heel vriendelijk
Goede snelle levering
Goede snelle levering, product goed verpakt! Wasmachine nu paar dagen in gebruik en alles doet het zoals verwacht.
Had de beste prijs
Had de beste prijs. Snel een afspraak voor bezorging. Deze kwam enkele uren later dan verwacht maar verder prima.
Goede service snel geleverd.
Ik heb mijn bestelling va 28.2 .024 tot heden niet ontvangen
Ik heb mijn besteling va28.2.024 tot heden nog niet ontvangen.Graag antwoord in het Nederlands. Willo.
Snelle levering en zeer goede kwaliteit.
Zeer vriendelijke personeel en snelle…
Zeer vriendelijke personeel en snelle levering !
Korrekter Preis u pünktliche Lieferung
LEVERING NIET DE VOLGENDE DAG MAAR 4…
LEVERING NIET DE VOLGENDE DAG MAAR 4 DAGEN LATER
Stipte en correcte bezorging door de…
Stipte en correcte bezorging door de koerier.
Zeer vriendelijk personeel erg…
Zeer vriendelijk personeel erg behulpzaam en correcte manier waarop ik als klant advies kreeg
Fantastisch!
De levering van de vriezer krijgt een 10+.
Alles gewoon perfect geregeld!
Complimenten!