Fuchsiahaven Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Fantastisk! Har modtaget en kasse med sunde flotte planter, ikke så meget som eet blad er knækket på alle 9 planter. Glæder mig til at omplante og se mine nye fuchsia gro.

Jeg har netop modtaget en sending flotte, store, sunde planter - omhyggeligt indpakket, vedlagt gødning til den ene busk og endda tilføjet en ekstra blåbærbusk. Som altid leverede Kelvin super service... Leggi di più

Fuchsiahaven er et herligt sted at handle med flot vare udvalg i super kvalitet.God kundeservice og Så kvik leverance og så fint pakket ind hver for sig var mit bestilte pyntegrønt til juledekora... Leggi di più

Nok Danmarks bedste online plantecenter! Meget rimelige priser, flere produkter er af egen avl. Købte fx søjletræer som er af super flot ensartet kvalitet og dobbelt så høje end jeg har modta... Leggi di più

1. Vivaio
  2. Coltivatore

Planteskole i Aarhus som dyrker økologisk og bæredygtigt. Stort udvalg af special planter til konkurrencedygtige priser.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

fantastisk service

ejeren er super venlig og nem at komme i kontakt med og blomster og planter kommer i perfekt stand.
kan klart anbefale dette sted til folk der er nye med planter, og i mit tilfælde kødædende planter.

3 maggio 2023

Forsendelse meget dårlig alt lå hulter…

Forsendelse meget dårlig alt lå hulter til bulter og flere planter var knækket.

Hej Bo,
Vi er kede af at høre at der åbenbart er gået noget galt under leveringen. Nu har du valgt at anmelde os på trustpilot uden at kontakte os foregående og dermed givet os en mulighed for at undersøge nærmere med transportøren eller i forhold til at finde en løsning med dig. Men du er naturligvis velkommen til at kontakte os med nogle billeder af forsendelsen og planterne og så undersøger vi selvfølgelig hvad der er sket og finder en rimelig løsning med dig udfra det.

Har handlet ved Kelvin i flere år

Har handlet ved Kelvin i flere år. Der er altid fantastisk service, og virkelig flotte produkter! En ægte planteskole som i gamle dage.
Kelvin er meget vidende og altid klar med fif og hjælp!
Super sted!

19 aprile 2023

The flowers that I ordered are…

The flowers that I ordered are beautiful and I am really happy! I ordered some flowers that were not available, but a representative of the store contacted me, explained the situation in a very nice and friendly way and then announced me about the date when the flowers that I want would be available and they will be shipped towards me. I was really happy that they send my package on the exact date that they told me to, but my packages was left in front of my door. Even though nobody could be home when the delivery company reached our address, I still think it's not a great service to just leave the package at the door, outside our home :(
Overall I am really happy with my order, but I cannot give a 5 starts review

Risposta di Fuchsiahaven

Thanks for the nice review, and we are really happy you are satisfied with the flowers.

Regarding your critics about the delivery, it's written in the terms and conditions you agree when you order, it will be delivered by the transport company, but if you are not home it will be delivered in front of your door. We are sorry you didn't see that part and was expecting something else.

Jeg bestilte en Agave den 02 april og…

‼️UPDATE‼️ Der var en masse misforståelser, og jeg tror vi begge blev lidt forvirret over det hele, men de prøver virkelig og alt det online salg, især med planter er bare noget bøvl, og det giver jeg dem gerne ret i, men TUSINDE TAK for rigtig forstående og sød service selvom tingene gik lidt skævt. Og TUSINDE TAK for den flotteste Agave som min mor er så glad for, da hendes anden blev spist af rotterne udenfor, så tusinde tak 🙏🏼

Jeg bestilte en Agave den 02 april og betaler så 99 kr for kurér til leveringsdatoen 7 april, og venter og venter og forresten også 29 kr for håndtering som burde være indlysende, men så ringer jeg og kan knap få et ord ind fordi forsvarsmekanismen er fuldt på, der stod ingenting om at der ikke bliver leveret i påsken eller ej, og får af vide at den først ankommer på fredag, så det vil sige at først bliver der givet fejl information når man køber, og får ordrebekræftelsen og mail med besked om hvilken dag, og det SKAL LIGE SIGES at den 02 April stod der intet om at ingen kørte ud med folks produkter på de leveringsdatoer folk har fået. Det er synd når et familie ejet firma bliver trukket ned eller lader sig trække ned pga manglende info som de burde vide eftersom man ikke har en forretning uden at vide hvad de laver. Der var mange flere som havde ringet og spurgt efter PRÆCIS det samme som jeg. Hvis I vil beholde kunder, så skriv venligst en beskrivelse om alle de kvaler I har som firma, så folk ikke får mails om levering den dag og den dag, og intet dukker op. Og forresten så kan det godt være at I betaler 130 kr for levering som der blev sagt, men jeg har altså som alle andre det har købt, betalt jer de 130 kr for håndtering og levering 😉 Den slipper I sgu ikke lige for at have smidt ud af munden i total forsvars mode.
Køber aldrig derfra igen, så mange problemer, for ingenting. Husk hvad jeg skriver, SKRIV HVAD DER FOREGÅR PÅ HJEMMESIDEN I STEDET FOR AT LADE FOLK VENTE MELLEM TIDS PERIODEN 06-22! 🙂
Alle andre firmaer kan godt finde ud af at lave en disclaimer hvor de informerer kunderne om hvor vidt det er muligt at få leveret på den specifikke dato, så det undrer mig meget at det firma her ikke gør, og hvis det er så besværligt, så lad vær med at køre shoppen online.

8 aprile 2023

Risposta di Fuchsiahaven

Kære Silja, vi er rigtig kede af at din købsoplevelse ikke levede op til forventningerne. Der er sket en fejl som har gjort at der har stået en specifik dato til dig, det burde der ikke have gjort da vi af alle de årsager som er nævnt på vores side under FAQ. Der er desuden tilføjet et step under check ud hvor det synliggøres at levering førstkommende fredag ikke er garanteret, og hvor det også specificeres at man modtager tracking information når varen er afsendt.

Slutteligt skal vi endnu engang beklage, og vi håber at vi er lykkedes med at lave tilpasninger som forhindrer misforståelser eller fejl som denne i fremtiden, for vi tager både vores kunder og produkter utrolig seriøst, og planter er desværre en svær størrelse at sælge online hvis man skal gøre det uden at det går ud over kvaliteten.

Nok Danmarks bedste online…

Nok Danmarks bedste online plantecenter!
Meget rimelige priser, flere produkter er af egen avl.

Købte fx søjletræer som er af super flot ensartet kvalitet og dobbelt så høje end jeg har modtaget fra andre online planteskoler til samme pris.

Levering efter nogle dage. Rimelig tid til levering og man modtager sms med billede af leveringen.
Man føler planterne bliver behandler med kærlighed og ikke bare kastet ind i en bil.

Har Fuchsiahaven den plante jeg skal bruge er de altid mit førstevalg!

23 settembre 2022