Jeg laver en anmeldelse på Caféen, ikke tøjbutikken. Tøjbutikkens har et spændende tøjsortiment og betjeningen er god. MEN i caféen er jeg nu flere gange blevet mødt af en ualmindelig kold og uvenlig... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Super god oplevelse ⭐️ Her handler jeg gerne igen. Købte en skrik på live hvor der var mange spændende ting med. Trøjen blev hurtigt sendt og porto var meget billigere end andre steder. Desværre var... Leggi di più
Fru Lund er en fantastisk butik. Fra man kommer ind til man går følger man sig velkommen og modtaget med smil og humor. Betjeningen af en, er der ingen klager over. Og det mest fantastiske er, at hos... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har haft en virkelig god oplevelse med frulund.dk med mit seneste køb. Købte nogle jeans via hjemmesiden, men modtog nogle andre end forventet, da der sad to modstridende modelmærker på bukserne, men... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi er en lokal dametøjsbutik i Højbjerg ved Århus med tilknyttet webshop. Vi har en temmelig stor appetit på lækre mærker. Vi går langt for glade kunder, så de kommer igen og anbefaler os til andre.
Informazioni di contatto
Rosenvangs Alle 249, 8270, Højbjerg, Danimarca
- webshop@frulund.com
- frulund.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Dårlig betjening i caféen
MEN i caféen er jeg nu flere gange blevet mødt af en ualmindelig kold og uvenlig betjening af en lidt ældre mandlig tjener i caféen. Det giver en meget negativ atmosfære!
Dejligt sted
Dejligt sted, med lækre varer og søde medarbejdere. Kan klart anbefales🥰

Helt vildt god service
Helt vildt god service - mega hyggelig atmosfære og søde medarbejdere.

Mega dejligt sted
Mega dejligt sted, med god steming og god service. Kan virkelig anbefales🫶🏼

Risposta di Frulund
Fru Lund er en fantastisk butik
Fru Lund er en fantastisk butik , altid smilende godt humør og god kundeservice🤗 Havde købt et par bukser på tilbud hos fru Lund men syntes ved hjemkomsten at de ikke sad som jeg gerne ville havde, trods det at de var købt på tilbud og jeg først fik mig taget sammen til at tage tilbage til fru Lund en uge efter købet og fik forklaret mit problem må jeg sige “fantastisk” service, Fru Lund tilbød at tage bukserne retur og jeg kunne så købe noget andet i stedet for🌺 fantastisk “tak til Fru Lund for fantastisk service og behagelig betjening🌺

Risposta di Frulund
Dejlig stemning og fin vejledning hos…
Dejlig stemning og fin vejledning hos Fru Lund.

Risposta di Frulund
Hos Fru Lund får man ikke bare god…
Hos Fru Lund får man ikke bare god service men også personlig og prof. betjening og behandling. Og så er der jo bare et kæmpe lækkert udvalg af fine kvali varer til en meget, meget fin pris. Her er tøj til både unge og ældre. Og så kan man jo lige slutte sit shopperi af hos Fru Lunds cafe inde ved siden af og suge lidt mere af den gode stemning til sig.

En perle af en butik
En perle af en butik. Det fineste tøj, og omsorgsfuld, personlig betjening, der også kan finde ud af lade en kigge i fred, hvis det er det, man har lyst til. Har været glad for alle de køb jeg har gjort der - og har ikke oplevet nogen problemer ifbm. reklamation

Super god service
Super god service. Godt udvalg.
Altid et venligt smil og god betjening!!

Altid god service
Altid god service, super hyggelig butik. Stor anbefaling ❤️

Risposta di Frulund
God service og hyggelig stemning
God service, hyggelig stemning i butikken

God service.
Mine bedste anbefalinger herfra. Super god vejledning. En udsøgt service. Bare et dejligt sted at komme.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Dejligt med udsalg før jul.
Super imødekommende og venlig betjening.

Ok cafe
Ok cafe, synes ikke ejeren er særlig imødekommende og at skal betale 6 kr for mælk i kaffen Nej Tak dårlig stil kommer der ikke igen og høre også flere har sagt det samme

Risposta di Frulund
Lækker kaffe og godt brød👍
Lækker kaffe og godt brød👍samt rigtig fin service
Sindssyg dårlig betjening
Sindssyg dårlig betjening, vil aldrig anbefale til andre - vi blev smidt ud efter en time, fordi at der skulle være plads til andre - på trods af at vi knap nok var færdige med det vi havde bestilt.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.