ENDELIG en seriøst virksomhed med samme mål som jeg - Fri Søren! Søren er uskyldig og skal sættes fri NU! De ål bad selv om hvad der skete, det skal Søren ikke straffes for! Fik også lige taget... Leggi di più

De har ødelagt mit hår fuldstændig og spildt min tid og holder tåre tilbage igennem næsten hele klipningen og de klipper mig karse som om jeg er 3 og det blev så kort at man ikke kan finde en nu frisø... Leggi di più

1. Salone da parrucchiere

Frisørsalonen er placeret i det hyggelige Oehlenschlægersgade i hjertet af Vesterbro. Dette mærkes tydeligt i salonen, der er baseret på en unik kombination af stor faglighed, rimelige priser og en afslappet atmosfære. Stedet er drevet af Lisbeth Vera Olsson, som efter lang tid i frisørbranchen tog et valg om at skabe et tilbud til de mange, som alene ønsker en suveræn behandling i uhøjtidelige omgivelser – og med Frisoeren har Lisbeth skabt netop dette. Gennem en personlig og professionel betjening er der her tale om et helt særligt sted, hvor kundens behov og ønsker er i højsædet.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Kæmpe anbefaling

Første gang i mit liv har jeg en frisør, der er 'min' frisør. Jeg kommer ikke til at skulle klippes nogen andre steder, før Lisbeth forhåbentligt om mange, mange år, ikke vil klippe hår mere. Jeg vil anbefale enhver at slå et smut forbi Vesterbro og sætte sig i stolen hos hende. Lisbeth er ikke kun en fantastisk dygtig frisør, hun har også de bedste priser i byen. Og hvis man ved lige så lidt om hår som mig, så er hendes råd og vejledning om både hårvask og hårprodukter guld værd. Efter snart to år som trofast kunde hos Lisbeth har mine lokker i hvert fald aldrig haft det bedre!

9 dicembre 2023

De har ødelagt mit hår fuldstændig og…

De har ødelagt mit hår fuldstændig og spildt min tid og holder tåre tilbage igennem næsten hele klipningen og de klipper mig karse som om jeg er 3 og det blev så kort at man ikke kan finde en nu frisør og rette det

16 ottobre 2023
Logo di Frisoeren

Risposta di Frisoeren

Hej Kristoffer
Jeg kan ikke se dig i mit booking system og kan ikke mindes den beskrivelse af mit arbejde , kan du sende mig dine info og evt et billed af det du beskriver.
Mvh Lisbeth

Best hairdresser in town

Best hairdresser in town! Lisbeth always meets you with a big smile no matter if it’s a rainy day. I have for a long time been looking for a permanent hairdresser and I have found the very best! Lisbeth is very good at what she does and you always know that you will leave the saloon looking great!

18 febbraio 2022

Fast kunde

Jeg er kommet hos Lisbeth i nogle år nu. Der er altid høj service, hyggelig stemning, god musik, og sjove samtaler. Man føler sig bare hjemme og slapper af imens. Så der vil jeg fortsætte med at komme.
Hermed mine varmeste anbefalinger.

24 settembre 2020

Jeg bookede en vennepakke til mig og…

Jeg bookede en vennepakke til mig og min teenagedatter. Vi havde nogle skønne, sjove timer hos Lisbeth og var de eneste i salonen. Vi fik begge farve/klip, striber/klip og jeg må sige at resultatet er intet mindre end professionelt. Lisbeth er ikke en "gået solo køkkenfrisør". Hun er topprofessionel og har arbejdet de bedste steder og undervist i farvning. Jeg giver den gode kvinde mine bedste anbefalinger. Prøv vennepakken. Det er super hyggeligt og sjovt.

15 settembre 2020

Er altid en fornøjelse at blive…

Er altid en fornøjelse at blive forkælet af Lisbeth. Hun er en meget dygtig og erfaren frisør. Er , uden undtagelse, hver gang gået derfra en god oplevelse og frisure rigere. Lisbeth formår at kreere en afslappet stemning, samtidigt med at hun arbejder super professionelt. Et stort ‘like’ herfra.

Super dygtig frisør

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Lisbeth - både til farve og klip. Lisbeth er den eneste frisør, der endnu har formået at klippe mit meget krøllede hår, så det ikke ender i en helt skæv frisure. Det betyder super meget og jeg er yderst tilfreds med resultatet.
Derudover er der en enorm afslappende og uformel stemning hos Lisbeth. Der er plads til alle. Tak :)

Københavns bedste frisør

Jeg havde en fantastisk oplevelse ved Frisøren.dk! Lisbeth er ikke mindst en virkelig skøn og behagelig person, men hun er også den dygtigste frisør jeg har været hos i Københavnsområdet. Jeg vil til hver en tid anbefale at gå til frisøren hos hende - priserne er helt vilde i forhold til de kompetencer hun besidder!

4 settembre 2020

Det har været den skønneste oplevelse…

Det har været den skønneste oplevelse at besøge Lisbeth. Lige fra man træder ind af døren, mærker man hendes varme og imødekommende sind, for ikke at snakke om hvor hyggeligt der er. Hun tager virkelig god hånd om en, forstår sig på hvad der klæder en og vejleder en hele vejen igennem (også ift gode produkter til ens hår type). Jeg kan varmt anbefale alle at besøge Lisbeth og ser allerede frem til at vende retur.

3 settembre 2020