Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en god oplevelse fordi min Tandlæge er mega god, sød og professionel han forklarer hvad han gør og er meget stille og roligt men samtidigt er han ærlig hvis man spørg ham om råd det kan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min oplevelse hos frihedentand har været 10/10. Kom med en udfordring og de fik den løst hurtigst muligt. Jeg ankom med en kæmpe hævelse af betændelse pga visdomstand. Fik hurtigt udskrevet noget medi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tandlægen var empatisk og gjorde alt for at give en god oplevelse og prøvede ikke på at prakke noget ekstra på min regning selv om der var gået lidt af min pocelænkrone. Han kunne også huske vores si... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har nu være klient i 7 år og må sige at den service der bliver givet er helt i top. Jeg kan ikke sætte en finger på udført arbejde eller den omsorg man bliver givet af tandlægerne og klini... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

God oplevelse !

“Tandlægerne i Friheden” er virkelig et skinnende eksempel på en fremragende tandlægeklinik! Deres team er utroligt imødekommende, og tandlægerne leverer en service i verdensklasse. Det er vigtigt at nævne, at de har en effektiv og venlig telefonsvarer. En oplevelse, der får dig til at smile bredt” 🦷💙

25 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

"Topkarakter til Tandlægerne i Friheden”

Jeg kan anbefale Tandlægerne i Friheden. De har en fantastisk omdømme og er kendt for deres professionelle og omsorgsfulde behandlinger. Deres assistenter er venlige, og tandlægerne er topkvalificerede og yderst omsorgsfulde, så du vil være i gode hænder der! 🦷✨

25 giugno 2024
Valutata 2 stelle su 5

Blev anbefalet af en veninde der roste…

Blev anbefalet af en veninde der roste dem til skyerne og om hvor professionelle de er så det skulle jeg helt sikker opleve tænkte jeg. Jeg sad i stolen max 5 min. Der blev taget et lille røngten en kort forklaring på hvad løsningen kunne være ift. Mit problem. Også kunne jeg gå videre igen. Det var pænt spild af 500 kr. Så... en øv oplevelse

3 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Sezai er en virkelig dygtig tandlæge

Sezai er en virkelig dygtig tandlæge. Han er dygtig til at kommunikere en til rolig sind, hvis man har tandlægeangst.
Han er professionel til sit arbejde og udfører sit arbejde så grundigt, at man ikke mærker, man er til tandlægebesøg.

2 aprile 2024

Bedste tandlæge

Super dygtig tandlæge Sezai Demir, der altid giver en god behandling.
Ville ikke overlade mine tænder til andre.
Rigtig fornuftige priser.

14 febbraio 2024

Danmarks bedste tandlæger 🔝🔝

Jeg har været tandlægeskræk hele mit liv og været hos mange forskellige tandlæger men denne her er helt klart den bedste, De tager sig tid til en, og hjælper en igennem hele forløbet det sætter jeg stor pris på og jeg kan klart anbefale dem 5/5 med en kæmpe pil op af 🔝🔝🔝 😄😄😄

6 febbraio 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più