FrieslandCampina Recensioni 14

Dettagli dell'azienda

1. Caseificio
  2. Fornitore di prodotti alimentari
  3. Negozio di alimentari biologici

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Royal FrieslandCampina NV is a Dutch multinational dairy cooperative which is based in Amersfoort, Netherlands.

2,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Melk wordt aangeprezen als iets…

Melk wordt aangeprezen als iets bijzonders. Het is niet beter dan de in de supermarkt verkrijgbare melk: goedkoper en minstens zo lekker. Ook Parrano kaas is niet te vreten. Is meer varkensvoer dan een ingrediënt voor menselijke consumentie. Koop geen artikelen van FrieslandCampina!

5 febbraio 2026

Opschuimmelk ❓❓❓

Opschuimmelk ❓❓❓
AFZETTERIJ ‼️
Gewone volle melk is (nagenoeg voor 99%) hetzelfde
Het verschil is de gigantische winst die gemaakt wordt op deze afzetterij, bah….

9 febbraio 2025

Een valse en een oneerlijke Magazijn Chef

Je kan als uitzenkracht die daar jaren werkt en goed presteert zomaar vervangen worden door een nieuwe uitzendkracht zonder reden. Ik heb dat nog nooit meegemaakt. Veel vriendjes politiek daar, vooral in het magazijn van Friesland Campina in Maasdam. Ik heb er geen woorden voor wie de magazijn chef AD daar heeft neergezet. Wat is dat een oneerlijke en een valse man zeg.

1 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Friesland Campina wat een slechte kwaliteit!!!

Weet niet wat er met dit bedrijf aan de hand is. De chocomel ooit overgenomen van Nutricia is niet meer te drinken. Waterige slobberdrank. Het romige van vroeger is totaal verdwenen. Voor mij al geruime tijd geen chocomel meer. Pas weer chipolata pudding van Mona, ook uit deze bagger fabriek. Was altijd een faforiet van mij. Ook niet meer te eten. De structuur alsof het met water is verdund. Voor mij is Friesland Campina verleden tijd, koop geen enkel product meer!!!!!!

3 gennaio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Koeien drie weken per jaar buiten heet weidemelk.

Op een klein pakje melk van Friesland Campina staat dat de melk afkomstig is van koeien die ten minste 20 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de Nederlandse wei lopen. Dat is drie weken op jaarbasis, de rest van het jaar staan de koeien dus binnen.
Friesland Campina spreekt dan van weidemelk. Je moet maar durven.

2 ottobre 2024

Twee voordeel pakken Chocomel gekocht

Twee voordeel pakken Chocomel gekocht. Blijken beiden "zuur" te smaken.Heb Klantenservice van F.C hierover bericht. Netjes een reactie gekregen. Gaven aan de kosten te verhoeden. Dit speelt drie weken geleden.Vergoeding heeft niet plaats gevonden

31 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Campina Langlekker volle melk schuimt…

Campina Langlekker volle melk schuimt niet in de melkopschuimer. Volgens Campina kan het aan de melkopschuimer liggen. Waarom schuimt melk van de Lidl dan wel in de melkopschuimer? Naar mijn inziens heeft Campina het melkproces niet onder controle waardoor de kwaliteit fluctueert.

10 giugno 2024
Valutata 2 stelle su 5

Campina Sojamelk zoet en ultrabewerkt

Campina Sojamelk geprobeerd. Het 3e ingrediënt is suiker en dat proef ja. Bah is zoetig en verder sws niet smakelijk.
Wat me verder tegenvalt van dit bedrijf dat een groen image nastreeft is de manier waarop ze de sojamelk
voedseltechnologisch in elkaar knutselen: een hele sloot van 11 ingrediënten en toevoegingen. De biosojamelk van Porvamelk kan het af met water en sojabonen en smaakt stukken beter.

11 aprile 2024
Valutata 2 stelle su 5

De dop van de sojamelk verpakking krijg…

De dop van de sojamelk verpakking krijg ik met geen mogelijkheid open! Eerst moet je de plastic dop eraf schroeven, dan zit er een afsluiting onder met 2 uitsteeksels waar je schijnbaar aan moet trekken, maar dat lukt dus niet.Uiteindelijk maar een mes gepakt om het open te snijden. Ook al schijnt de (nieuwe) dop plantaardig te zijn, het is zeer gebruiksonvriendelijk!

10 febbraio 2024

Doppen Chocomel???

Die nieuwe doppen op de chocomel zijn een ramp. Dop open en kleding eronder. Wat een ellende is dit zeg.
Mijn overhemd voor mijn werk kan gelijk weer in de was, thanksss.
Denken jullie wel na over dingen????

16 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ze hebben de boeren kapot gemaakt met…

Ze hebben de boeren kapot gemaakt met hun vieze zaakjes.
De boeren waren de pineut zij hadden goede advocaten.( onterecht veel gebeurt ,hoge heren krijgen een vermogen ).
Hoop dat iedereen het zinkende schip op tijd verlaat.
Een mooie vlag zou ik maar half stok hangen. Ze kopen van het geld van de boeren een vlag.

23 settembre 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più