Great service, great communication and goes the extra mile. I asked for some custom work, which Jelle did happily and without asking exorbitant extra fees. Something else in the order went slightly wr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima en zorgvuldig verpakt. Met leuke kleine extra's erbij vaak.
L'azienda ha risposto
Goede minis, maar sommige minis waren kleiner dan verwacht. Dit is jammer omdat ik 1 mini had besteld als "boss", maar nu is hij helaas niet intimidated genoeg. Het was fijn geweest als er een foto... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super friendly, very fast, well packaged, and got a hand written note and two free minis as well. Very positive experience.
3D-print service voor ttrpg's, wargaming en andere bordspellen. Daarnaast worden er ook handgemaakt dicebags, terrain en meer verkocht. De workshop biedt ook mogelijkheden voor lasercutting en laser engraving van diverse materialen, resin dice mogelijkheden en workshops gericht op miniaturen schilderen.
Boegbeeld 55, 1671TB, Medemblik, Paesi Bassi
Ik heb een plaatje laten maken door AI en Friendly Giant gaming gevraagd of hij hier een mini van kon maken. En dat kon hij!!! Mijn medespelers waren net zo onder de indruk als ik.
Hij is ook super goed benaderbaar en denkt mee.

Risposta di Friendlygiantgaming
Ik ben voor het eerst naar een Tomofair geweest en keek mijn ogen uit bij de stand van Friendly Giant. Mijn schoondochter en ik hebben beide een miniatuur uitgekozen bij Jelle van Friendly Giant. Na zijn uitleg en tips zijn we begonnen met het beschilderen van onze eigen miniatuur en we vonden het allebei fantastisch; we waren helemaal in ons element en het was zo leuk om zo'n klein wezentje tot leven te brengen met kleur. Jelle stond open voor vragen, kwam tussendoor bij ons kijken en gaf verdere uitleg en tips. Dit is helemaal nieuw voor mij en ik heb nog veel te leren maar vindt het echt geweldig en heb inmiddels wat besteld uit het ruime assortiment en hoop thuis snel verder aan de slag te gaan. Jelle bedankt!

Risposta di Friendlygiantgaming
Super kwaliteit en ziet er uit zoals beloofd heel eerlijke prijs voor wat je krijgt en nog eens bovenop zien ze jou niet als een klantennummer maar iemand die de zelfde passie deelt ( kan niet wachten op mijn volgende bestelling) een aanrader voor beginnende DM’s of voor collecties

Risposta di Friendlygiantgaming
Goede en vriendelijke communicatie, goede kwaliteit prints van de miniaturen, snelle levering.

Risposta di Friendlygiantgaming
Friendly Giant gaming is very helpful and nice to work with .

Risposta di Friendlygiantgaming
Bedankt Friendly Giant. Je doet je naam eer aan. Hij heeft me onwijs geholpen met het maken van me eerste figurine. En onwijs geduldig ook. Ik heb er 5 gekocht en ze zijn allemaal nog 10x meer gaaf dan gedacht. De details en de groote en gewicht is allemaal meer dan legit. Hij heeft een vaste klant bij deze. Ook kreeg ik een extra figurine en de bezorging was er de volgende. Net op tijd voor eerste dnd. Nogmaals bedankt!

Risposta di Friendlygiantgaming
De mini figures zien er mooi uit.
Een leuke mystery box.
Goed verpakt en snel verstuurd
Zeker een aanrader

Risposta di Friendlygiantgaming
Snel en juiste informatie gegeven. Dit in verband met een vertraging door Post NL.
Professional, fast, good prices, and above all, friendly. I will buy from these guys again.
Mooie producten op voorraad. Snel geleverd en leuke cadeautjes erbij.
Goede producten, fijne communicate en ze gaan echt voor tevreden klanten.
Alles was snel geleverd. En kreeg zelfs een extra mini vanwege het pay it forward. Was erg blij verrast.

Risposta di Friendlygiantgaming
Boven verwachting blijven presteren is zeker een kwaliteit!

Risposta di Friendlygiantgaming
Great service both in quality eye for detail and help getting what you want.

Risposta di Friendlygiantgaming
Klant vriendelijk, goed bereikbaar, modellen van goede kwaliteit, je wordt goed geholpen en problemen worden snel opgelost

Risposta di Friendlygiantgaming
Super mooie prints en snel geleverd. Heel vriendelijke service, er wordt goed meegedacht en de informatieverstrekking is optimaal. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Risposta di Friendlygiantgaming
Jullie zijn zeer open over wanneer jullie afwezig zijn.
Voegen af en toe een leuke mini toe als bonus en hebben unieke minis

Risposta di Friendlygiantgaming
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.