Fri BikeShop - Glostrup Recensioni 50

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Hovedvejen 121, 2600 Glostrup, DK

Bestilte en cykelcomputer over nettet fri Bikeshop.dk. Fik den udleveret efter et par dage i butikken i Glostrup. Ved åbning af varen viste det sig, at cykelcomputeren havde været brugt, med tydelige... Leggi di più

Jeg stod i går i en akut situation og med en cykel som var blevet væltet og ikke kunne køre og fik trukket min cykel hen til Fri cykler i Glostrup. Her blev jeg modtaget af det sødeste personale,... Leggi di più

Prompt polite pleasant service in Glostrup store. I had a problem with a mis-thread on the pedal. It was a wet miserable day and the woman mechanic was polite, measured and positive reassuring my do... Leggi di più

Jeg har købt en ny elcykel med FriBikeSmart tilknyttet. Jeg er så glad for cyklen, og elsker hvordan jeg aldrig mærker modvind på cykelstien mere, hehe! Dog punkterede min cykel i sidste uge, og but... Leggi di più

1. Negozio di biciclette
  2. Servizio di noleggio biciclette
  3. Officina di riparazione biciclette
  4. Negozio di accessori per biciclette

Informazioni su Fri BikeShop - Glostrup

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Fri BikeShop

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Ærlig ,troværdig og hurtig betjening.

Ærlig ,troværdig og hurtig betjening.
Prisoverslag på skift af gear og service eftersyn, hvor vi aftalte at de skulle lave hvad de kunne indenfor den pris vi aftalte..Og den holdt. Det er go forretningsstil,

4 maggio 2025

Ekstrem dårlig oplevelse

Jeg afleverede før påske min Mate X elcykel, som skulle have skiftet slange. Jeg havde selv slangen med, da det ikke er alle som har den særlige størrelse. Jeg fik fortalt, at man har den slags på lager så det var der egentlig ikke brug for. Medarbejderen anbefalede, at jeg også fik skiftet dækket, og det sagde jeg ja til.
Da cyklen efter ca ti dage var færdig kunne jeg konstatere, at man havde sat en helt anden dæktype på. Jeg kører meget i skov, og har derfor meget grove knopdæk på cyklen. Jeg kunne med det samme se, at der var monteret alm landevejsdæk, og klagede over det. Jeg fik fortalt, at det var hvad de kunne få.
Da jeg ikke mente det var i orden blev jeg af medarbejderen spurgt om jeg var dækekspert. Jeg blev tilbudt, at jeg kunne lade min cykel stå på ubestemt tid, så kunne det være de ville få det rigtige dæk, hvorefter det ville blive skiftet. Det ville jeg naturligvis ikke da jeg bruger min cykel dagligt.
Jeg har nu en cykel med to vidt forskellige dæk beregnet til forskellig kørsel.
Jeg har efterfølgende konstateret, at gearene ikke var stillet korrekt efter baghjulet havde været afmonteret.
Jeg har nu helt uden problemer selv skaffet det korrekte dæk. Det bliver ikke Fri Bikeshop som skal skifte det.

10 aprile 2025

Snyder med priser

Det er ikke særlig fedt at man besøger en af deres butikker og bliver lovet en pris, når så man skal betale kaster de alle mulige ting efter en så man bliver lidt forvirret, når alt de så er gjort så hæver de lige prisen så de kan få lidt extra bonus, jeg har aldrig følt mig så snydt før, de nægter at de har stjålet mine penge og siger at de ikke har gjort noget forkert, jeg mener dog at når man bliver lovet en pris men så ender med at betale mere end man blev lovet, så er det snyd.

24 gennaio 2025
Logo di Fri BikeShop - Glostrup

Risposta di Fri BikeShop - Glostrup

Hej Patrick.
Tak for din anmeldelse.

Jeg har været i dialog med butikken omkring denne anmeldelse her.
Den cykel du har set på der har været på bud kunne man ganske rigtigt få rabat på hvis man købte den kontant uden BikeSmart.
Du valgte at tilkøbe BikeSmart på denne, hvor vi har en samlerabat der gør at man altid kan få denne cykel til en fordelagtig pris selvom den er på kampagne. Du er derfor ikke kommet af med ekstra på denne cykel. Det er samme pris som du ville have skulle give hvis du købte den kontant med rabat uden BikeSmart.

Med venlig hilsen
Jesper
Fri BikeShop

Dejlig oplevelse, god service

Vedr Fri BikeShop i Glostrup

Da min cykel var flad og ikke kunne holde på luften, grundet ventilen i forhjulet var gået i stykker, slæbte jeg min cykel ned i butikken, hvor en venlig ung gut med det samme tog cyklen ud bag ved og satte en ny ventil i, samt luft. (og dobbelttjekkede sammen med mig, at luften blev i dækket)

Da jeg spurgte hvor meget jeg skyldte, sagde han ingenting, blot en god dag.

Det er altså super service. Det tog 2 minutter og så kunne jeg cykle glad hjem igen. Mange tak!

12 aprile 2025

Venlighed og hjælpsomhed …

Venlighed og hjælpsomhed præger Fri bikeshop i Glostrup. Ny cykel kurv og et helt nyt hjul, som gjorde min gammel cykel lidt nyere at se på og øgede sikkerheden. En sød ung mekaniker lavede magi, mens jeg drak kaffe🤗

9 aprile 2025

God hjælp at hente:)

Skulle have min racer til noget tjek. Der var ikke tid denne uge.
Men i butikken var der en Sebastian, som lige tog et hurtig kig på cyklen. Den virker nu😁
Stjerne🌞

7 aprile 2025

Effektiv og yderst venlig service

Kom med en “ødelagt” krank og fik tilbud om udskiftning. En ung mekaniker kikker imidlertid på den og vurderer, at han kan fixe den - og med det samme.
Jeg får en kop kaffe i en fantastisk stol i den meget flotte nye butik på Hovedvejen i Glostrup, og 15 minutter efter, kan jeg cykle afsted på en fixet og støjfri cykel. Tak for den fantastiske service til en god pris i et ellers forårs-travlt værksted. Stedet kan kun anbefales 😃

12 marzo 2025

Ny cykel

Købte d. 29. Nov. en ny cykel i Fri bikeshop i Glostrup. Rigtig god oplevelse. Hurtig og nem proces med god vejledning undervejs.
Det bliver ikke sidste gang jeg handler der.

29 novembre 2024

Fantastisk service

Da jeg havde fået stjålet min elskede cykel, købte vi en ny el ladcykel hos Fri Bikeshop, en Cargobike of Sweden, som jeg er virkelig glad for!
10 dage efter vi købte vores ladcykel blev den også stjålet 😩 Vi var dog så heldige at finde den i en have og få anmeldt gerningsmanden til politiet. Efter oplevelsen tænkte vi, at nu måtte det være nok! Og vi kørte ned til fri BikeShop i Glostrup, hvor vi blev mødt af Kristoffer, der gav os en super vejledning i forhold til de bedste låse han kunne tilbyde. Oveni hatten gav Kristoffer os en virkelig god pris på de låse han solgte os.
Vi er yderst taknemmelige og meget tilfredse med det serviceniveau vi mødte hos Fri Bikeshop Glostrup, og jeg vil til hver en tid anbefale at tage en snak, og få god vejledning af Kristoffer dernede!

14 novembre 2024