Skulle ha læst trustpilot. Forfærdelig kjole, frygtelig pasform, alt for stor, frygteligt snit. Misvisende billeder. 11 dages levering. Lager i Kina. 10% af beløbet kommer tilbage (32 kr), und... Leggi di più
Jeg kan desværre kun istemme det I andre har skrevet her på trustpilot. Varerne svarer på ingen måde til de viste billeder, hverken i facon eller kvalitet, design. Desværre havde jeg ikke læst trustpo... Leggi di più
Hvis man kunne give 0 stjerner… Min mand har købt 2 “hørskjorter”, som i bedste fald kan betegnes som “skjorte” ud fra formen. Materialet minder mere om plastik og får varer, man kan købe i en souven... Leggi di più
Havde jeg dog bare læst trustpilot Købte en jakke, og læste desværre først efterfølgende trustpilot. Forsøgte efter 2 timer at lade handlen gå tilbage uden held. Ekstrem dårlig kvalitet, lang lever... Leggi di più
Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
FUP FUP FUP ting er ikke hvad det ser på billedet og de garanter 30 dages fuld retur, som ikke passer. hold jer væk.

Risposta di Freya Kobenhavn
Freya is a scam shop selling plastic-based clothes from China. If need refund, you need to provide pictures and pay yourself the shipping and taxes. They encourage you to give items to family members and friends and get a 10% discount. This is because they care about sustainability! Do not use Freya retailer!

Risposta di Freya Kobenhavn
Kan kun melde mit tin koret herinde.
Ringe produkter, den kjole jeg bestilte er lavet i andet, ikke åndbart stof... Jeg var noget chokeret over hvor stor forskel der er. Har ku for tredje gang forsøgt at skrive til virksomheden. Både via mails på hjemmesiden og via support funktionen... Det kan sjovt nok ikke lykkedes. Jeg regner med at jeg får min returret selvom de vælger at ignorere mine henvendelser...
Lad være med at købe her...

Freya er RENT SCAM.
Intet svarer til løfterne, og returnering og tilbagebetaling eksisterer ikke i virkeligheden.

Risposta di Freya Kobenhavn
Total svindel og humbug. Slet ikke de materialer der står på siden, ligner overhovedet ikke produkt billederne helt elendig kvalitet og 20+ dages levering.
Når man så vil gøre brug af den 'problemfri retur proces' som de reklamerer med på hjemmesiden, skal man selv sende skod-produkterne tilbage til Kina (betale selv og selv lave retur label), men ikke nok med det...man skal også betale svindleren $10 per del man vil returnere.
De burde sagsøges!

Risposta di Freya Kobenhavn
Havde jeg bare læst Trustpilot inden køb hos Freya Copenhagen !!!
Har lige haft en ubeskrivelig oplevelse og AI korrespondence efter at have modtaget en jakke i børnestørrelse i stedet for min bestilte xl
Har fået tilbudt 10% af min betaling mod at holde min kæft eller i modsat tilfælde en tvivlsom adresse i Kina, hvor jeg kan sende varen til hilsen Bjarne

Risposta di Freya Kobenhavn
Hold jer væk fra den side. Jeg troede at jeg bestilte varer fra en europæisk virksomhed. Da pakken kom efter rigtig langtid , fandt jeg ud af af at jeg er blev snydt. Det varer jeg har modtaget ligner ikke det på deres hjemmeside. Varerne kommer fra Kina og er det dårligste kvalitet og helt krøllet og ligner at det er brugt. Deres telefonsvarer styres af Al systemet og de eneste kommunikation er igennem en e-mail adresse og de vil trække 10 $ for hver varer jeg skal returnere og det vil hverken oplyse en europæisk adresse jeg kan returnere eller sende en returlabel. Jeg er blevet snydt håber ikke andre også bliver snydt. De oplyser en lager adresse som måske også er usandt.Varerne er så dårlige kvalitet , lige til smide i skraldespanden. HOLD JER VÆK fra den hjemmeside. Håber at Forbrugerstyrelsens holder øje med den side og deres sjusket måde at snyde os forbrugere på.

Risposta di Freya Kobenhavn
Freya København vendte tilbage på min anmeldelse og lod som om, de ville forholde sig til mine klagepunkter!
Dette var også bare fake!!
De forholdte sig hverken til at støvlerne var af kunststof - ikke læder, som der stod i beskrivelsen - eller at støvlerne absolut ikke var ortopædiske…
Advarsel:: Hold jer langt væk fra dette firma!!

Risposta di Freya Kobenhavn
Avoid at all cost. Complete scam. Just got scammed 40 euros for what ultimately turned out to be a Temu quality product. Shipping took 3 weeks as it ships from China. Their customer service is unreachable, they only post a generic address that bounces emails due to a full inbox, no returns possible. This is labelled as a Danish brand when it is actually not. Pictures do not match the product. Complete scam.

Risposta di Freya Kobenhavn
Helt kort, hold dig væk fra denne virksomhed.
Den vare der kom, efter lang tid, er ikke hvad jeg har bestilt.
Deres kundeservice, tilsyneladende drevet af AI, svarer i øst og vest, forholder sig slet ikke til det faktum at de har sendt noget helt andet end det jeg bestilte.
Organiseret svindel.

Risposta di Freya Kobenhavn
Det er plat fra ende til anden en ren kinesisk butik der forgiver at være en dansk hjemmeside. Varen er ikke det der vises på deres hjemmeside og kan købes for en 5 del på temu og lignende svindel steder.
For guds skyld køb ikke der

STOP STOP MED, AT KØBE
DET ER IKKE DET DU FÅR SOM ER VIST PP BILLEDERNE.
KUNDESERVICE VIRKER IKKE OG DU KAN IKKE FÅ KONTAKT MED, DEM

Risposta di Freya Kobenhavn
Det er et scam. Jeg hoppede i fælden fordi jeg troede det var et dansk firma. Deres model er at sælge super billigt og grimt tøj fra Kina til skyhøje marginer og så satse på at kunderne ikke orker at sende det tilbage når de finder ud af returadressen er Kina med dertilhørende 300 DKK fragt. De var endda så frække at prøve at kræve 10 USD mindre i retur per vare, som ikke står i returpolitikken. Da jeg så fortalte dem hvor de kunne stikke den ekstra omkostning op henne så fjernede de den, men udfaldet blev det samme: man får ikke penge retur. Det er et scam firma der forklæder sig som et dansk firma, satser på at folk køber nogle varer billigt, og når så man finder ud af det er ussel kvalitet som skal returneres til Kina for højere fragtomkostninger end selve produktet, så giver kunderne op.

Risposta di Freya Kobenhavn
Siden er det tætteste på scam, du kommer. Alting er sendt fra Kina, og kan købes til 15% af prisen på AliExpress eller TEMU. Kvaliteten er elendig, størrelserne er ikke europæiske men asiatiske - det betyder en str. medium er en størrelse S/XS i DK. De har returpolitik, men returprisen - som du selv skal dække - er omkring 270 kr. Jeg kan ikke understrege kraftigt nok, at siden her er bondefangeri.
De krævede et 10$ håndteringsgebyr for at returnere varen, hvilket ikke stod på deres hjemmeside. Det er mao. ulovligt.

Risposta di Freya Kobenhavn
Den værste hjemmeside jeg nogensinde har oplevet, ALDRIG køb noget der inde, det er snyd og bedrag.

Risposta di Freya Kobenhavn
Meget dårlig anmeldelse. Varen lever slet ikke op til billederne og det koster alt for meget at sende varen retur.
Bestiller aldrig derfra igen

Risposta di Freya Kobenhavn
Ingen god anmeldelse herfra.
Fotos er ikke retvisende. Jeg bestilte en kjole til forårets fester. Den var meget forsinket, da den ankom var intet som ventet, og selvom jeg havde bestilt et nr over normal str. så passede den ikke. Stoffet er det tyndeste..... Den ligner måske hvad min generation engang kunne lave i skolen i 6. kl.. Not good. Det var igen penge ud af vinduet. fordi jeg faldte naivt for at der stod Kobenhavn.. !