Frederiksbergs Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att finna den väska jag sökte på er hemsida, nedsatt pris, lätt att beställa och att betala. Snabb leverans, mycket nöjd med väskan, ja mycket god service! Mvh Susam

Valutata 5 stelle su 5

Bra information på webbsidan när jag köpte mina väskor. Det är viktigt att som kund både se bra foton och få information om storlek samt om väskan är utrustad med fack och dragkedjor. Likaså vill man... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ryggsäcken uppfyller mina krav - nämligen lagom stor, lätt, bra inredning och fin färg. Lite styva remmar men de kanske mjuknar efter användning. Bra kvalitet i tyget. Dessutom bra med handtag. Snabb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, finfin kvalitet på väskan och retursedel medföljde utifall man inte skulle vara nöjd med varan eller vill byta. Vid koll före köpet såg jag att företaget hade goda betyg på Trustpilot... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di borse
  2. Negozio di borse e valigie
  3. Servizio di e-commerce
  4. Negozio di accessori di moda
  5. Negozio di borsette
  6. Pelletteria

Scritti dall'azienda

Din väskbutik på nätet! Frederiksbergs erbjuder ett omsorgsfullt utvalt sortiment från kända varumärken. Hos oss shoppar du väskor, resväskor, ryggsäckar och accessoarer till hela familjen. Alltid med fri frakt och snabba leveranser! Vi brinner för stil och tidlös design lika mycket som för naturliga och hållbara material.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

436 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Varan passade inte!

28 maggio 2026

Hej Lena,

Tack för att du tar dig tid till att lämna ett omdöme, men vad tråkigt att varan inte passade.

Du har alltid öppet köp i 14 dagar och kan använda medföljande retursedel för att skicka tillbaka varan till oss. Har du kontaktat vår kundtjänst och fått hjälp med att ångra köpet och returnera varan? Vi hjälper dig mer än gärna att hitta en annan vara som passar bättre också, om så önskas :)

Köpt en läcker väska

Köpt en läcker väska, som blev levererad inom 3 dagar efter beställning

25 maggio 2026

Hej Ingrid,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och att allt var till belåtelse, det glädjer oss :)

Hej Anne-Christine,

Tack för ditt omdöme och skoj att du upplever att leveransen var snabb och att kvalitén är hög!

Varmt välkommen tillbaka till oss på Frederiksbergs när det är dags för en ny kvalitetsväska som levereras snabbt och smidigt ;)

Hej Lena,

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme och det glädjer oss att du tycker att leveransen var snabb. Hoppas du är lika nöjd med produkten :)

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, mycket nöjd med väskan

25 maggio 2026

Hej Lisa,

Stort tack för ditt fina omdöme. Kul att du uppskattar både leverans och väska!

Varmt välkommen tillbaka till oss när det är dags för något nytt :)

Snabbt smidigt köp

26 maggio 2026

Hej Birgitta,

Tack för att du tar dig tid till att lämna ett omdöme och det glädjer oss att du tycker allt var smidigt. Hoppas du är lika nöjd med väskan :)

Valutata 5 stelle su 5

Mycket snabb leverans , fin ryggsäck

Mycket snabb leverans och fin vara som helt motsvarade bilder och beskrivning. Toppbetyg i allt!

26 maggio 2026

Hej Anna,

Stort tack för ditt fina toppbetyg! Det glädjer oss :)

Varmt välkommen tillbaka till oss på Frederiksbergs när det är dags för något nytt.

Valutata 4 stelle su 5

Snygg mocka väska som jag förväntade…

Snygg mocka väska som jag förväntade mig,
förutom bif. axelrem som inte va i mocka utan i läder, och var väldigt "knölig" det förfulade väskan enormt.
Levererades snabbt.

Hej Marianne,

Tack för ditt omdöme och vad bra att väskan motsvarade förväntningarna i det stora hela. Hoppas du blir nöjd med väskan – äkta läder brukar släta ut och forma sig vid användning. Vi tycker att det är det som är charmen med levande material, som bara blir skönare och snyggare med tiden :)

Valutata 5 stelle su 5

Bra och korrekt information om…

Bra och korrekt information om produkter som säljs. Snabb leverans och jag är mycket nöjd med väskan.

Hej Sven,

Tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att du är nöjd med helheten och framför allt väskan.

Ha en fin sommar och varmt välkommen tillbaka till oss när det är dags för en ny väska :)

Perfekt kvaliteten.

Perfekt kvaliteten.

Hej Aleksandra,

Tack för ditt fina omdöme! Kul att du uppskattar kvalitén :)

Varmt välkommen tillbaka till oss på Frederiksbergs när det är dags för en ny väska!

I like produktion and

I like produktion and it come very quigly.

29 aprile 2026

Hi Satu,

Thank you very much for your nice review and we're glad that you appreciate the shopping experience!

A warm welcome back to us at Frederiksbergs!

Best regards,

Lätt att beställa,snabb leverans

Lätt att beställa,snabb leverans, jättesnygg väska.🤗🤗🤗

28 aprile 2026

Hej Lena,

Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss!

Extra kul att du uppskattar väskan ;)

Ha en skön sommar och varmt välkommen tillbaka till oss på Frederiksbergs när det är dags för nya äventyr och en ny väska!

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt, pålitligt och snabbt.

Enkelt att beställa och betala. Bra återkoppling. Snabb leverans. Så nöjd!

27 aprile 2026

Hej Helena,

Stort tack för ditt fina omdöme och vad kul att du uppskattar köpupplevelsen! Vi hoppas att du är precis lika nöjd med din nya väska :)

Varmt välkommen åter till oss på Frederiksbergs!

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt snabb leverans och det…

Väldigt snabb leverans och det uppskattas !

8 aprile 2026

Hej Ingela,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad kul att du uppskattar vår leveranstid. Vi hoppas att du är lika nöjd med din nya väska :)

Varmt välkommen åter till oss på Frederiksbergs!

Valutata 5 stelle su 5

Köpte en ryggsäck från Roka London i…

Köpte en ryggsäck från Roka London i medium, men har nu kompletterat med en till i large. Fantastiskt bra "ryggor" med fack.
Mycket nöjd med köpet, leverans och service från Fredriksbergs.

2 aprile 2026

Hej Stina,

Tusen tack för ditt fina omdöme!
Jättekul och höra att du är så nöjd att det blivit en väska till :-)
Håller med om att det är helt perfekt med alla fack.

Vi önskar dig en härlig dag och varmt välkommen åter!

Perfekt

Perfekt, lagom stor, passar mina behov.

7 aprile 2026

Hej Karin,

Vad kul och höra och stort tack för ditt fina omdöme!

Vi önskar dig en riktigt fin dag och varmt välkommen åter!

Valutata 4 stelle su 5

Snabba svar och leveranstid

Snabbt svar på min fråga och bra leveranstid.

31 marzo 2026

Hej Irene,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad kul att du är nöjd med både svarstid och leverans. Hoppas att du är lika nöjd med din nya väska :-)

Vi önskar dig en fin dag och varmt välkommen åter!

Bra grejer!

Bra grejer det jag köpt.

30 marzo 2026

Hej Solweig,

Tusen tack för ditt fina omdöme!
Vad kul att du är nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig en fin eftermiddag och varmt välkommen åter!

Alt godt

Alt godt - hurtig ekspedition og en længe ønsket rygsæk blev min

2 aprile 2026

Hej Marianne,

Tusen tack för ditt fina omdöme!
Vad kul att du är nöjd med både väska och leverans. Precis så som det ska vara!

Vi önskar dig en fin eftermiddag och varmt välkommen åter!

Frederiksbergs

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più