Frederiksbergs Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Enkelt att finna den väska jag sökte på er hemsida, nedsatt pris, lätt att beställa och att betala. Snabb leverans, mycket nöjd med väskan, ja mycket god service! Mvh Susam

Bra information på webbsidan när jag köpte mina väskor. Det är viktigt att som kund både se bra foton och få information om storlek samt om väskan är utrustad med fack och dragkedjor. Likaså vill man... Leggi di più

Ryggsäcken uppfyller mina krav - nämligen lagom stor, lätt, bra inredning och fin färg. Lite styva remmar men de kanske mjuknar efter användning. Bra kvalitet i tyget. Dessutom bra med handtag. Snabb... Leggi di più

Snabb leverans, finfin kvalitet på väskan och retursedel medföljde utifall man inte skulle vara nöjd med varan eller vill byta. Vid koll före köpet såg jag att företaget hade goda betyg på Trustpilot... Leggi di più

1. Negozio di borse
  2. Negozio di borse e valigie
  3. Servizio di e-commerce
  4. Negozio di accessori di moda
  5. Negozio di borsette
  6. Pelletteria

Din väskbutik på nätet! Frederiksbergs erbjuder ett omsorgsfullt utvalt sortiment från kända varumärken. Hos oss shoppar du väskor, resväskor, ryggsäckar och accessoarer till hela familjen. Alltid med fri frakt och snabba leveranser! Vi brinner för stil och tidlös design lika mycket som för naturliga och hållbara material.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

77 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fin taske og hurtig levering

Fin taske og hurtig levering. Men afhentningsstedet (i Islev) var rigtig langt væk fra min adresse i Rødovre og et meget besværligt sted at komme til!

29 maggio 2024

Risposta di Frederiksbergs

Vi er glade for, at du synes om tasken og håber du bliver glad for den.

Vi beklager at PostNord har afleveret til afhentning i Islev. Ifølge PostNord skyldes dette at dit nærmeste afhentningssted har været fyldt med uafhentede pakker.

Mvh. Christina

ROKA London SUPERNÖJD

Lika snygg väska i verkligheten som på bilden.ROKA London
Härligt cerise färg. Man blir glad av den.
Perfekt storlek, med olika fack.
Snabb leverans,hann få den innan ROM resa KANON!!
SUPERNÖJD!!!❤️

6 maggio 2024

Hej,

Så kul att höra att du blev nöjd med din nya fina och färgglada väska. Den är supersnygg! Önskar dig en härlig resa och varmt välkommen åter!

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans

30 aprile 2024

Hej,

Vad kul att du är nöjd med både produkt och leverans. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Allt

Allt
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

29 aprile 2024

Risposta di Frederiksbergs

Vad kul att du är nöjd, det glädjer oss att höra! :-)

Produkten motsvarade beskrivningen helt…

Produkten motsvarade beskrivningen helt och fullt. Var tveksam till att köpa något jag bara sett på bild. Skickades snabbt men tyvärr trasslade postnord till det.

29 aprile 2024

Hej,

Vad kul att du är nöjd med ditt köp!
Skönt att det löste sig med leveransen även om det trasslade. Vi önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen åter!
Vänligen Pia
Frederiksbergs

Snabb leverans

Leverans dagen efter beställning och produkt riktigt fin.

25 aprile 2024

Hej hej,

Tack för din fina recension och kul att du är nöjd med din beställning!

Varmt välkommen åter!
Vänligen Pia
Frederiksbergs

Super lækker Leksand slipper

Købte et par super lækker Leksand Slipper Black, som blev hurtig leveret. Desværre har mine hjemmesko ikke holdt i mere end 3 måneder. Da forfods sålens syning er blevet slidt af daglig brug, er der nu hul i skoen. Hvilket jeg er meget ked af. For de er bare så dejlige at have på.

30 novembre 2023

Risposta di Frederiksbergs

Hej! Vi beder dig venligst kontakte os angående din reklamation, så vi sammen kan finde frem til en løsning. Med venlig hilsen Christina, Frederiksbergs Læderhandel