Fredensborg Køreskole Recensioni 303

TrustScore 5 su 5

5,0

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har kun haft køretimer med Dennis, og det har været en virkelig fed oplevelse. Dennis er den sjoveste og mest ambitiøse kørelærer, man glæder sig faktisk til hver kør... Leggi di più

Jeg kan klart anbefale Dennis fra Fredensborg køreskole. Super sjov og rar at køre med samtidig med jeg lærte en masse! Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, så tak for et super fedt forløb!

Timerne med Dennis var altid sjove og hyggelige. Det gik hurtigt, og man følte sig tryg under hele forløbet! Jeg ville klart anbefale det, hvis du vil have dit kørekort hurtigt, sjovt og professionelt... Leggi di più

1. Autoscuola

Din lokale køreskole

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Jeg vil klart anbefale at tage kørekort…

Jeg vil klart anbefale at tage kørekort hos Dennis!
Jeg skiftede til Dennis, da jeg kun manglede køreprøven, og det er jeg meget glad for!
Han er super hyggelig, sjov og effektiv og der har kun været god stemning i bilen. Han er god til at forklare hvordan man skal gøre i forskellige situationer, når man er ude at køre, så man føler sig tryk og ikke bliver stresset.
Så igen en klar anbefaling her fra!!

19 febbraio 2026

Risposta di Fredensborg Køreskole

Det var en fornøjelse at hjælpe dig i mål Solveig! Super godt gået!!

Fantastisk og professionelt.

Fantastisk og professionelt.
Dennis er dygtig og kompetent til sit arbejde.
Jeg generhverve mit kørekort med fuld tilfredshed og kan på det varmeste anbefale Fredensborg køreskole

10 febbraio 2026

Risposta di Fredensborg Køreskole

Tak for de fine ord Frederik! Det gik jo lige som det skulle!!!

Kæmpe anbefaling

Dennis er en virkelig dygtig og tålmodig kørelærer – og mega sjov. Han forklarer tingene klart, skaber en tryg stemning og gør køretimerne både lærerige og hyggelige. Kæmpe anbefaling!

26 gennaio 2026

Risposta di Fredensborg Køreskole

Tusind tak for de flotte ord Oscar!!!! Kør forsigtigt derude!!

Fantastisk oplevelse hos Fredensborg…

Fantastisk oplevelse hos Fredensborg Køreskole. Dygtige og tålmodige kørelærere, tryg stemning og virkelig god undervisning hele vejen igennem. Kan klart anbefales til alle.

8 gennaio 2026

Tusind tak!!!!!

Jeg kan varmt anbefale Fredensborg…

Jeg kan varmt anbefale Fredensborg Køreskole. Mit forløb gik virkelig godt både fordi Dennis var tålmodig men også fordi han vidste præcis, hvad der skulle til for at få mig igennem det hele i første hug. Hans undervisning var både lærerig og sjov, og jeg følte mig tryg og godt forberedt hele vejen igennem.

3 novembre 2025

Risposta di Fredensborg Køreskole

Tusind tak Helena!!! Det har været en fornøjelse at give dig kørekort!

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Dennis er uden tvivl den sjoveste kørelærer, jeg kunne have ønsket mig – men lad dig ikke narre, han er også top seriøs, når det gælder. Timerne var fyldt med grin, gode forklaringer og præcis den rette mængde “nu skal du lige tage dig sammen” Man føler sig tryg fra start, lærer sindssygt meget og går derfra med både kørekort-skills og godt humør. Hvis du vil have en køreskole, hvor man faktisk glæder sig til køretimerne, så er Dennis manden 🚗🔥

13 gennaio 2026

Risposta di Fredensborg Køreskole

Sjov og top seriøs! Det er mig :) Tusind tak for den flotte anmeldelse Martin!

En super oplevelse

Det har været en super oplevelse at gå til kørekort hos Dennis. Inden jeg startede, havde jeg ikke ligefrem set frem til de lange teoritimer, men det blev der hurtigt lavet om på. Timerne var både hyggelige, sjove og selvfølgelig også lærerige. Derudover var humøret altid højt, og hvis man var i tvivl om noget, var Dennis altid klar til at hjælpe. Kan klart anbefale Fredensborg køreskole :)

7 gennaio 2026

Risposta di Fredensborg Køreskole

Tusind tak for de flotte ord Karoline!!! Det har været en fornøjelse at lære dig at køre bil!!!

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra.
Dennis samlede mig op mit i mit kørekort forløb og fik mig igennem så jeg sejrede ved første hug, det jeg enormt taknemmelig for.
Der er altid en god stemning i bilen hvilket har fået mig til at se frem til at køre i stedet for at være bange for det.
Så har han også været rigtig fleksibel og var også i stand til at skubbe en ekstra køretime ind kun to dage før køreprøven fordi jeg stadig var lidt utryk ved kørslen.
Igen kæmpe anbefaling fra mig.

6 gennaio 2026

Risposta di Fredensborg Køreskole

Godt vi kunne få dig godt i mål!!! Kør forsigtigt derude!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. God stemning og han ved hvad han laver. Meget organiseret og hurtig til at få booket diverse ting. Sindssyg god person og kørelære

23 dicembre 2025

Risposta di Fredensborg Køreskole

Tak for de flotte ord Adam!!!

Kan varmt anbefale Fredensborg Køreskole!

Et helt fantastisk og glidningsfrit forløb jeg havde hos Dennis. Kan varmt anbefale at tage kørekort hos Fredensborg Køreskole. Professionel undervisning og altid med virkelig god og sjov stemning på teoriholdet. En super god oplevelse fra start til slut:)

22 dicembre 2025

Risposta di Fredensborg Køreskole

Det har været en ren fornøjelse!!! Vi har virkelig haft nogle sjove timer!!! Kør forsigtigt derude Filippa!

Fantastisk kørelærer

Fantastisk kørelærer! Dennis er både tålmodig og supergod til at forklare trafiksituationer, så selv jeg, der normalt panikkede over en rundkørsel, følte mig tryg bag rattet 😄. Undervisningen er lærerig, sjov og fyldt med tips, der faktisk virker i praksis. Jeg gik fra nervøs nybegynder til selvsikker og orienteringsdygtig bilist – og kunne ikke have ønsket mig en bedre vejledning på vejen mod kørekortet. Kan varmt anbefales, så tøv derfor ikke med at kontakte Fredensborg Køreskole!

17 dicembre 2025

Risposta di Fredensborg Køreskole

Cornelius!!! Tusind tak!!! Det har været en fornøjelse at give dig kørekort!

Fantastisk god kørelærer!

Fantastisk god kørelærer. Rigtig god til at undervise og er super sjov. Kan stærkt anbefale Dennis's Køreskole 🤗

10 novembre 2025

Risposta di Fredensborg Køreskole

Tusind tak Ella!!! Det har været en fornøjelse at give dig kørekort!!! Vi ses derude

Kan varmt anbefale Fredensborg…

Kan varmt anbefale Fredensborg køreskole. Dennis er super sød og dygtig, og gør det sjovt at gå til kørekort. Hele forløbet gik rigtig godt og hurtigt, hvor både Dennis og Ulrik var gode og støttende kørelærere.

29 ottobre 2025

Risposta di Fredensborg Køreskole

Kære Olivia!!! Tusind tak for de flotte ord. Kør forsigtigt derude!!!

Fantastisk oplevelse

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Fredensborg Køreskole med Dennis som kørelærer. Han meget tålmodig og utrolig dygtig til at lære fra sig. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og både teori og køreprøve blev bestået i første forsøg, takket være Dennis’ gode undervisning.
Kan kun varmt anbefale ham!

19 ottobre 2025

Risposta di Fredensborg Køreskole

Tusind tak Kamma ;) Vi hører du suser rundt i mors bil - husk nu at give lidt penge til benzin :)

Har haft en super god oplevelse hos Fredensborg køreskole

Har haft en super god oplevelse hos Dennis.
Han er super god til at få en igennem teori med gode resultater.
Han er super god til at forklare teori på en rigtig god måde, så man forstår det.
Og nogle rigtig gode kører timer
Kan varmt anbefale og tag kørekort hos Dennis

17 ottobre 2025

Risposta di Fredensborg Køreskole

Tak Valdemar! Det har været en fornøjelse!!!!

Virkelig god oplevelse hos dennis

Virkelig god kørelærer. Fik kørekort på 6 uger og det har været den bedste oplevelse med Dennis som kørelærer

16 ottobre 2025

Risposta di Fredensborg Køreskole

Fornøjelsen har været helt på min side Amaile!!! Super godt gået!!!

Så godt!

Virkelig god oplevelse, det blev gjort sjovt og lærerigt på samme tid. Forløbet gik hurtigt, men stadig tilpasset så man var klar selv. Det var helt perfekt!!

16 ottobre 2025

Risposta di Fredensborg Køreskole

Tak for den fine anmeldelse Silvia!!!! Vi ses derude!!!