Altid en hjælpsom hånd klar. Mailkommunikation kan (grundet travlhed) ikke anbefales, hvis man står med et akut problem. Men en telefonsamtale handles der resolut og venligt på. Jeg er så glad for,... Leggi di più
Stor hjælpsomhed og fremragende service. Vores bil punkterede, og kunne ikke repareres med lappevæsken i bilen. Ringede til Foxmar, der straks tilbød at hjælpe, fik bilen transporteret ud på deres ny... Leggi di più
Jeg har en Renault Twingo der skulle have udskiftet tændspoler mm. og værkstedet gav et tilbud på Autobutler der helt udkonkurrede 11 andre og tilmed indenfor 24 timer. Det tog præcis 1 time som love... Leggi di più
Vores Kia Proceed fik skiftet motor hos Martin og gutterne. Lige fra start en utrolig kompetent og professionel guide samt intet der var overladt til tilfældighederne. Afleverede bilen og fik en låne... Leggi di più
Ærlige, dygtige og gode priser!
Jeg havde afleveret min Peugeot 308 til almindelig service hos Peugeot i Næstved. I den forbindelse sagde de, at den svedte fra en pakning i knasthuset og denne skulle altså skiftes - og samtidig skulle tandremmen skiftes. Den opgave ville de have 16.000 kroner for.
Da Foxmar tidligere havde skiftet tandrem på min anden Peugeot, ringede jeg til dem og forhørte mig om pris. De kunne klare opgaven for cirka 8.000 kroner. Jeg takkede ja og afleverede bilen.
Et par timer efter jeg havde afleveret bilen, ringede mekanikeren fra Foxmar. Han fortalte, at det var forsvindende lidt den svedte fra knasthuset, og at han slet ikke så det som et problem. Han havde desuden set ind til tandremmen og kunne konstatere, at den var i helt fin stand - og formentlig sagtens kunne holde indtil næste planlagte tandremsskift.
Vi blev enige om, at Foxmar sendte de bestilte dele tilbage, og at jeg så blev afregnet for mandetimer + fragt for delene.
Der blev taget billeder af hele processen, og han var bundærlig - de kunne jo sagtens have skiftet det hele og så bare stukket mig en regning på 8.000 kroner.
Jeg ville ønske, at jeg bare havde startet hos dem.
5 store stjerner!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse!
Min bil lyste i motorlampen i morges da jeg skulle aflevere børn.
Jeg ringede rundt til div. mekanikere i byen, ingen havde tid, så ringede jeg til foxmar og Martin tog bilen ind med det samme. Var realistisk med det prisoverslag han kom med. Sød og imødekommende.
Inden for 2 timer var bilen lavet, og mekanikeren ringede til mig og sagde at jeg kunne hente min bil. Virkelig første gang at jeg har sådan en god oplevelse hos en mekaniker som jeg har haft i dag. Så tak for det!
Hurtig, dygtig og professionel service
Hurtig, dygtig og professionel service.
Har i dag haft min bil til service, mine problemer er fixede til en fornuftig og rimelig pris. De blev endda længere for at lave min bil, en fredag.
Jeg er imponeret og super glad.
This is a really good mecanicshop.
This is a really good mecanicshop.
Fair prices, very good service, and hornest about what needs to be fixed.
They helped me so much this friday with staying on overtime, to fix my car, that you dont see much now a days.
Thank you Foxmar, you saved
My weekend💪🏼