Hurtig levering, men meget dårlig printkvalitet, synes jeg! Jeg bestilte 4 billeder d. 15 jun. Jeg modtog pakken et par dage efter, og kvaliteten er desværre meget dårlig! Billeder er slet ikke ska... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Super nem hjemmeside - og så dejligt at man kan lave bøgerne manuelt. HURTIG fremstilling og levering. Alt fungerer - bedste anbefalinger herfra.
Har bestilt og modtaget to fotobøger fra FotoBog.nu d.11/1 2017. Selve opsætningen af fotobogen var ret nemt, især hvis man lige bruger nogle minutter på at lege med brugerfladen inden man kaster sig... Leggi di più
Jeg har nu lavet to store fotobøger, et hæfte og en kalender, og jeg er imponeret. Både over det enkle system, som kan forstås og bruges øjeblikkeligt, hvis man bare vil knalde billeder ind i en færdi... Leggi di più
Lynhurtig lavpris - det er os. Vi kan levere fra dag til dag fordi vi producerer alt selv. Det holder også prisen i bund. Du designer din fotobog online og vi printer og samler dit resultat med maskiner, omslag og papir af meget høj kvalitet. En kvalitet der både kan ses og mærkes.
Ørstedsvej 1, 8600, Silkeborg, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Vi fik super hurtig levering og en super god produkt!
Lynhurtig svar på spørgsmål og meget hurtig levering
Der er ikke stjerner nok i bedømmelsesskalaen!
Skal jeg først fremhæve kundeservice eller den færdige fotobog? Et dilemma, da tingene hænger sammen.
I min fotobogsproces havde jeg slet ikke brug for support. Systemet er overraskenden enkelt og ligetil for en som jeg, der hverken er begavet med teknisk snilde eller forståelse. Helt genialt er de mange muligheder i forhold til placering af billeder, forskellige baggrunde, tekst osv osv. En moderne scrapbog, der i den grad tilfredsstiller kreativitet.
Den færdige fotobog (30x30, hard cover) lever mere end op til mine forventninger. Dén blev bedre end jeg havde forestillet mig.
Kundeservice: Jeg blev kontaktet af kundeservice efter jeg havde afgivet min bestilling. De ville gøre opmærksom på, at det ville være godt, hvis noget af noget af teksten blev rykket en anelse. Se, det er kundeservice! Jeg hentede selv bogen. Den var færdig til tiden. Ingen slinger i valsen. Tilmed pakket forsvarligt ind i bobleplast. Smilende og venligt personale. Sådan skal det gøres!
Jeg har allerede taget fat på endnu en fotobog - og fornøjelsen er på min side. Hermed anbefalet. Sæt i gang.
Ubeskrivelig god service !!
Jeg bestilte 3 timer for sent over deres "garanti for levering før jul" , lavede 4 fotobøger og alligevel har jeg idag hentet bøgerne, i fantastisk kvalitet ! Enorm god service og kan klart kun anbefale dem herfra :)
De bedste produkter, til skarpe priser. Altid god kundeservice, og god vejledning. De bedste anbefalinger her fra.
Jeg synes Fotobogen er rigtig fin. Dog sendte de kun en, selvom jeg havde bestilt to. Endte derfor både med at betale for levering og en køretur til Silkeborg.

Risposta di Fotobog.nu
Fantastisk service og kvalitet af billeder! I står altid klar med råd og vejledning. En klar anbefaling herfra! Nye projekter er allerede på vej i jeres retning ;-)
Kan kun blive 5 stjerne, en fantastisk super betjening. Desværre skete der en fejl da vi skulle lave bogen, men hjælpen var fantastisk og de gjorde virkelig hvad de kunne for at vi skulle få en god oplevelse på trods af uheldet. Bliver ikke sidste gang jeg får bog derfra, er bestemt fast kunde nu :-)
Bestilling nemt og lige til. Levering til tiden.
Desværre kan man ikke selv vælge leveringsted, og der står heller ikke hvor.
At lave bogen gik også fint efter en del forsøg. Det er en skam der ikke er en fortryd knap. Man skal begynde forfra. Man heller ikke flytte side til en anden side, hvis man har lavet noget om, så skal man også lave det om igen.

Risposta di Fotobog.nu
Som altid en fornøjelse at bestille billede hos dem.
Levering til tiden, og til meget fornuftige priser.
Hurtig og god betjenning
Det var svært at finde ud af at komme videre, når billederne var uploadede. Det lykkedes noget tilfældigt efter en halv times forsøg. Ligesådan var det svært at komme videre til bestilling af fotobogen, efter at den var dannet elektronisk (jeg klikkede i desperation i nederste venstre hjørne, selvom der ikke var nogen markering af nogen art (efter at have klikket alle mulige andre steder også) - og så kom jeg vupti videre til at kunne bestille?? Jeg fik to dage herefter mine to fotobøger af en overraskende flot kvalitet!

Risposta di Fotobog.nu
Nemt designprogram, God service, og flotte bøger, og så oven i købet billige!
Skønt!
Arbejder som dagplejer og det er nemt at lave fotobog. Hurtig levering. Dejligt med en lille gave som overraskelse da jeg modtog fotobog.
Hurtig levering og flot resultat (fotobog).
Mega positiv oplevelse at bestille og designe herfra!
Bestilte mandag aften og modtog mandag morgen. Meget tilfreds!
Fantastisk kundeservice og virkelig god kvalitet! Der var en fejl på forsiden af min fotobog pga. at den var lavet på appen, som ikke advarede mig om, at billedets placering var forkert. Jeg ringede op og fik super god behandling og kundeservice med det samme. Martin rettede fejlen og sendte straks en ny bog. Leveringen var super hurtig begge gange. Jeg vil klart lave mine fotobøger mm. på fotobog.nu:-) Det er ikke tit, at man oplever så god kundeservice! Tak for det!! :-)
Nem hjemmeside at navigere på og hurtig service. Godt produkt.
Super service, fantastisk kvalitet, fornuftige priser og utrolig sød personale, som man får i røret, når man ringer.
Har bestilt en fotobog i går og har allerede modtaget den i dag. Flot indpakket og i en høj kvalitet.
Kan kun anbefalde Fotobog.nu.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.