Fotoboekenshop Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn bestelling bij Fotoboekenshop werd snel en professioneel afgehandeld en werd binnen de aangegeven tijd geleverd. Top. Mooie boeken hebben ze overigens op de site. Een bezoekje waard.

Valutata 5 stelle su 5

Prachtig boek ontvangen en het contact met de winkel was formidabel goed. Door een fout bij het postpakket sorteerpunt kwam het boek bij de verkeerde postbezorger. Vanuit de shop heeft men er alles... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

de eerste kennismaking was meteen raak. ze hadden wat ik zocht en stuurde het alsof het een huwelijks geschenk was. de volgende ontmoeting was weer raak en heb intussen al een paar geweldige boeken... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Libreria
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di articoli da regalo
  4. Negozio di libri rari
  5. Negozio di libri usati

Scritti dall'azienda

Fotoboekenshop is gespecialiseerd in de mooiste interieur boeken. Onze collectie koffietafelboeken laat jouw interieur stralen. Daarnaast is een tafelboek de perfecte gespreksstarter.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

215 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige boeken en snelle levering

Onlangs heb ik, in mijn tweede bestelling bij deze zaak, een tweetal mooie boeken besteld, en ze waren binnen no time binnen, geeft weer uren plezier. Ze zijn goed verpakt geweest en compleet zonder schade ontvangen. Dank voor deze service weer!

16 dicembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Een mooie webshop én heel persoonlijk contact

Een mooie webshop én ook nog een goed persoonlijk contact. Werd steeds op de hoogte gehouden door Jeffrey zelf. Kan me voorstellen dat het anders wordt als het bedrijf gaat groeien. Maar het persoonlijke contact is doorslaggevend om ergens te kopen. Althans wat mij betreft. Succes met je mooie fotoboekenshop.

2 gennaio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Top service

Snelle bezorging en het product zat goed verpakt in bubbeltjesplastic en een stevige doos. Daarnaast ook gratis in cadeaupapier verpakt, top!

28 dicembre 2022

Top online winkel 5 / 5

Goed en mooi aanbod tegen eerlijke prijs. Daarbij persoonlijke en snelle service van de eigenaar Jeffrey. Meerdere keren een mooi boek bij de Fotoboekenshop gekocht.

27 dicembre 2022

Super service en levering

Een tweedekans fotoboek besteld voor een hele goede prijs en ook nog eens Black Friday korting er bovenop. Supersnel geleverd en keurig netjes bezorgd, goed verpakt. Het boek lijkt gewoon als nieuw en helemaal geen tweedekans. Ik ben boven verwachting tevreden en heel blij met deze aankoop. Top service!

23 novembre 2022

Perfecte verzending

Duidelijke beschrijving van het boek op de website, goede prijs, snelle bezorging en het boek is heel zorgvuldig ingepakt dus in goede staat ontvangen.

18 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

super service | maken waar wat ze zeggen | doen!

Wat een super service! Hier maken ze nog waar wat ze zeggen. Deze service zie je niet veel meer. Ik had een Rolex boek bestelt en zag dat ik niet de cadeau verpakking had geselecteerd. Na een e-mail is dit gelijk geregeld en ik kreeg snel reactie. Dikke 5 sterren, hier kom ik zeker terug! En voor u aan te raden!

1 ottobre 2022

Perfect verpakt en verzonden

Koffietafelboeken horen mooi en gaaf te zijn zodra ze arriveren (beschadigen kun je zelf). Bij de “grote” boekhandels is er geen aandacht voor het boek. Recent nog een koffietafelboek in een papieren zak ontvangen (beschadigd en dus retour).

Deze boeken waren perfect verpakt (bubbeltjes plastic, papier ter preventie van schuiven) en in een stevige doos verzonden. Boeken waren dus onbeschadigd. Alsof een bibliofiel ze had ingepakt. Perfect dus! Aan te raden.

20 settembre 2022

Super goede service!

Het boek was kosteloos ingepakt! Echt super! Er zat ook nog bubbelfolie overheen waardoor het inpakpapier en het boek helemaal niks hebben geleden onder het verzenden. Het boek zelf is erg mooi en voor een goede prijs!

4 settembre 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più