Fotoalbum.nl Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik kreeg 'n mail dat fotoalbum.nl is vernieuwd. Toevallig wilde ik nog een album maken van onze reis door Indonesië, dus dat was het perfecte moment. Site werkt fijn, via m'n telefoon kan ik gemakkeli... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Wij hebben op 19 januari een hardcover fotoboek gemaakt. Top! Duidelijk en eenvoudig te doen. Tot zover erg tevreden. Nadat wij de bestelling hebben geplaatst, zagen wij dat 1 foto niet goed... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

inmiddels 3 albums besteld en ontvangen. Ben tevreden en raak thuis in het menu en de opzet van mijn fotoalbum.nl Het was even wennen. Vergat geregeld om op opslaan te klikken zodat er telkens weer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Great quality photobooks

Great quality photobooks. Have ordered on 3 different occasions, quality and service have always been fantastic. Will definitely continue to use them for our holiday photobooks.

29 agosto 2018

Persoonlijk contact super!

Prima software om je fotoboek in te delen, prachtig resultaat. Ook de voor- en achterkant volledig voorzien van een foto is erg mooi en maakt het boek persoonlijk.
De service was echt super. Ik had het boek snel nodig en heb contact opgenomen. Alles is uit de kast gehaald om het boek op tijd te leveren (en het is gelukt!). Maar wat ik vooral heel goed vond, was het persoonlijke contact dat er was. Ik wist met wie ik te maken had en ik werd stap voor stap op de hoogte gehouden van de voortgang. Dat maak je niet vaak mee.

27 agosto 2018
Valutata 5 stelle su 5

Prima kwaliteit. Snelle levering. Dik tevreden.

Had begrepen dat Fotoalbum.nl opnieuw begonnen was, dus gokje maar gewaagd. Hadden een heel mooie aanbieding voor een A4 album met harde kaft, precies zoals ik ze altijd bestel. De software heeft niet veel toeters en bellen, maar voldoet prima.
Kwaliteit van afdrukken en van het papier is goed. Snelle levering. Dik tevreden.

8 agosto 2018

Sander

Sander : Ik heb vandaag een fotoalbum ontvangen met orderno:07858451,het album voldeed bij lange na niet aan de verwachting. Ik heb dus vanmiddag u hierover een mail gestuurd.

8 agosto 2018

Geweldige service...

Geweldige service.... mijn bestelling was niet goed gegaan, waar de fout lag weet niemand maar het wordt opnieuw gemaakt voor mij, op kosten van fotoalbum... zo is mijn fotoalbum toch helemaal goed! Mooie herinnering aan ons 25 jarige huwelijksreisje met onze kinderen en kleinkinderen....

29 giugno 2018
Valutata 5 stelle su 5

Wat een sympathiek club is Fotoalbum.nl!

Eindelijk gedaan! Mijn eerste fotoalbums want het werden er meteen 3. Het ging zo gemakkelijk. De site is echt duidelijk. Ik had toch wel een vraag, tenslotte kom ik uit mid vorige eeuw, ik kreeg meteen een reactie met uitleg. En, ander verrassing: de levering! binnen 3 dagen. Echt geweldig.
Het zijn 3 prachtig hardcover albums geworden met mooie opgeblazen foto's als cover. Mooi dik papier. Ik ben zo enthousiast dat ik dit even moet delen. Met een extra dank aan Sander.

20 giugno 2018
Valutata 4 stelle su 5

Het was voor mij de eerste keer dat ik…

Het was voor mij de eerste keer dat ik een albumpje heb gemaakt, het was dus een soort proefboekje. Ik vind het mooi geworden. Wat ik jammer vond was dat ik er per ongeluk een dubbele foto in had opgenomen. Natuurlijk is dat mijn eigen fout maar het zou toch fijn geweest zijn als ik hierop attent was gemaakt. Verder ben ik erg tevreden over de kwaliteit. Makkelijk systeem. Ik kan jullie aanbevelen.

15 giugno 2018

Zeer tevreden

Ik heb een hardcover fotoboek besteld, makkelijke software, en een duidelijk beeld over hoe het boekje eruit kwam te zien. Snelle levering, en handig dat het project opgeslagen kan blijven. Kortom, zeer tevreden! Een volgende keer zal ik zeker weer bestellen bij fotoalbum.nl

15 giugno 2018
Valutata 5 stelle su 5

In één woord FANTASTISCH!

De software helpt je om op een eenvoudige manier een prachtig boek te maken. Je kunt lettertypes en grootte aanpassen, je kunt al indelingen selecteren voor een x-aantal foto's, allemaal zeer gebruiksvriendelijk. De service van Fotoalbum.nl is fantastisch te noemen. Ben erg blij geweest met Sander, die me altijd gericht en vriendelijk te woord heeft gestaan, zelfs in het weekend of in de avonduren. Dankzij de fantastische kortingsactie hebben wij ons voetbalteam een prachtig fotoboek kunnen geven van het hele seizoen. Kwaliteit van afdrukken is prima, kwaliteit van het papier ook. Mooie harde kaft. De pagina's waren allemaal netjes recht afgesneden (dat zie je namelijk nog wel eens anders bij andere afdrukcentrales). Al met al een dik tevreden klant hier. Nouja, 17 dus, want het hele team inclusief trainers zijn erg blij met deze blijvende herinnering aan het mooie voetbalseizoen. Dankjewel Fotoalbum.nl: ik raad jullie zeker bij anderen aan!

11 giugno 2018

Service

Er was iets mis met de fotoboeken die ik had besteld, maar dit heeft fotoalbum.nl wel geweldig voor me opgelost. Ze zijn heel erg betrouwbaar en persoonlijk naar de klant toe. Kan niet anders zeggen dan dat ze een geweldige service verleend hebben.

6 giugno 2018

Spijt

Ik heb zo'n spijt dat ik niet van tevoren heb gecheckt. Normaliter check ik ALTIJD of een bedrijf te vertrouwen is voor ik er bestel. Heb ik nu één keer niet gedaan, direct afgestraft. Blanco album ontvangen, contact niet mogelijk, en zoals verwacht ook geen geld terug. Heb werkelijk alles al geprobeerd. Rotvolk.

13 aprile 2017

Slechte kwaliteit

In tegenstelling tot het verleden (toen Fotoalbum.nl nog met CEWE samenwerkte) is de kwaliteit heel heel slecht. De kwaliteit van de afdrukken zijn zo slecht dat je het album niet eens aan derden durft te laten zien.

Als je vervolgens hier een klacht over indient, wordt hier totaal niet op gereageerd. Of men heeft het zo druk met klachten, of ze proberen je gewoon te negeren.

Advies is om hier vooral geen albums te bestellen, want het is echt zonde van het geld.

16 febbraio 2017
Valutata 1 stelle su 5

Producten worden al maanden niet geleverd, geld wordt niet teruggestort

Helaas gaat bij dit bedrijf alles fout wat fout kan gaan. De betaling via iDeal gaf een foutmelding waarbij het bedrag wel was afgeschreven, maar het product op de website als 'niet betaald' te boek stond. Dit werd na een week uiteindelijk wel opgelost.

Telefonisch erg slecht bereikbaar; meestal krijg je tijdens openingstijden volgens de website een bandje dat ze momenteel niet telefonisch bereikbaar zijn. Mails worden laat of niet beantwoord.

De status van de bestelling klopt niet. Deze staat nu al ruim een maand op 'verzonden', terwijl ze via mail meerdere malen hebben laten weten dat het album elk moment gereed kan zijn.

Op het verzoek om geld terug te laten storten na ruim een maand wachttijd wordt niet gereageerd. Het laatste antwoord van het bedrijf is van twee weken geleden.

Het is nu twee maanden na de besteldatum. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben...

13 febbraio 2017

slecht

Inmiddels is het 3 weken geleden dat ik mijn album heb besteld nog steeds niks ontvangen!! super slechte service ze reageren ook niet meer.

31 gennaio 2017

hele slechte service

5 weken terug een foto album besteld. Beloofde levertijd 5 werkdagen, na 2 weken nog niks ontvangen te hebben ben ik gaan bellen, mailen via facebook berichten achter laten. Helaas geen respons. Telefoon wordt niet opgenomen en geen reactie terug op mijn mails. Een week verder krijg ik een mailtje dat er problemen waren met de leverancier, deze waren opgelost en ze begonnen weer met leveren. 3 weken verder nog steeds niks ontvangen en ik krijg ook geen contact meer met ze.
Een hele slechte service, mijn advies nooit meer bestellen bij foto album.nl

Groeten Ingrid van de Broek

26 settembre 2016
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più