Onlangs in Hoofddorp een lens aangeschaft, de Nikon Z 70-200 F2.8 VR SII en de Nikon Z teleconverter 1.4x. Een prachtige lens, licht in gewicht en snelle autofocus, teleconverter sluit hier mooi bij... Leggi di più
Prima eerste ervaring met deze winkel, meer bepaald het filiaal in Weert. Ik had een Kase filter set besteld via deze winkel (Kase Wolverine 82mm Revolution Prof ND Kit) en ging die ter plaatse op... Leggi di più
We zijn vriendelijk ontvangen,de verkoper in Harderwijk wist waar hij over sprak, heeft geluisterd naar onze wens vraag en een goede duidelijke uitleg over de Olympus E-M10 Mark IV compact systeem c... Leggi di più
Op 12-6-2025 een recent uitgekomen camera gekocht nl. Canon Powershot V1 bij Foto-Groep Doorn. Prettige ontvangst en professionele uitleg over deze camera. De Canon Powershot V1 is een kleine camera... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
7 Fotowinkels in Nederland
Luttekepoortstraat 26, 3841AX, Harderwijk, Paesi Bassi
- 088-0808200
- webshop@foto-groep.nl
- foto-groep.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Er werd echt tijd genomen om mijn…
Er werd echt tijd vrijgemaakt om mijn vragen te beantwoorden en advies te geven bij keuze nieuwe camera en lenzen
Winkel met kennis die de tijd voor je neemt.
Wat een fijne zaak is dit en wat een aardige mensen werken hier. Het toestel wat ik besteld had was niet meer voorradig bij de vestiging in Harderwijk, maar ik had de camera op korte termijn nodig. Foto Groep Harderwijk heeft er voor gezorgd dat ik mijn bestelling toch zeer snel bij hen kon ophalen. Ze hadden niet alleen veruit de beste prijs, maar er werd ook echt de tijd voor me genomen om het toestel uit te leggen. Heel fijn om zo persoonlijk geholpen te worden. Erg fijne ervaring dus. Naast de goede service hebben ze ook veel verstand van de spullen die ze verkopen. Ik koop veel liever mijn spullen bij zo'n winkel dan een groot concern die geen tijd voor je hebben. Kom hier zeker vaker terug.
Al meermaals mijn aankopen gedaan bij…
Al meermaals mijn aankopen gedaan bij Foto-Groep Weert, voornamelijk om het goede advies wat gegeven wordt. Alle collega's zijn eerlijk, ook op financieel gebied. Er is meer dan voldoende kennis omtrent de verschillend verkrijgbare producten, wat resulteert in vertrouwen. Super blij met mijn aankoop en kan iedereen adviseren om de fotoproducten bij deze winkel te halen. De Sony A7 Mark IV + 24-105mm f/4.0G OSS werkt super en de eerste foto's binnen en buiten zijn al gemaakt. Volgende maand gaat die zeker mee op vakantie om de onvergetelijke momenten op de gevoelige plaat vast te leggen.
Super aankoop van mijn Fuji
Vriendelijk benaderd, ze denken met je mee en zonder problemen laten ze een camera van een ander filiaal overkomen zodat je deze in het echt kunt bekijken zonder dat je verplicht bent tot aankoop. Geven goede tips en zijn niet opdringerig. Vind wel jammer dat je om extra garantie te krijgen een review moet achterlaten waarbij je gegevens met google of trustpilot gedeeld worden.
Prima winkel
Meerdere dingen bij het filiaal in Hoogeveen gekocht. (Laatste keer was 16 mei)
De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen de tijd voor je.
Ze zijn op 1 ding uit en dat is een klant tevreden de winkel uit laten gaan.
Deze klant is al meerdere keren zeer tevreden naar buiten gelopen.
Foto groep Weert
Degelijke en goed onderbouwde adviezen. Ik ben één van de klanten die met een ander toestel naar buiten wandelde dan initieel gedacht, en daar heb ik nog geen spijt van gehad.
Service
Ik werd uitgebreid geholpen bij het maken van de juiste keuze voor een lens voor mijn Canon. Er werd alle tijd genomen om mee te denken, en dankzij het deskundige advies ben ik uiteindelijk erg tevreden met zowel de service als het product.
Heel fijn geholpen in de winkel in…
Heel fijn geholpen in de winkel in Amersfoort.
Blij met mijn aankoop
Blij met mijn aankoop. Eerlijke prijs en fijn geholpen door Edgar, je merkt dat de mensen hier een liefde hebben voor fotografie en die graag delen. dankje!!
Niets boven de lokale fotowinkel!
Ik ken verschillende winkels van Foto-Groep al heel lang en al heel lang goede ervaringen. Het is allemaal wat kleinschaliger dan bij de grotere ketens en ze zitten in de wat kleinere plaatsen. Het personeel is vaak zelf vakfotograaf en weten waarover ze het hebben. Ze hebben voor mij onlangs gezocht over de hele keten en een exemplaar laten overkomen uit Heerenveen, super!
Vriendelijk, deskundig en lekkere koffie!
Heel hartelijk ontvangen door Erik, ik wilde informatie over een bridge-camera.
Had al wat in mijn hoofd maar wilde toch graag advies.
En advies kreeg ik! Heel uitgebreid en ook te begrijpen voor een beginner.
Toestel met alles wat erbij hoort aangeschaft inclusief een workshop (eind vd maand) om echt aan de slag te kunnen met mijn nieuwe hobby. Al met al super geholpen en heel blij met mijn camera. 5 sterren van mij!!
Voor een goed advies over fotografie ga je naar Foto-Groep
Vandaag een goede voorlichting en instructie gehad van het personeel van de Foto-Groep winkel in Harderwijk. Er was speciaal tijd ingeruimd om uitgebreid stil te staan voor informatie over de aanschaf van een nieuwe digitale camera. De koffie smaakte goed; de voorlichting wordt goed afgestemd op mijn wensen. Plezierig en ontspannen contact en goede neutrale voorlichting. Personeel met de juiste vakkennis en ervaring. Prima advies en inderdaad, een juiste passende camera aangeschaft!
Goed meegdacht
Via de website van de Foto-Groep een dij mini 4 pro gekocht en in de winkel Hilversum opgehaald. In de winkel werd door Eric goed meegedacht wat de beste oplossing zou zijn qua sd-kaart etc. Zo wie zo een fijne winkel waar je ook prima wordt geholpen voor pasfoto's en veel meer.
Ik heb bij foto-groep Hilversum swarovski nl pure 12x42 gekocht
Ik heb bij foto-groep Hilversum de swarovski NL pure 12X42 gekocht. Super fijn was de deskundige uitleg van de verkoper en het samen uitproberen van de verschillende kijkers. Edwin Nieman
Uitgebreid en uitvoerig advies
Uitgebreid en uitvoerig advies gekregen waarbij je de producten ook kan proberen. Tevens zijn ze goed geprijsd en denken ze mee welke producten het beste bij jou passen.
Foto groep hilversum goede service
Ik heb bewust gekozen voor fotogroep in Hilversum voor het maken van een pasfoto. De medewerker was vriendelijk en nam alle tijd zodat ik tevreden de deur uit ging. Als verrassing kreeg ik er een leuke foto voor mij zelf bij. Nadat de pasfoto,s afgedrukt waren, nam hij nog tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Al was ik wel een beetje verrast door de iets duurdere prijs. Het was het wel waard. Ik ging met een tevreden gevoel weg.
Bij Foto Groep een nieuwe 35mm lens…
Bij Foto Groep een nieuwe 35mm lens gekocht. Uitstekend geadviseerd en geholpen. Foto Groep met webshop en fysieke winkels vind ik een grote pre voor advies en service.
Goede ervaring Foto-Groep Doorn
Na lang wikken en wegen een mooie Panasonic Lumix S5II aangeschaft via de webwinkel van Foto-Groep.
De voorkeur ging er eigenlijk naar uit om de camera in de winkel op te halen, maar dat liep door onze eigen plannen niet helemaal lekker.
Gelukkig goed telefonisch contact gehad met Diderik, waarna de camera alsnog met de post onze kant op kwam. Overall was het contact snel en soepel, zowel via de mail als telefonisch.
De wachttherapie was gelukkig niet lang nodig en GLS heeft het pakketje netjes en op tijd afgeleverd.
Wat een pracht camera is de S5II, ligt goed in de hand en de instellingen zijn eindeloos aan te passen. In contrast met sommige andere merken, zijn de menu's bij deze Panasonic logisch opgezet en het juiste submenu is snel te vinden. Verder voelt 'ie kwalitatief aan. Hopelijk gaat de camera nog jaren mee!
Aankoop Nikon Z 180-600 lens voor Nikon Z8
Voor mijn camera de Nikon Z8 die ik onlangs heb aangeschaft bij Foto-Groep was het nu tijd om een bijpassende lens te kopen. Ik wilde graag de Nikkor Z 180-600mm. Vrijdags gebeld of ze hem naar Hilversum konden halen, en kon hem dinsdags al halen.
Ik vind het elke keer weer een feestje om iets te kopen bij Foto-Groep omdat je prettig geholpen word en van veel en professionele informatie word voorzien.
Als je dan uiteindelijk weggaat met je aankoop dan weet je genoeg om hem uit te proberen er weer op uit te gaan voor mooie foto`s.
Mooie winkel met genoeg voorraad en kennis, gerund door fijn en eerlijk personeel.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.