Vi är supernöjda med Diego! Han är en otroligt duktig fotograf med ett fantastiskt öga för detaljer och lyckades fånga så många fina ögonblick. Han är professionell, trevlig och fick oss att känna oss... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tack snälla att ni förgyllde och förevigade vår bröllopsdag! Vi är så otroligt nöjda med heldagspaketet där allt från förberedelserna till festen fångades på bild. Ett varmt och professionellt bemötan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk upplevelse att bli fotograferade av Fotalla! De var väldigt personliga, tillmötesgående. Vi kände oss väldigt bekväma och hade en rolig stund ihop! Vi är jättenöjda! :)
L'azienda ha risposto
Snäll och trevligt. Saknade lite vägledning på hur man ska stå eller idéer på bra position. I förväg var det flera gånger fel datum i mejlet. Men sedan gick allt bra och Bilder är av en hög kvalite... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fotalla är en svensk fototjänst tillgänglig för alla. Snabbt, enkelt & smidigt. Föreviga dina stunder med Fotalla! Vi fotograferar alla människor i sin egen miljö. Hemma, på jobbet eller utomhus. Boka en fotograf till ditt bröllop, firande eller nästa event smidigt via hemsidan.
Göteborg, Göteborg, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
An Amazing Experience with Diego/footall!
It was a fantastic experience, and I would absolutely choose Diego/ footall again for any special event I want to remember through stunning photos. He was incredibly professional, talented, and a pleasure to work with.
Despite our short booking (just one hour), I never felt rushed at all. Diego was so helpful and supportive, guiding us to beautiful spots near the city hall while also being open to our own location suggestions. He made sure everyone in the family felt comfortable, and his warm, professional approach made the entire session enjoyable.
I am beyond happy with the photos he captured they are truly amazing! I highly recommend footall to anyone looking for a skilled and accommodating photographer.

Risposta di Fotalla
Bra service, andra gången jag använt dem och väldigt nöjd båda gångerna rekommenderar starkt!

Risposta di Fotalla
Mycket bra lyhördhet för våra önskemål och väldigt fina bilder!

Risposta di Fotalla
Supertrevlig och duktig fotograf!

Risposta di Fotalla
Jättenöjd med hela upplevelsen! Det var smidigt att boka och det kändes tryggt att kunna stämma av med fotografen redan innan bröllopet per telefon. Fotografen var lyhörd, jättetrevlig och flexibel när det började regna. Bilderna levererades snabbt och var fina. Det enda jag hade önskat är att några bilder hade varit tagna mer som porträtt (inte bara med mycket bakgrund). Stort tack för en prisvärd och bra service!

Risposta di Fotalla
Otroligt smidigt bokningsformulär, en trevlig upplevelse och ett fantastiskt resultat. Stort tack för att ni kunde föreviga dagen åt oss, så att vi själva kunde fokusera på att njuta av ögonblicket!

Risposta di Fotalla
Professionella, flexibla och supersnabba på att leverera ett färdigt resultat! Mycket nöjd!

Risposta di Fotalla
Riktigt duktig, lyhörd fotograf som gjorde ett mycket bra jobb trots vädret. Rekommenderar starkt Fotalla!!

Risposta di Fotalla
Smidig, duktig och servicemedveten fotograf (Diego i mitt fall). Praktisk tjänst. Enkelt att beställa och välja bilder.

Risposta di Fotalla
Fina bilder bra fotograf tog bilder lite här och där naturliga

Risposta di Fotalla
Så nöjda med våra bilder! Jätteduktig fotograf och fin service då vi med väldigt kort varsel fick lov att omboka fotograferingen utan problem. Rekommenderar!

Risposta di Fotalla
Enkelt att boka in en tid, snabb leverans av bilderna och mycket bra bilder. Vi fick hjälp med att styra upp allt på plats när dom kom ut. Rekommenderas starkt!

Risposta di Fotalla
Jag har fantastic upplevelse med team. Dem är flexible också . Och Ingen krångligt när Jag ta mycket tid och byta plats . Alpa var lungt. Grymt jobb.👍

Risposta di Fotalla
Supertrevliga och flexibla. Kanonfotograf och jättefina bilder! Jag fotade hus inför uthyrning och det är prisvärt och så mycket bättre än att fota själv. Snabb och smidig leverans! Kan varmt rekommendera Fotalla!

Risposta di Fotalla
Trevlig fotograf och kundtjänst. Snygga bilder och bra pris.

Risposta di Fotalla
Lätt, smidigt och proffsigt. Bra pris. Rekommenderas. Kommer beställa igen helt klart.