Valutata 1 stelle su 5

Det måste vara antingen personalbrist eller sengångare som jobbar på försäkringskassan. Att ett ärende kan ta upp till 6 månader att handlägga samt få ett beslut och sen ersättning på det, är vans... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ni ska ha klart för er en sak, när eran policy är att inte ta emot information, dvs iform av viktiga dokument och dyligt via vare sig genom email eller sms, trots kontakt med handläggare. Då skall kon... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har precis avslutat min långtidssjukskrivning och har bara en positiv bild av FK. Handläggningstid gick fort och utbetalningar har fungerat. Passar även på att ge min försäkringsutredare Ward.A en st... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sämst webbsida någonsin, fungerar nästan aldrig. och när man väl lyckas logga in och ska fylla i allt och ALLT är färdig i fyllt så står det "vänligen vänta" men INTE ETT DUGG HÄNDER. hur kan man skri... Leggi di più

1. Agenzia di assicurazioni
  2. Broker assicurativo
  3. Compagnia assicurativa

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Det här är Försäkringskassans officiella informationssida för föräldrar på Facebook. Vi svarar på frågor måndag - torsdag kl. 07:00 - 18:00 och fredagar kl. 07:00-16:00. Här kan du ställa allmänna frågor och få information och nyheter om föräldraförsäk...

1,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,5

Tutte le recensioni

69 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Inga problem alls

Inga problem allt
Extremt trevliga handläggare förstående och hjälpsamma. Varit sjuk skriven pga av ryggen nästan 5 år äntligen börjar kunna försöka komma tillbaka till jobb de har varit stöttande hela vägen.

4 marzo 2025

En fruktansvärd plats

En fruktansvärd plats. De värsta människorna arbetar där. De förvränger, klipper ut citat o gör om innebörden. Driver sin egen agenda. Detta är inga objektiva utredare som arbetar på regeringens uppdrag den lurar sig själv som tror på det. Säger jag med decenniers erfarenhet.

10 febbraio 2025

Orättvis behandlad

Är med i ett program via arbetsförmedlingen och får aktivitetsstöd. Blev sjukskriven i 3 veckor efter en operation. Och bara för att jag inte anmälde mig första dagen så får jag inga pengar för dom veckorna. För tydligen så kan man inte må så pass dåligt inför en operation att man inte klarar av att anmäla sig direkt. Ni (FSK) fick dessutom ett sjukintyg ifrån sjukhuset, men helt i onödan känns det som och även intyget till arbetsförmedlingen. Fick visserligen pratat med någon på FSK om hjälp till överklagan. Vad det nu kommer att hjälpa!? Då det inte finns mycket att tillägga. Men ska få ett överklagan-papper hemskickat. Så det är kanske bra men det vet jag ju inte än. För får jag ej några pengar så är ju allt i onödan. Dessutom tror jag att jag pratade med en robot. I såna fall väldigt sorgligt då jag ser hur AI tar över allt. Och fortsätter det så här så har vi snart ingen mänsklighet kvar. Varken medmänsklighet eller mänsklighet. Alltså empatin för andra dör sakta men säkert ut om utvecklingen fortsätter så här... Åh snälla låt en människa läsa detta!
Mvh

7 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

WARNING WILL CHEAT YOU STOLE MY WIFES MAMMALEDIGHET NO PAYMENT + MY INCOME 420.0000 SEK PR YEAE

3 hours waiting time 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

New born want to take out my 10 days not possible our child doesn't show so their site transfer me to skatteverket and when filling out our social security numbers I get an error some other parents already registered this child????
So now have to call försäkringskassen of course u are nr 314 ???

This is the 3 Time and each time am told something different that doesn't hold up when is time. Nothing works here.
Now when calling am told they will check if activated well why u think I call didn't even listen to what I wanted.

Am not even surprised 13 years after same old same nothing works, long waiting time when calling same old same.

Cant even add my workong hours and income 4 years showing old income and they owe me a s load of money as my income is + 120.000 kr pr year WJERE IS MY MONEY???

+ Remember the time you loose from work that you need to take out just to call them 2-3 hours waiting time???? No one call unless they are unemployed and has loads of time and still is insane to get through to them????
This is what we pay tax for ????? Nothing works in this god abandon country.

Even worse when waiting is this insane annoying voice "You are apparently nr 98" apparently????? Perhaps use a Real English speaking to record your bad waiting voices making u even more annoying. Stop the constant meaningless excuses you don't mean it anyway else this would not be a problem at all to call.
How can u acting surprised, oh u didn't know 🤔 right after 13 years nothing has changed..
Most annoying .and useless In the world

Wife got pregwngt and was told she don't take out anything before after baby is born lost 2 months income when staying home to give birth.
And lied when asking to hand over my pappaledighet for her to get laid out was not possible and we done before and before baby was born
98% is missing education and are unable to help are simply only working there for their own benefits clearly.
DO NOT TRUST FORSAKINGSKASSAN STAFF AT ALL
Breaking the law CLAUDIA VALLEJO asking your social security nr on the phone wIch was already verified with BANK ID.
Repported to the Police + of course GDPR = fine 20 million to forsakrigns kassan

3 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Försäkringskassan förbättra er nu tack!

Försäkringskassan behöver verkligen se över sina rutiner och anställa fler människor. Tror dom folk kan klara sig utan sin sjukpenning, tillfällig föräldrarpenning eller annan form av ersättning när många av oss redan lever tight. Då behövs varenda krona. Man ska inte behöva få ångest och ren panik över att inte få reda på om man kan klara sig tills nästa betalning. Folk har fortfarande räkningar att betala. Ni sätter människor i skuld. ! GÖR EN FÖRBÄTTRING NU!

21 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Försäkringskassan är en maffiaorganisation.

Försäkringskassan är en maffiaorganisation som gör folk hemlösa bara för att de gjort ett litet misstag i något formulär. Noll empati, noll medmänsklighet, kostar en extremt massa skattepengar. Sverige hade mått bättre utan den här sjuka myndigheten. Hela myndigheten bör göras om från grunden!

10 gennaio 2025

Extremt dålig telefonväxel

Jag har väntat på ett inkomstintyg 1,5 månader. Jag ringde för att kolla. Först fick jag tjafsa med en maskin innan de kopplade mig till en handläggare. Jag fick ange persnr och legitimera mig och efter en kort väntan svarade en handläggare, på barnbidrag... Hon kopplade mig vidare, ny vända med pers nr och legitimering. Nu har jag suttit i kö c a 10 minuter och lyssnat på två röster som konstant upprepar ett meddelande som tar 10 s. Detta meddelande upprepas alltså 6 gånger per minut

Kvinna"Tack för att du väntar."
Man" Ditt samtal är placerat i kö, det är 13 samtal före dig.
Kvinna: "Tack för att du väntar."
Man: "Ditt samtal är ...."

Fruktansvärt tjatigt att lyssna på. Varför måste svararen upprepa precis hela tiden? Oftast i köer erbjuds uppringning alternativt prognos på hur lång tid man får stå i kö och uppdatering typ varannan minut.

2 gennaio 2025
Valutata 4 stelle su 5

N̈öjd

Jag har inte något att klaga på , så jag antar att jag är nöjd med er.

23 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Patetisk ursäkt till en myndighet som…

Patetisk ursäkt till en myndighet som bara slukar pengar och erbjuder 0 tillbaka. Det finns förstås bra folk som arbetar där, men strukturen, byråkratin och förmyndarskaps-rollen är helt bottenlöst meningslös och synnerligen ovärdig för en institution som ska hjälpa arbetstagaren. Du kommer bli sparkad på när du redan ligger ned mentalt, förvänta dig inget annat.. handläggningstiderna är sedan sinnessjukt dåliga och otydliga

23 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Min son har varit sjuk på 12,13,14,15…

Min son har varit sjuk den 12,13,14,15 som jag ansökte om VAB och jag fick ersättning. Den 19:e mådde han inte bra än, jag stannade hemma hos honom. Jag lämnade in VAB-ansökan. Försäkringsbolagets svar:
Hej eftersom din son har varit sjuk i mer än en vecka bör du skicka ett läkarintyg annars förlorar du ersättning den 19: e, en dag då.
Vårdgivaren svarar:
Läkaren kan inte skicka ett intyg eftersom din son inte har varit när han var sjuk på vårdcentralen. (Jag kände mig dum och tvingad på grundval av försäkringsbolagets lag.) Naturligtvis kan jag inte be om läkarintyg eftersom min son inte har varit när han var sjuk.
Jag förstår att försäkringsbolaget har ett team de följer. Men det är fel att fortsätta ringa vårdcentralen, be om ett läkarintyg trots att du inte får det eftersom sonen inte hade varit där. Jag bryr mig inte om en dags ersättning, men lagen är dum. Jag kände mig dum att ringa vårdcentralen för att få ett läkarintyg trots att du inte har varit där. Jag vårdade honom hemma med paracetamol, halstabletter, hostmedicin och kärlek.

19 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Såg nyligen att Försäkringskassan har…

Såg nyligen att Försäkringskassan har något som kallas för "kundcenter". Att myndigheter har "kunder" får nog anses vara lögn. Kund är man när man själv får välja.

Jag vill härmed säga upp mig som "kund" hos Försäkringskassan.

18 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Lägg när byråkratiska skiten totalt…

Lägg när byråkratiska skiten totalt inkompetent och värdelöst organisation, vabbade nyligen och fick inte ersättning pa grund av min dotter hade fyllt 12 och krävdes intyg från dag 1 utan någon information om förändringen ?att träffa läkare med sjukt barn är omöjligt idag och hur skulle någon läkare vi mobil app bedöma om man är sjuk,tyvärr detta drabbar ordentliga medborgare. Alternativet är helt privata försäkringar som i Shweiz med lägre skatt.

29 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

M.J är en ond handläggare.

Hej.
Frisk och jobbglad kille hela mitt liv.
Aldrig varit sjuk mycket, men när jag skada mig rejält på arbetet ville försäkringskassan inte hjälpa mig utan förväntade sig att jag skulle jobba 100% under min sjukskrivning.
Företag drivs av djävulen själv känns det som, förvrider allt man säger emot en.
Speciellt handläggaren Malin jaber, fick mig att tappa hopp för mänskligheten.
Tyvärr kunde man inte ge 0/5 i betyg.

28 novembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

De här är dåliga till information till…

De här är dåliga till information till allmänheten till vad de har rättigheter till så därför får de så dåliga poäng av mig te bubblan att inte informerat allmänheten om erat mer kostnadsbidrag som de behöver alla de som har sjukersättning behöver det här tillägget och även Ja jag har fått det men är dålig på att informera svenska folket om pengarna som ni har och se till att alla gamla få den här informationen när exta tillägget Det blir extra clearing kassan för alla pensionärer så blir de glada allihopa Jag har informerat pappa och alla damerna här på mitt boende

16 novembre 2024

Samtalet avslutas

Efter ha haft plats 35 så när man äntligen kommer fram till köplats 1 och man tror det är snart min tur så bara avslutas samtalet!
Man blir ju vansinnig!
Hur kan en inrättning vara såhär fruktansvärt ineffektiv?

15 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Trist att behöva säga det här

Trist att behöva säga det här . Ringer angående om min rätt till ersättning och frågar om mitt ärende som gäller Aktivitetsstöd . Talar med en Handläggare som inte förstår vad jag menar . Och denne råder mig att ringa en annan kollega på FK. Vad är detta vill dom medvetet undvika att betala ersättning till folk ? Ingen ordning på Myndigheten . Istället så målar dom en person in i ett hörn som inte får sina pengar utbetalt i tid ! Ena handen vet inte vad den andra gör ! FK idag är en Bestraffningsmyndighet där man vid minsta som man gör så vill dom starta en lång jäkla utredning om personen ! Om det är några som ska kontrolleras så det Försäkringskassan ! Blir så förbannad på"deras oförmåga att hjälpa folk när dom hamnar i ett utsatt läge ! I stället stjälper man den utsatta personen och försöker hitta fler sätt att sätta åt folk . Skärpning! Allt började med att några mindre tillräkneliga människor skapade och hittade några kryphål med att utnyttja Utbetalningssystemet. Typiskt att det är några få som förstör för många andra människor.Tack För Ordet !

8 novembre 2024

Empatilös personal.

Finns inga människor på denna planet som är så vidriga att prata med som försäkringskassan...empatilösa, arroganta och dryga. Sveriges bottenskrap till personal.
Skuld och underhåll 7000:-/månad. Istället för att kunna få betala av skulden först för att sedan betala av underhåll. Nånstans måste det kunna kännas hanterbart att betala till detta vidriga företag som borde sluta existera då det verkligen inte finns NÅGOT POSITIVT med FÖRSÄKRINGSKASSAN.

HAWK TUAH!

4 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

I tried to contact with that instution…

I tried to contact with that instution with english representant, which was not able to speak proper english. When I was told to tell personal number she didn't even was able to understand that number was given digit by digit. When she went angry, she told that she don't understand my english, but she was resistant to understand some basic phrases. Its crazy how people like that can work in places like that.

31 ottobre 2024

Dumma i huvudet!

Dumma i huvudet!! Fick jag reumatism och min läkare skicka intyg att jag kan inte arbeta men jag var på föredrarledig som de ringde mig arg jag måste stoppa att tar sjukpenning! Ok ! Gjorde jag det den de gjorde beslut att de betala mig pengar ! Ok ! Den de ringde mig och fråga jä** dumma frågor och på sist meddelande mig att de stopa min sjukpenning även att kanske jag måste ger de tillbaka pengarna!! Vad i he** ???Jag kan inte jobba jag har inte pengar att betala tillbaka!! Vill gråta och skrek!!

16 ottobre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più