Liva har en super kontorassistent, der følger op på de ordrer der kommer ind. Liva levere varen straks, ingen ventetid. Jeg vil helt sikkert bestille andre bøger hos Liva. Af en eller anden årsag... Leggi di più
Ingen svar Jeg bestilte en bog hos forlaget, for en uge siden har hverken fået ordrebekræftelse eller noget, der er ingen der svare hverken på mail eller pr. telefon. er meget utilfreds og skuffet
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Forlaget LIVA udgiver en innovativ forlagsvirksomhed, med en bred vifte af forskelligartede udgivelser bag sig - både indenfor fag- og skønlitteratur, trykte bøger såvel som e-bøger, pjecer og plakater til undervisningsbrug samt app's. Vi har en lang række værker på hylden af anerkendte forfattere som Vibeke Manniche, Henrik Day Poulsen, Charlotte Wendt Jensen, Pia Olsen, Synnøve Søe Natasha Walter m.fl. Værkerne kan bestilles både som trykte bøger såvel som e-bøger.
Blegdamsvej 104 A, 1. sal, 2100, København Ø
- info@forlagetliva.dk
- forlagetliva.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Kritik er ilde hørt i familien Manniche!
Hendes tiggeri på Facebook hvor hun Beder folk om medlemskab til et lukket fora på Facebook - DOKUMENTERET!, er direkte imod reglerne jos Indsamligsnævnet! Hun er så penge grisk DOKUMENTERET- se skrivelse/afgørelse på Civilstyrelsens hjemmeside hvor de giver megen kritik af bilag og metoder!!! at det gør ondt! Går man hende på klingen bliver man udstillet og truet om kontakt til arbejdsgiver, min arbejdsgiver ved Holbæk vaccinationscenter venter stadig på madammens henvendelse😂 dette er også DOKUMENTERET!
28 oktober 2025:
Efter denne anmeldelse trak de så æres krænkelses kortet - men er det ikke også æres krænkelse når man udstiller 518 kritikkere på en offentlig liste? Udstiller mig af flere omgange- da sandheden gør ondt! Dette er også DOKUMENTERET til Trustpilot dd. Familien forsøger at få kritik ryddet af vejen, ytringsfriheden eksisterer ikke hos dem! De leger folk er anmeldt til politiet- politiet har INGEN kendskab til anmeldelser! Men vi ved de gør brug af en agressiv kvindelig advokat fra Brasilien- de råber sågar ©️®️™️ på artikler og billeder i medier som Se og Hør mv. Får lukket satiriske fora osv.
IKKE MODTAGET MIN VARE..
Jeg har bestilt 3 stk. “fritaget kort” for en uge siden og har stadig ikke modtaget en mail omkring de er på vej..
Virkelig dårlig service!
SEND PENGENE TILBAGE ELLER FÅ SENDT DE KORT UD!!
Min vare er ikke kommet
Jeg bestilte badges i mandags i sidste uge, dem med at man ikke kan bære mundbind i håb om at de nåede at komme til torsdag hvor det blev pålagt at bære mundbind, men nu skriver vi tirsdag og de er stadig ikke kommet 😕😕
Så må sige at jeg IKKE er tilfreds

Hurtig levering
Ingen svar
Ingen svar

For langsom forsendelse
Forventede en kortere leverings tid og pakning... Bestilte en plakat mandag og den er stadig ikke kommet torsdag..

Risposta di Forlaget LIVA
Hurtig og flot forsendelseHurtig og flot forsendelse af bog
Hurtig og flot forsendelse af bog
Upåklagelig service og hurtig levering!
Vi bestilte to bøger, som blev leveret i løbet af få dage. Da bøgerne ankom, havde den ene bog fået et "æseløre" på coveret, hvilket jeg reklamerede over. Jeg fik tilsendt en ny bog som erstatning. Upåklagelig service.
Forlaget LIVA
Det er meget nemt at bestille bøger og de er til en meget rimelig pris. Bøgerne kommer indenfor få dage.
Service
Super god service, mail om vare som desværre ikke er til levering nu,men at jeg får besked når den er klar til afsendelse.
Nemt og bekvemt
Det var nemt og tilgængeligt og finde det jeg præcis søgte efter.
Hurtigt tilbagemelding, og god information under handling af ordre.
Hurtigt tilbagemelding, hjælpsom og nem bestilling.
Effektiv service
Den første bog kom ikke frem og Liva besvarede ikke mine henvendelser, men efter en enkelt stjerne herinde, skete der noget. Tak til David for super effektiv service - nu vil jeg fordybe mig i bogen :-)

Risposta di Forlaget LIVA
det er indtil videre noget værre rod
de bestilte bøger er stadig ikke leveret. På posthuset kan de ikke finde pakken, og så vidt jeg kan læse mig frem til, er pakken sendt på en måde der gør at jeg selv skal hente den på posthus. Dette uanset vi er en institution, der normalt får pakker bragt ud.. Jeg er ret træt af det

Risposta di Forlaget LIVA
Forlaget LIVA leverer varen uden problemer.
Jeg så en bog, som jeg ønskede at købe. Bestilte den gennem LIVA. Betalte og fik bogen leveret uden problemer. Jeg skulle ikke holde øje med noget eller rykke for noget. Det fungerede helt upåklageligt.
Hurtigt og effektivt
Bestilt, betalt og modtaget - i løbet af et øjeblik :-)
Dejlig effektivt.
Super service ved bogbestilling, da jeres hjemmeside ikke virkede ordentlig
Af en eller anden årsag lykkedes bestillingen ikke på hjemmesiden, så jeg fik dobbelt bestilt . Liva kontorassistent fulgte dog op på sagem. så dagen efter lykkedes det.
Nemt og problemfrit ;o)
Jeg bestilte både fysisk bog - og en eBog.
Begge dele bestilt og leveret hurtigt, nemt og proplemfrit - og til min fulde tilfredshed.
Her handler jeg gerne en anden gang.