Forever Living Products Scandinavia AB Recensioni 43

TrustScore 4 su 5

4,1

Om Medicinsk ALOE VERA!: JAG HAR UPPLEVT SÅ 100%-igt KLART att ALOEVERA ÄR DET ABSOLUT BÄSTA MAN KAN NYTTJA MOT SVÅRA INFEKTION̈ER!!! (Läkningstid oftast redan över natten) Jag har varit konstru... Leggi di più

Alovera en bluff!! Alovera dryck sägs innehålla dagsbehovet av vitamuner ich mineraler. Analys av Livsmedelsverket i Sverige, visar att den enda vitamin som finns är en liten mängd av c-vitamin som... Leggi di più

Just wanna tell you that Forever LIving Products has changed me and my family life, been a FBO since 1998, going from no one to some one, by changing other peoples life , living a lifestyle you can o... Leggi di più

Fantastiskt bra produkter, både hudvårdande produkter, kosttillskott och träning/kostprogram. Allt är ju naturligt framställda, och inte kemiskt. Min kropp både på insidan och utsidan mår så bra sedan... Leggi di più

1. Negozio di vitamine e integratori
  2. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  3. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  4. Negozio di integratori per lo sport
  5. Servizio di perdita peso

Forever Living Products er verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Fordi vi selv kontrollerer hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan vi garantere den højeste kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1978 i Arizona, USA, og har i dag forhandlere i over 160 lande. Det skandinaviske hovedkontor, Forever Living Products Scandinavia, blev etableret i 1998 i Gøteborg og omfatter virksomhedens aktiviteter i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Kernen i Forevers virksomhed består af Aloe vera. Det er en plante, der længe har været populær for sine gode egenskaber. Den tyktflydende indergelé kan enten presses og drikkes som kosttilskud eller blandes med andre nøje udvalgte ingredienser til forskellige hud- og hårplejeprodukter. I dag er Aloe vera hovedingrediensen i de fleste af vores fantastiske produkter, eksempelvis Aloe Vera Gelly og Forever Aloe Vera Gel.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Var ledig efter Corona

Var ledig efter Corona, og firmaet kontakte mig med et jobtilbud. Viste sig at være løgn. I virkeligheden var det hjemmesalg af Aloe Vera produkter. Jeg forstår ikke at folk ikke indse at jo flere "sælgere" der hele tiden hverves, jo mindre sælger hver af dem. De eneste der tjener godt, det er dem der sidder i toppen og skummer fløden. Det er derfor det er et pyramidespil!

30 maggio 2020

Ikke super imponeret over produkterne

Ikke super imponeret over produkterne, de er alt for dyre og lover mere end hvad de faktisk kan leve op til. Og så er mlm forretningen et kæmpe problem i min verden. Vil ikke anbefalede det til andre

18 maggio 2020

Det er virkelig kvalitetsprodukter

Det er virkelig kvalitetsprodukter. Grundig gennemtestet og tjekket inden de sælges. Aldrig testet på dyr. Godkendt til salg til alle folkeslag. Og Firmaet Forever er 41 år gammelt og ville aldrig have denne succes og vækst hvis ikke det var kvalitet der blev solgt.
Så kun mine største anbefalinger.
Så stor fan af produkter og forretningen at jeg har mit eget indkøbsnummer.....

29 novembre 2019

Hold jer langt fra det

Hold jer langt fra det! Et tjek på kemi luppen afslører der er hormonforstyrrende stoffer i det stads! Det giver mening hvorfor det sælges ved home parties of "private" forhandlere på en måde der minder om pyramidespil. Det er kun dem i toppen af pyramiden der tjener på det, og hvis produkterne var så fantastiske, ville det give mening at have dem i ordinære butikker. Jeg ville aldrig drømme om at bruge nogle af de her produkter og de er endda ekstremt dyre, så kunne jeg få det samme eller mere i en fysisk butik jeg ved har styr på tingene og ikke en privatperson der bare prøver at sælge en noget som en telefonsælger.

21 marzo 2019

Sælges via Homeparties

Sælges via Homeparties. Min invitation var pakket ind som en vundet Wellnessaften. Mange af produkterne indeholder stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrende. Tjek det på Kemiluppen.

22 gennaio 2019

Fantastiske produkter

Jeg er ikke forhandler af produkterne, men anvender et stort antal af produkterne dagligt. Kan kun sige, de har hjulpet mig med til en bedre dagligdag.
Anvender Aloe Vera drikkegel hver dag som har hjulpet mig af med halsbrand, Har i årevis søgt shampoo og balsam hvor jeg ikke får eksem af, dette har virket med Aloe vera produkterne. Argi + og Vitolize giver mig energi i min dagligdag og hjælper mig gennem overgangsalderen.

3 settembre 2018

Jeg var forhandler for 10 år siden

Jeg var forhandler for 10 år siden, men blev skildt og min x beholdte forhandlerskabet.
Jeg bruger stadig rigtig mange af produkterne, en stor del af dem er bedre end hvad jeg kan finde i almindelig handel. Det var en stor fornøjelse at være forhandler, et virkelig seriøst firma. Og 1. Klasse produkter.

3 giugno 2018

5 stjerner med pil op fra mig

5 stjerner med pil op fra mig. Det gælder både produkterne, der er de fineste på markedet i alle tre kategorier - wellness, fitness og beauty, - og virksomheden som samarbejdspartner.

At arbejde med Forever Living er en mulighed, jeg kan anbefale alle, der har en drøm om at få mere ud af livet, at sige ja tak til.

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker en uddybning af mine erfaringer med produkterne og virksomheden. Du finder mig på Facebook.

21 febbraio 2018

Jeg følte jeg havde fået et helt nyt overskud

Har brugt produkterne i snart 6 år nu.

Grunden til at jeg startede med at bruge produkterne var at jeg oplevede jeg at jeg sjældent fik det ud af dagen jeg gerne ville fordi jeg ofte var drænet for energi.

Jeg havde prøvet i årevis at fixe det med forskellige kosttilskud lige fra multivitaminer til byggræs pulver og jeg ved ikke hvad. Men det virkede bare ikke rigtigt som om at det gjorde nogen forskel.

Så en dag prøvede jeg nogle af Forever Livings produkter og allerede inden for den første måned følte jeg mig at jeg havde fået et helt nyt overskud og jeg ikke længere følte mig træt og udmattet. Siden det drikker jeg aldrig energi drikke længere og jeg føler jeg får meget mere ud af hver dag

Jeg kunne faktisk lide produktet så meget at jeg efter 2 år som kunde besluttede mig for at starte min egen forretning med Forever så jeg kunne hjælpe flere til at få adgang til produktet.

16 ottobre 2017