Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Football Goals draait alles om het leveren van hoogwaardige voetbaldoelen voor iedere voetballiefhebber, van de amateur in de achtertuin tot de professionele clubs. We streven ernaar om onze klanten stevige en betrouwbare doelen te bieden, zodat ze met plezier en vertrouwen kunnen spelen.
Le persone hanno visualizzato anche
Groot, stevig goal, snelle levering, makkelijk bereikbaar
Goal besteld na het lezen van alle reviews.
Levering was binnen de tijd die ze gezegd hadden. (Al duurde het volgens onze zoon natuurlijk veel te lang😄)
Het goal werd geleverd door een man alleen. Gelukkig was er bij ons hulp aanwezig om te tillen, maar dit is misschien wel handig om aan te geven als dit niet zo is.
Het goal ziet er prachtig en stevig uit. Wij hebben gekozen voor een groen net en hebben dit door het bedrijf laten bevestigen.

Risposta di Football Goals
Alles verlopen volgens planning en…
Alles verlopen volgens planning en correcte levering.

Risposta di Football Goals
Snelle reactie en levering volgens…
Snelle reactie en levering volgens afspraak!

Mooie kwaliteit, prima service
We kochten de goal van 5 m breed. Deze is erg netjes en degelijk afgewerkt. Mooi materiaal, verzorgde lasnaden, stevig. De levering volgde snel na bestelling en werd op de gevraagde locatie gemonteerd. Aanwijzingen voor het doelnet werden per mail bezorgd.

Calzio Champion doelen
Twee Calzio Champion 400 besteld. Perfect geleverd en wat een verademing met de kleine doelen in onze tuin. Mooie aluminium doelen die lang meegaan en scherp geprijsd bij FOOTBALL GOALS.
Mijn zoon kan nu eindelijk oefenen met goals maken. Dat zullen we zeker terugzien in zijn competitie!

Heel goede ervaring
Heel goede ervaring. Fijne mensen die je heel graag willen helpen met tips. Alle vragen worden netjes beantwoord. Top service

Super mooi goal
Super mooi goal, geweldige service en zeer snelle levering!

Topservice en prachtige voetbalgoals
Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij Football Goals! Max zorgt voor een professionele en zeer vriendelijke service waarbij hij echt met je meedenkt. De levering was ook nog eens razendsnel. Inmiddels heb ik twee prachtige voetbalgoals in de tuin staan waar mijn kinderen enorm veel plezier van hebben. De kwaliteit is top, het zijn hele solide professionele goals. Echt een aanrader als je op zoek bent naar kwalitatief goede producten én een persoonlijke service. Bedankt Max en het hele Football Goals team.

Risposta di Football Goals
Snelle levering en fijne goals
Snelle levering en fijne goals. Ze zijn er hier erg blij mee. Bedankt

Trainingsmateriaal
Football Goals levert naast doelen ook trainingsmateriaal van uitstekende kwaliteit! Aanrader voor iedere club die erover nadenkt om trainingsmateriaal aan te schaffen!

Risposta di Football Goals
Bedankt Max voor de geweldige service
Bedankt Max voor de geweldige service, het doel is van geweldige kwaliteit! Een hele fijne koopervaring!

Risposta di Football Goals
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.