Dettagli dell'azienda

1. Servizi per le imprese

Scritti dall'azienda

Save delicious food, cosmetics, flowers and other products from going to waste. Order surprise packages and pay up to 70% less! 🤩 Why so cheap? Because these products were not sold on a given day, and this is how we save them from being thrown away! Join our less waste mission! 💚

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Syf, nie polecam

Zamówiłem catering testowy przez foodsi. Zero informacji o której przyjedzie. O 4 w nocy dzwoni mi domofon, człowiek zaspany, zdziwiony że w ogóle ktoś dobija się do domofonu o tej godzinie. Zebrałem sie z łóżka, ubrałem się w 3 minuty i zszedłem na dół. Okazało się, że kurier zdążył odjechać. Oczywiście napisałem do foodsi, że zamówienie nie zostało dostarczone, bo kurier pojechał. Co się okazało? Nie będzie zamówienia i nie będzie zwrotu pieniędzy. Śmiech na sali. Oczywiście kurier mógł zostawić zamówienie pod drzwiami, no ale po co? Skoro mogą oni mieć dodatkowe zamówienie za darmo i pieniądze. Gardzę takimi praktykami. Zdecydowanie odradzam i nie polecam.

10 dicembre 2025

Dobrobyt

Kiedyś musiałem żebrać żeby jeść godnie. Dzisiaj używam foodsi i przytyłem 20 kilo jedząc najznamienitsze potrawy. Nigdy się nie nudzę bo zawsze coś innego a do tego ratuję planetę!

21 agosto 2025

Świetna apka

Świetna apka, która pozwala zaoszczędzić trochę pieniędzy a jednocześnie przyczynić się do niemarnowania jedzenia. Korzystałem kilkukrotnie i ani razu się nie zawiodłem.

20 agosto 2025

Bardzo się cieszymy 🙌🏻

Petarda! Polecam ✨

No po prostu sztos! Super dbają o klientów oraz wszystkie sprawy są rozpatrywane ekspresowo z najwyższą dbałością o szczegóły! Dodatkowo kto nie lubi jedzenia w niskiej cenie?

8 agosto 2025

Bardzo się cieszymy 🙌🏻

Tragedia!

Tragedia!

Absolutnie odradzam jakiekolwiek zamówienia z tą aplikacją. Sklep może sprzedać cokolwiek (jedną czekoladową dekorację za 150zl...) a przypadku reklamacji najpierw foodsi ją przeciąga a potem pisze że przecież wszystko jest ok.

Żart a nie ratowanie żywności.

23 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Brak weryfikacji ceny produktów

Niestety aplikacja nie dba o wiarygodność kwoty jakiej powinny odpowiadać produkty. Sklep wystawia tylko rachunek po zniżce, w aplikacji odpisali mi że to kwestia zaufania, ale sklepy niestety często się mylą lub świadomie oszukują. Brak możliwości bezpośredniej weryfikacji (każdorazowo trzeba robić śledztwo pisząc do aplikacji) przy odbiorze to duży minus.

2 giugno 2025

Paczkę odebrałem 2,5 h temu

Paczkę odebrałem 2,5 h temu. W piekarence w Łodzi. W paczce był jeden pączek jedna bułka z serem pół chleba czyli 9 kromek bo pokroili i rodzaje ciastek kruchych. Ciastek było około 0,35 deko. Paczka kosztowała 14,99. Zadzwoniłem po chwili do znajomej która pracuje w piekarni. U niej paczek i inne słodkie bułki kosztują 3 zł. Chleba żytni 5 zł. Dla mnie piekarenka sprzedaję w tych paczkach wszystko po normalnych cenach. Później twierdzą je uratowałeś jedzenie. Śmiechu warte. Więcej tam nie pójdę ponieważ paczka powinna dwa razy większa tym bardziej że towar jest z poprzedniego dnia.

27 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nie otrzymałam swojego zamówienia bo…

Nie otrzymałam swojego zamówienia bo kurier nie mógł wejść do klatki a dzwonił o 3 w nocy. Wiadomo że po jednym telefonie nikt się nie obudzi. Po 8 dzwoniłam to rzekomego kuriera który nie raczył odebrać ( mogłam podjechać po paczkę, której nie udało mu się dostarczyć). Zero dyskutowania. Zwrotu jakichkolwiek kosztów choćby części. Na pytanie gdzie moja paczka nic mi nie odpisali. Reklamacja nie uznana. Zostałam potraktowana marketingową gatką. Zapłaciłam za nic.

17 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Foodsi aplikacja z cateringiem to nie…

Foodsi aplikacja z cateringiem to nie porozumienie.
Przychodzi jedzenie 2500kcal a zamawiasz 1500kcal -nie idzie utrzymać diety.

Na początku zwracali kasę a teraz odbijają piłkę oszukując klienta mówiąc, że catering ich zapewnił, że tam było w pudełkach 1500kcal
Nie zwracają kasy. Napewno tego tak nie zostawimy gdyż nie zgodnie z opisem.
Nie idzie utrzymać bilansu kalorycznego
Zamawiasz tanio a dostajesz jedzenie jak dla psa

22 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam ! Paczka nie dotarła. Kurier dzwonil w nocy , przy zamawianiu nigdzie nie było informacji, że dostawa nocna. Reklamacja nie uznana.
Strata pieniędzy!

13 febbraio 2025

Foodsi to genialny pomysł

Foodsi to genialny pomysł! Ten kto to wymyślił zasługuje na jakąś nagrodę! :) Z jednej strony oszczędność, z drugiej ekologiczna postawa - mega! No i fajnie poznawać przy tym nowe lokalne sklepy i knajpy.

21 ottobre 2024

Risposta di Foodsi

Dziękujemy, Joanno, za tak miłe słowa. To dla nas ogromna radość widzieć, że Foodsi spełnia swoją rolę - pomaga oszczędzać, wspiera lokalne miejsca i jednocześnie realnie wpływa na ograniczenie marnowania jedzenia. Takie wiadomości dodają nam energii do dalszego działania :)

Valutata 5 stelle su 5

Szczytna idea i przyjemne osczędności

Szczytna idea ratowania jedzenia przekłada się również na bardzo przyjemne oszczędności przy jego zakupie. Wcześniej nie pozwalałem sobie na sushi co tydzień :)
Sama aplikacja jest łatwa w obsłudze i pozwala szybko znaleźć ciekawe oferty w okolicy.

26 luglio 2024

Risposta di Foodsi

Dziękujemy, Panie Macieju, za podzielenie się swoją opinią. Bardzo się cieszymy, że dzięki Foodsi można nie tylko działać w słusznej sprawie, ale też sprawiać sobie małe przyjemności - regularne sushi brzmi jak świetna nagroda :) Miło nam też słyszeć, że aplikacja spełnia oczekiwania pod względem funkcjonalności i wygody.

Polecam, moja ulubiona aplikacja

25 luglio 2024

Risposta di Foodsi

Dziękujemy, Panie Macieju, za bardzo motywującą opinię. Cieszymy się, że Foodsi znalazło się w gronie Pana ulubionych aplikacji - to dla nas duże wyróżnienie.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più