L'azienda ha risposto
Al bij een heel kleine portie veroorzaakt snoep van food2smile extreme maag en darmklachten, heel misleidend en ronduit absurd dat dit verkocht mag worden.
Makkelijk bestellen, snelle levering en goede prijs voor het product. Ja het is iets duurder dan conventionele snoep, maar voor een suikervrij/gelatine vrij alternatief is dit prima betaalbaar en smaa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heerlijke chips, hele lekkere cola snoepjes. Lekkere lolly's, en nog veel meer heerlijke snoep en voor iedereen ook nog eens gezonder. Even wennen dat je verwent wordt. En dat dit wordt bereid m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij geloven dat snoepen en snacken erbij hoort. Food2Smile helpt je dat guilt-free te doen. Bij ons komt lekker en verantwoord samen. Zo dragen we bij aan een gezondere en happy lifestyle. We laten zien dat je met suikervrij snoep, verantwoorde vegan chips, verantwoorde tussendoortjes en chocolade zonder toegevoegde suikers niet hoeft in te leveren op een heerlijke smaak. Alle Food2Smile producten zijn zonder toegevoegde suikers, maar dat is niet alles. Meer dan 90% van ons suikervrije assortiment is ook vegan, glutenvrij en lactosevrij. Onze vegan chips zijn een bron van proteïne en bevatten minder vet. Ook gebruiken we natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Een appel of een wortel is het gezondst, maar de meeste kinderen zullen dit niet beschouwen als een verwen-momentje. Als voedingsdeskundige heeft oprichtster Miriam Bouwens vele kinderen met overgewicht en obesitas mogen helpen. Jarenlang heeft ze gezinnen een gezondere leefstijl bijgebracht. Naast meer beweging en gezonder eten en drinken, is het namelijk geen enkel probleem om af en toe te snoepen. Maar kies dan wel voor verantwoorde tussendoortjes en traktaties; suikervrij snoep, chocolade en energierepen zonder toegevoegde suiker of popped chips met 60% minder vet dan het gefrituurde alternatief. Food2Smile is het lekkere en verantwoorde alternatief voor snoepen en snacken.
Uraniumweg 17, 3812 RJ, Amersfoort, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Goede aanbieding met een leuk extraatje maar belangrijkste is dat de producten erg lekker zijn.

Risposta di Food2Smile
Na weer bij te zijn gepraat over de laatste stand van zaken binnen Food2Smile op een bijeenkomst op 14 December, heb ik weer met eigen ogen het enthousiasme en de professionaliteit van het team mogen zien, om met een aantal geweldige, innovatieve en vooral lekkere (!) produkten een positief verschil te willen maken !

Risposta di Food2Smile
Eerste bestelling perfect verlopen, snel verzonden,goed verpakt en ook nog een leuk cadeautje erbij.
Wij bestellen zeker weer voor iemand met een chronische darmziekte eindelijk iets wat goed te verdragen is,de chips dan.

Risposta di Food2Smile
Snelle service en snel antwoord bij vragen via de mail. Producten netjes ontvangen en mooi verpakt.

Risposta di Food2Smile
I find your product good and very much necessary for a lot of people in the whole world. I also was amazed how helpful and dedicated your staff are especially some one by the name of Romy . I recommend your product Absolutely Sincerely.

Risposta di Food2Smile
Snel binnen, keurig verpakt en leuke info folders erbij in. Smakelijke snoepjes voor mijn kleine man met diabetes 1. Hij vind de lollies geweldig! Heb natuurlijk zelf ook ff geprobeerd en ik vind ze heerlijk. Very Berry's zijn ook super lekker. Duidelijke Ingredienten lijst op zakjes voor ons belangrijk ivm insuline geven. De handig uitdeel of meeneem zakjes voor onderweg zijn erg praktisch. Zeker nu met Sinterklaas in het land! Ik blijf hier zeker bestellen <3

Risposta di Food2Smile
Wat betreft de bestelling en levering zou ik vijf sterren willen geven. Ik heb een grote lading (verschillende) snoepjes besteld, omdat deze suikervrij waren en wij verantwoord willen snoepen. De steviol maakt vooral de zure snoepjes echter extreem bitter. De nasmaak van de steviol vinden wij thuis ook onprettig. Ik had gedacht dat de snoepjes zoeter zouden smaken zoals de snoepjes van BEAR of banana bites die we uit de supermarkt halen, gemaakt van fruit. De oranje zuurtjes smaken het beste van de hele bestelling. Deze plakken ook minder tussen de tanden.

Risposta di Food2Smile
Lekkere snoepjes zonder suiker en netjes en snel verstuurd!

Risposta di Food2Smile
Ik kreeg grote bestelling waar ik erg trots op was om dat het best een grote aan koop voor ons was voor onze kinderen dat nog maar ander half maand goed was schrok ik erg maar naar 1 mail kreeg ik gelijk duidelijk heid en netjes geld trug dus echt top en heel netjes ons dank is groot en bestellen zeker vaker bij Julie ❤️

Risposta di Food2Smile
Snelle levering en het product ziet er goed uit en de smaak is perfect! Ik hoop dat jullie door gaan met uitbreiden en meer snoep per stuk verpakt in een zak zitten, en niet alleen zakjes vol los snoep, succes!

Risposta di Food2Smile
It was delivered on time with the exact order.

Risposta di Food2Smile
Lekker en gezonder dan de gewone chip en snoep opties + snel geleverd! Echt een aanrader!!