Fonus - Vänersborg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Sundsgatan 23 A, 46233 Vänersborg, SE

Valutata 5 stelle su 5

Malin Törner på Fonus i Vänersborg tog väl hand om mig och mina syskon. Vi fick mycket bra hjälp med att fixa fint till Pappas begravning, Vi hade många frågor och funderingar och vi hade ingen k... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Det finns inget som inte går att lösa. Man känner sig omhändertagen och trygg. Malin på Fonus i Vänersborg var till stor hjälp för att vi skulle få en underbar begravning.

Valutata 5 stelle su 5

Malin höll i pappas begravning och det var en väldigt fin ceremoni. Malin fick oss att känna oss trygga under hela processen och gjorde verkligen mer än det lilla extra. Trots att vi möttes under en l... Leggi di più

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

76 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1742 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig upplevelse, trots allt.

Allt bra, ingen påstridighet om ritualer eller ceremonier

22 luglio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Torbjörn, stort tack för ditt omdöme.
Det värmer att höra att vi kunnat vara dig till så god hjälp i en svår stund.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande och goda råd från Malin på Fonus i Vänersborg. Vi önskade en enkel och intim begravning och det blev precis som vi ville och som mamma önskat.

24 luglio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Helene, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Från första stund ingav Malin Törner…

Från första stund ingav Malin Törner ett stort förtroende.
Detta gjorde att vi sörjande kände ett lugn trots situationen.

14 luglio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Ulf, tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Valutata 4 stelle su 5

Snabbt

Snabbt, enkelt, lättfattligt!

7 luglio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Thomas, tack för ditt fina omdöme. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Professionellt bemötande

Professionellt bemötande, bra tillgänglighet för kontakt med frågeställningar, seriös kontakt från stenhuggeriet,
väldigt nöjd gravstenen.

23 maggio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Sven-Olof, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Allt var mycket bra

Allt var mycket bra

18 maggio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej och tack för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du är så nöjd med oss.

Tankar om Fonus, Vänersborg

Fint bemötande och gav klara tydliga svar på mina frågor vilket jag uppskattade. På så sätt kunde jag känna att det blev ett bra beslut för den avlidne och därigenom ett lugn för oss.

28 aprile 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Cathrine och tack för ditt omdöme.
Så fint att du känt dig väl bemött hos oss och att vi kunnat vara till god hjälp med de många frågor som uppstår i en svår stund. Det värmer att höra.

Valutata 5 stelle su 5

Malin Törner Vänersborg var mycket…

Malin Törner Vänersborg var mycket proffsig och lysande på vårt behov och önskningar efter det lade hon fram olika alternativ.
Det fanns inga problem att ändra vad vi hade valt.

12 maggio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Eva. Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme. Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Jag blev jätte nöjd med begravningen av…

Jag blev jätte nöjd med begravningen av min mamma där Malin Törner var mycket hjälpsam och tillmötes med minna önskningar.

7 maggio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Pia Lotta, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick ett enormt varmt bemötande av…

Vi fick ett enormt varmt bemötande av Malin Törner på Fonus i Vänersborg. Vi fick hjälp med allting med en fantastisk service från start till slut.
Kan verkligen varmt rekommendera de och Malin då man är i en jobbig situation och det underlättar så att få den hjälpen med allt!

12 maggio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Lena, och stort tack för ditt omdöme. Det känns fint att höra att du är så nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Valutata 5 stelle su 5

Vi är otroligt nöjda och tacksamma för…

Vi är otroligt nöjda och tacksamma för all fin hjälp vi fått av Malin. Hon har bemött oss med stor omtänksamhet, professionalitet och har varit otroligt hjälpsam. Vid minsta lilla fråga eller fundering har hon gett oss snabb och bra återkoppling. Det är så viktigt i en sådan här process att få känna sig trygg, när man är mitt uppe i sin egen sorg. Även under begravningsceremonin fick vi fantastisk hjälp av hennes medarbetare Sarah, hon hade gjort så fint i kyrkan och hon mötte oss med värme och vänlighet. Vi rekommenderar Fonus i Vänersborg med värme.

27 marzo 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Sara, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Jag ska hälsa dina fina ord till Malin och Sarah. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Profs

Lugna och trevliga, till mötes gående, förstående. Hade kontakt med både Malin och Sarah i Vänersborg, rekomenderar dem varmt!

26 marzo 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Eva, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Vi blev väldigt bra bemötta av Malin

Vi blev väldigt bra bemötta av Malin. Hon var lätt att kommunicera med och hade ett lugnt och behagligt sätt.

25 febbraio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Anna, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss. Jag ska hälsa dina fina ord till Malin.
Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Malins värme & bemötande är fantastiskt

Malin Törner har värme & omtänksamhet. Hennes bemötande gjorde att vi kände oss trygga från första stund. Alltid snabb & vänlig återkoppling. Med hennes hjälp blev det en vacker ceremoni & hon läste ett fantastiskt minnestal om min pappa som värmde våra hjärtan.
Tack för all hjälp
//Anette med familj

21 marzo 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Anette, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Malin Törner

Malin Törner som genom sin värme, omtänksamhet och sitt kunnande gjorde vårt avsked till mamma till en vacker och fin stund!

30 gennaio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Agneta! Stort tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss. Jag ska hälsa Malin dina fina ord. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Tack.

Fantastiskt bemötande och uppföljning. Hela vägen under en tung tid.

9 febbraio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Nils Stefan. Varmt tack för ditt omdöme och för dina fina ord. Vi är verkligen tacksamma att vi har funnits där för dig under hela den resa det är att ta sitt sista farväl av en nära anhörig.

Underbar proffsig värd/handläggare

Underbar proffsig värd/handläggare som gav lugn och tröst i jobbiga tider. Haft samma under båda mina föräldrars bortgång och Malin har gjort en super jobb.

3 febbraio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Michael, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, David på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Malin var så varm och inkännande

Malin var så varm och inkännande! Vi kände oss trygga och hörda från första stund och hon bjöd på gott kaffe. Allt sköttes proffsigt och vi fick snabb kontakt hela tiden. Ceremonin blev också jättefin! Tack för all hjälp!

27 gennaio 2025

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Jonny, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Kunde inte fått bättre bemötande och…

Kunde inte fått bättre bemötande och stöd. Malin var varm och mycket hjälpsam samt informativ och lyhörd under hela processen!

12 dicembre 2024

Risposta di Fonus - Vänersborg

Hej Jenny, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Jag ska hälsa Malin dina fina ord. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più