Fonus - Strängnäs Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Hospitalsgatan 18, 64530 Strängnäs, SE

Valutata 5 stelle su 5

Tack Michael för det vänliga, lättsamma, personliga och professionella bemötandet i en annars svår och ledsam stund. Ingen stress utan vi fick bra med tid att gå igenom allt och bestämma blommor m m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fonus i Strängnäs med Gabriella gjorde att jag kände mig väl omhändertagen och trygg genom hela processen! Otroligt proffsigt bemötande, med snabb återkoppling och kloka råd på vägen. Hon var både fle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fonus gav all behövlig ,finstämd hjälp där kunden i en känslig situation behöver alla råd för att få en värdig ceremoni och inte minst teknisk hjälp .Kontakter med präst, organist och lokalpress är av... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mest Personalen,som agerade lugnt och fridfullt. Man hann tänka på olika alternativ, utan stress. det upplevde jag som viktigast.

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

• Hospitalsgatan 18, 64530, Strängnäs, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1703 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Allt var ok

Allt var ok Tack

22 luglio 2024

Risposta di Fonus - Strängnäs

Hej Wiveka, stort tack för ditt omdöme. Det är värdefullt för oss att höra vad du tycker. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Valutata 1 stelle su 5

Borde lägga ned verksamheten

Vi betalade dyra slantar för att få hjälp att planera en fin begravning för far. Han fick en fin begravning, men inte tack vare Fonus Strängnäs. Jag har fått tjata och tjata på dem att utföra saker och få hjälp om det ena och det andra. Det märks tydligt att de bara vill få in pengar och har tröttnat på att arbeta, att vara drivande och problemlösande. Tycker de borde lägga ned hela byrån. Jag skrev in i testamentet att jag aldrig vill att Fonus Strängnäs ska begrava mig. Det enda som är sämre än Fonus Strängnäs, är deras partner Familjens Jurist. Vi fick välja en annan jurist för bouppteckningen.

28 aprile 2024

Risposta di Fonus - Strängnäs

Hej Linus , vad tråkigt att du är missnöjd med oss. Om du inte är nöjd med den återkoppling du fått från oss kan du vända dig till vår Kundombudsman, läs mer här: www.fonus.se/om-fonus/fonus-kundombudsman.Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Professionelt

Trevlig och kunnig personal

18 marzo 2024

Risposta di Fonus - Strängnäs

Hej! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Allt enligt önskemål

Fonus Strängnäs gjorde allt enligt våra önskemål och svarade supersnabbt på frågor via mejl!

11 marzo 2024

Risposta di Fonus - Strängnäs

Hej Harriet, varmt tack för ditt fina omdöme.
Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss.
Vänligen
Kicki på Fonus

Pålitlig och professionell…

Pålitlig och professionell begravningsbyrå.

26 febbraio 2024

Risposta di Fonus - Strängnäs

Hej Rita, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Smidigt och osentimentalt

Enkelt, rakt och vare sig sentimentalt eller salvesefullt.

4 gennaio 2024

Risposta di Fonus - Strängnäs

Hej Johan, tack snälla för ditt omdöme av oss! Vi är tacksamma för att vi kunde hjälpa till och för det fina betyg du ger oss. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Kan rekommendera Fonus

Kan rekommendera Fonus. De har skött allt med noggrannhet, support och vänlighet

12 febbraio 2024

Risposta di Fonus - Strängnäs

Tack Olov för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss. Vänligen Berith på Fonus

Mycket bra!

Vi fick otroligt bra hjälp av Gabriella i Strängnäs - henne kommer jag/vi anlita fler gånger!

19 gennaio 2024

Risposta di Fonus - Strängnäs

Hej Maria varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Tack Michael på Fonus i Strängnäs.

Och begravningsceremonin blev precis så stämningsfull och fin som vi anhöriga hade önskat...
Rekommenderas verkligen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 febbraio 2024

Risposta di Fonus - Strängnäs

Hej Ulrika, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Alltigenom proffsigt!

Bra information. Bra bemötande. Snabb återkoppling. Fint arrangemang av blommor. Snygg layout på programkorten.
Alltigenom proffsigt!

14 gennaio 2024

Risposta di Fonus - Strängnäs

Hej Elisabeth, Tack snälla för dina fina ord. De värmer att höra att du är alltigenom nöjd! Vänligen, Josefin på Fonus

Bemötande

Mycket professionellt varmt och trevligt bemötande

14 gennaio 2024

Risposta di Fonus - Strängnäs

Hej Harriet, Tack snälla för att du tagit dig tid att ge oss ditt omdöme. Så fint att höra att du är nöjd med oss! Vänligen, Josefin

Mycket bra

Fint bemötande.

20 novembre 2023

Hej Kurt,
Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme!
Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med oss.
Vänligen, Kicki på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra planering fin begravning…

Väldigt bra planering fin begravning för min pappa väldigt nöjd

16 ottobre 2023

Risposta di Fonus - Strängnäs

Stort tack för dina fina ord!
Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått.
Vänliga hälsningar, Kicki på Fonus

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più