Trevlig & inkännande medarbetare både på byrån och i kyrkan, som tar tillvara på oss efterlevande mitt i vår sorg. Då är det skönt att de som möter oss möter oss där vi är, på ett allvarsamt men lätts... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Allt var positivt, från det första mötet med Tove på kontoret i Farsta till själva begravningsceremonin där en av Fonus representanter, Åsa, var närvarande. Hon till och med förklarade för mina barnb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bemötandet och personalen var bra, men priserna hela begravningsbranschen har är väldigt nära ocker och borde regleras av myndigheterna.
L'azienda ha risposto
Åsa på Fonus Farsta, vilken stjärna du är!! Varmt och fint bemötande, tryggt vägleder du mig genom alla moment med omtanke! Du hade koll på precis allt och alla detaljer och gav kloka råd! Tack för al... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.
Farstagången 26 B, 12347, Farsta, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fantastisk support. Kände mig väl omhändertagen. Kan klart rekommendera.

Risposta di Fonus - Stockholm, Farsta
En vacker begravning och bra arrangerat av Fonus personal och officianten.

Risposta di Fonus - Stockholm, Farsta
Det fungerade mycket bra vid vår mors bortgång

Dålig kommunikation
Bristfällig information
Allvarliga missar
Opersonligt bemötande
Rena räknefel

Risposta di Fonus - Stockholm, Farsta
Det var mycke att ta in men jag kunde fråga om hjälp, och fick det snabbt. Mycket trevlig personal. Jag är så nöjd med resultatet. Fortsätt så.

Risposta di Fonus - Stockholm, Farsta
Lyssnar, informerar , svarar tydligt på alla frågor vi hade kring vår mammas begravning
Rekommenderar Fonus i Farsta med högsta betyg

Risposta di Fonus - Stockholm, Farsta
Mitt första möte var välkomnande och rättframt. När jag förklarade min makes
yttersta vilja avseende jordfästningen bemöttes jag med respekt
utan några onödiga frågor. Planeeringen genomfördes enligt hans önskemål.

Risposta di Fonus - Stockholm, Farsta
Mycket kunnig och stöttande personal i en svår situation.

Risposta di Fonus - Stockholm, Farsta
Väldiga lyhörda och kom med bra förslag, flexibla till möten via MS Teams vilket gjorde smidigt att få till ett snabbt möte. Väldigt bra personal

Risposta di Fonus - Stockholm, Farsta
Trots den tråkiga orsaken så är vi mycket nöjda med utfallet.
Kunde inte blivit bättre under rådande omständigheter (pandemin).

Risposta di Fonus - Stockholm, Farsta
Vi är väldigt nöjda med allt kring vår fars begravning. Vi fick Hasan på Fonus Fartsa som representant och är väldigt nöjda med honom. Han var otroligt hängiven sitt arbete, kompetent och vägledde oss på ett lugn och fint sätt i de frågor som vi hade. En otroligt omtänksam person.

Risposta di Fonus - Stockholm, Farsta
Mycket trevligt bemötande av personalen, inför den jobbiga planeringen av min mors begravning