Fonus - Nacka Recensioni 89

TrustScore 5 su 5

4,8

Nya Gatan 11, 131 04 Nacka, Nacka, SE

Valutata 4 stelle su 5

Bra och hjälpsam begravningsentreprenör, som gjorde oss förberedda och visste vad som skulle hända. Hade varit jättebra om samma person hade varit närvarande i stället för en helt ny person. Bra om... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Allt var perfekt från första samtalet. Allt genomfördes med stor professionalitet. Ceremonin var ljus och vacker. Den finaste begravning jag närvarat vid. Prästen Göran flätade ihop min mosters liv på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi är mycket nöjda med den hjälp och det bemötande vi fick. Från första kontakten till dess att allt var avslutat möttes vi av professionalism, lugn och stor empati. Begravningsbyrån tog sig tid att l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Valde att ta hjälp av Nils von Sydow på Fonus Nacka vid två tillfällen. Nils är förstående, trevlig och lugn. Han har varit så hjälpsam och tagit hand om allt genom hela processen. Man har känt sig... Leggi di più

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Personalens lugna och fina bemötande

Personalens lugna och fina bemötande. Han kunde känna in vilka vi anhöriga var och hålla dialogen följsam utifrån det. Han var tydlig med de olika alternativen, kostnaden m m utan att vara styrande.
Respektfullt. Officianten får också högsta betyg.

3 ottobre 2023

Risposta di Fonus - Nacka

Hej Berit, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Allt kändes bra

Allt kändes bra. Fint bemötande och engagemang.

23 ottobre 2023

Risposta di Fonus - Nacka

Hej Jeanette, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss och det engagemang och bemötande du fått.
Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Mycket bra service

Mycket bra service och jättetrevlig och omhändertagande personal.

17 settembre 2023

Risposta di Fonus - Nacka

Hej, stort tack för ditt fina omdöme. Det är värdefullt för oss att höra vad du tycker. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

????

Allt fungerade på ett önskvärt sätt

31 luglio 2023

Risposta di Fonus - Nacka

Tack för ditt fina omdöme.
Vänliga hälsningar

Valutata 5 stelle su 5

dom är verkar veta hur man gör

dom är verkar veta hur man gör, det är inte så ofta det händer. men jag är nöjd dom är trevliga. fast datum var innan.

28 giugno 2022

Risposta di Fonus - Nacka

Hej Leo, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Trevlig personal

Alltihop var proffsigt skött.
Och jättebra personal.

31 maggio 2023

Risposta di Fonus - Nacka

Hej Thomas, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss och den hjälp du fått. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Platsen

Platsen, personalen, minnesstunden och vädret!

14 maggio 2023

Risposta di Fonus - Nacka

Tack för ditt trevliga omdöme. Vad fint att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, gav tips om olika alternativ.

30 aprile 2023

Risposta di Fonus - Nacka

Hej , vad snällt att du tar dig tid att lämna ett omdöme,
det betyder mycket för oss.

Tryggt och proffisionellt

Vår rådgivare fanns tillhands under hela processen trots att den blev utdragen pga dödsfall i utlandet. Snabba svar på mina frågor och löpande information om vad som händer o sker. Alltid empatiskt och enkel att kommunicera med. Stor trygghet i en svår situation.

30 aprile 2023

Hej Anette!
Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.

Valutata 2 stelle su 5

Slarvigt och klumpigt bemötande

Slarvigt och klumpigt bemötande, bortglömd blomsterkrans osv. Kan ej rekommenderas.

19 marzo 2023

Risposta di Fonus - Nacka

Hej Agneta, stort tack för att du hör av dig, men verkligen tråkigt att du inte är nöjd med oss.
Vi försöker alltid att göra vårt bästa för att anhöriga ska få ett fint sista avsked. Vi vill gärna komma i kontakt med dig, då vi vill veta mer om hur situationen blev på det här sättet. Tyvärr kan vi inte se dina kontaktuppgifter, så har du möjlighet skulle vi uppskatta om du hör av dig till oss. Du når oss genom att mejla till info@fonus.se. Vi ser fram emot att höra från dig.
Vänliga hälsningar, Kicki på Fonus

kändes tryggt

2 gennaio 2023

Risposta di Fonus - Nacka

Hej Gunilla, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Valutata 2 stelle su 5

Första mötet var mycket bra, men

... sedan blev det en orolig och stressande tid när man förväntat sig och var i behov av stöd och smidighet från Fonus sida. Jag kände mig ganska utlämnad.
Kontaktpersonen var svår att nå och svar på mina mail dröjde ofta någon vecka.
Kontakten med kyrkan höll på att helt haverera och jag fick styra upp själv i sista stund.
Ingen begravningsvärd märktes av och släktingars beställda handblommor fick vi själv leta reda på under pågående ceremoni.
Jag fick ingen bekräftelse på att kremeringen ägt rum eller var urnan fanns. När kontaktpersonen inte svarade fick jag själv ringa krematoriet för att få klart besked.
Fakturan dröjde och när den efter påstötningar till slut kom var den inte helt korrekt.
Jag hade blivit lovad bilder på kistblommor och uppgifter om givare men även här var det brister och röriga uppgifter som kom väldigt sent. Samma gäller minnesboken där en del saknades som blivit utlovat.

Vi kontaktade kundområdeschefen sydost med våra synpunkter för att inte andra kunder skulle råka ut för samma behandling. Vi möttes då av mycket vänlig förståelse och uppföljning av bristerna och därför blir det sammanfattande betyget två stjärnor i stället för en.

10 ottobre 2022

Risposta di Fonus - Nacka

Hej Katarina! Vad tråkigt att höra om er upplevelse, men bra att ni kontaktade kundområdeschefen och därmed fick hjälp med uppföljning. Har ni fler frågor är ni välkomna att maila på info@fonus.se. Med vänlig hälsning Jennie på Fonus

Mycket nöjd

Vi kände oss välkomna på vårt inbokade möte på Fonus i Nacka Forum, Malou var tydlig, kunnig, strukturerad och mycket professionell i sitt bemötande med en känsla för vår sorg och saknad.

Rekommenderar varmast Fonus i Nacka Forum.

4 dicembre 2022

Risposta di Fonus - Nacka

Hej Åsa, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Personligt bemötandet!

Personligt bemötande

24 novembre 2022

Risposta di Fonus - Nacka

Hej Hely, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più