Fonus - Kumla Recensioni

TrustScore 5 su 5

Hagendalsvägen 20, 69230 Kumla, SE

Valutata 5 stelle su 5

Mycket varmt, professionellt och personligt bemötande! Fredrik är en klippa att luta sig emot kring alla de svåra frågor som uppstår i samband med en anhörigs bortgång.

Valutata 5 stelle su 5

Ett varmt och respektfullt bemötande är så otroligt viktigt när man är mitt i det svåra som det innebär att förlora en älskad anhörig. Det handlar inte bara om att göra ett jobb, utan att göra det med... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

När en person som inte har några pengar dör, så blir det dyrt för oss övriga. Även om man enbart tar dem billigaste alternativen.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt lätt att nå Fonus, ringer alltid tillbaka. Jättetrevligt och stöttande bemötande. Svarar på alla frågor man har och är oerhört lyhörda. Allt bara löser sig på ett fantastiskt sätt vilket unde... Leggi di più

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

74 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1699 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra och trevligt bemötande

Bra och trevligt bemötande. Snabb återkoppling.

12 maggio 2024

Risposta di Fonus - Kumla

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Gott bemötande och såg oss som kund.

Gott bemötande och såg oss som kund.
Respekt och lyhörd. Mycket bra.

7 aprile 2024

Risposta di Fonus - Kumla

Hej Zitha, dina snälla ord värmer oss! Stort tack för det och tack för ditt förtroende. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Att få så fin och bra hjälp i en svår…

Att få så fin och bra hjälp i en svår stund då man själv inte orkar tänka på allt är ovärderlig.
Så fint bemötande och proffsig hjälp som vi fick av Fonus i Kumla gör att vi
varmt rekommenderar dem.

24 marzo 2024

Risposta di Fonus - Kumla

Hej Annette, tack för fint omdöme, betyder mycket för oss. Vänligen Berith på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Kunnig och trevlig personal…

Kunnig och trevlig personal Omhändertagande från början till efter begravningen

21 gennaio 2024

Risposta di Fonus - Kumla

Hej! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.
Vänliga hälsningar, Kicki på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Fonus i Kumla har bara fina vitsord om…

Fonus i Kumla har bara fina vitsord om sig, mycket tack vare Fredrik Pettersson. Han är lätt att prata med och utan en massa onödiga ord. Tack Fredrik.

14 gennaio 2024

Risposta di Fonus - Kumla

Hej Annhild, Vilka fina ord och vad Fredrik kommer bli varm i hjärtat när han ser detta. Det är precis de vi på Fonus strävar efter när vi får förtroende att hjälpa er i en svår stund. Vänligen, Josefin på Fonus

Respektfullt

Snabb respons.

Bra att begravningsbyrån respekterar att man inte vill ha eller beställer alla erbjudanden som finns.

(Vi har erfarenhet av annan byrå som blev riktigt otrevliga när vi inte var intresserad av alla deras erbjudanden).

21 dicembre 2023

Risposta di Fonus - Kumla

Hej Sara, tack för Ert fina omdöme det betyder mycket för oss. Vänligen Berith på Fonus

professionell utövning

Hela processen har genomförts på ett lugnt, bra och professionellt sett. Helt enligt förväntningarna.

24 dicembre 2023

Risposta di Fonus - Kumla

Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Berith på Fonus

Bäst

Allt kändes tryggt, lätt att nå Fredrik om der var något man undrade över

11 dicembre 2023

Risposta di Fonus - Kumla

Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Fonus i Kumla

Hjälpsamhet, noggrannhet och vänlighet i den svåra och tunga tiden

26 ottobre 2023

Risposta di Fonus - Kumla

Hej Christina, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Vi är mycket nöjda med Fonus i Kumla

Vi är mycket nöjda med Fonus i Kumla. Fredrik är väldigt duktig, omhändertagande, kunnig och man känner sig väldigt trygg när man är i sorgen. Begravningen blev väldigt fin och vi rekomenderar verkligen Fonus.

10 settembre 2023

Risposta di Fonus - Kumla

Hej Anne-Marie! Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Vi hade hjälp av Fredrik o han skötte…

Vi hade hjälp av Fredrik o han skötte allt så proffsigt!

20 agosto 2023

Risposta di Fonus - Kumla

Hej Camilla, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più