Fonus - Kristinehamn Recensioni 23

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Kungsgatan 33, 68131 Kristinehamn, SE

Valutata 5 stelle su 5

Personalen gav bra information på mina frågor och var behjälplig och mycket omhändertagande vi planering vid min fars bortgång.

Valutata 5 stelle su 5

Gott bemötande,att man var i trygga händer. Upplevde att hon tohad om begravinge på ett värdigt sätt och edbösta omtanke.

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

4,5

Omtänksamt

Omtänksamt

29 ottobre 2025

Risposta di Fonus - Kristinehamn

Hej Kristina. Vad härligt att läsa ditt fina omdöme. Stort tack! Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande o lättsam personal

10 agosto 2025

Risposta di Fonus - Kristinehamn

Hej Leif, stort tack för ditt omdöme. Det är värdefullt för oss att höra vad du tycker. Vänliga hälsningar, David på Fonus

Enkelheten

Enkelheten, all hjälp och stöd i min sorg. Tusen tack Susanne Hjerpe.

15 luglio 2025

Risposta di Fonus - Kristinehamn

Hej Ing-Britt, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Fin begravning

Bra och omsorgsfullt

6 gennaio 2025

Risposta di Fonus - Kristinehamn

Hej Torbjörn, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Camilla du är bäst

Camilla är super proffesionellt. Tack

4 novembre 2024

Risposta di Fonus - Kristinehamn

Hej Louise. Tack för ditt fina omdöme och så glad jag blir att höra att du är så nöjd med Camillas hjälp.
Det ska jag framföra till henne.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Valutata 1 stelle su 5

Jag var i chock när min mamma gick bort…

Jag var i chock när min mamma gick bort begravningen blev så dyrt att jag blev skyldig pengar jag visste inte alla grejer jag bokade att det blev så dyrt minns nästan ingenting när vi ordande begravningen.Dåligt gjort av Fonus att lägga på en massa avgifter som jag inta behövde

27 marzo 2024
Non scritta su invito

Risposta di Fonus - Kristinehamn

Hej Eino, vad tråkigt att du är missnöjd med oss. Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att se över vad som har hänt. Du når oss genom att mejla till info@fonus.se. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

När jag och min syster skulle planera…

När jag och min syster skulle planera vår mammas begravning fick vi ett väldigt fint och varmt mottagande av Fonus och Camilla. Camilla har varit ett stort stöd genom denna jobbiga process. En klippa! Vi är otroligt nöjda med Fonus.

15 aprile 2024

Hej Angelica,
Stort tack för ditt fina omdöme.
Vad fint att höra att ni är nöjda med Camilla och oss på Fonus.
Ha en fin dag
Vänligen
Petter på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Personalen gav bra information på mina…

7 novembre 2023

Risposta di Fonus - Kristinehamn

Hej Elisabeth, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Proffsigt

Personalen förverkligade mina önskemål.

19 novembre 2023

Risposta di Fonus - Kristinehamn

Stort tack Carl för ditt fina omdöme, vi blir så glada att läsa detta! Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att få just den begravning vi…

Enkelt att få just den begravning vi ville ha för vår mamma! Tydlig genomgång av allt som skulle hända. Lugnt och värdigt och vänligt! Framförallt fick vi rådet att skynda långsamt och följa checklistan efter ett dödsfall. Trösterikt!

1 ottobre 2023

Risposta di Fonus - Kristinehamn

Tack för ditt trevliga omdöme. Vad fint att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Stort förtroede

Gott bemötande,att man var i trygga händer.
Upplevde att hon tohad om begravinge på ett värdigt sätt och edbösta omtanke.

5 settembre 2022

Risposta di Fonus - Kristinehamn

Hej, tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Hans på Fonus.

Bra begravningsmöte

Det var lätt att hänga med på begravningsmöret då det var tydliga punkter samt att allt visades på storskärm.

Det var bra att den som höll i mötet tog upp nya mordärna ideer om hur man kan ha en cermoni/ minnesstund. Ex) lunch istället för smörgåstårta, annan färg på handblomma än röd, som oftas förväntas.

Bra också att man skulle försöka tänka på "vad hade den avlidna velat ha/ göra".

2 maggio 2022

Risposta di Fonus - Kristinehamn

Tack för utförlig återkoppling av vårt arbete!
Med vänliga hälsningar
Eva på Fonus

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più