Fonus - Köping Recensioni 57

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Torggatan 11 (Box 314), 73127 Köping, SE

Valutata 5 stelle su 5

Den här fingertoppskänslan är så unik, fantastiskt bemötande! Trodde inte att detta skulle gå att genomföra. Men med en så varsam handledning blev allt alldeles så bra som man kan önska. Fast det ble... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick av Fonus Köping. Väldigt proffsigt hanterande av allt. Bra information och social, trevlig personal. Tack speciellt till Robert som hjälpte oss med allt. Tryg... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vi fick hjälp med att ordna en fin avskedsstund, Kantorn spelade de låtar på pianot/orgeln som vi hade valt och som inte var psalmer var ett extra plus, .t

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

• Torggatan 11 (Box 314), 73127, Köping, Svezia

Super proffsiga

Trevligt bemötande Proffsigt Lyhörda Seriösa på ett naturligt sätt

5 aprile 2026

Risposta di Fonus - Köping

Hej Marianne, Stort tack för dina fina ord - det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda med vår hjälp.
Vänliga hälsningar, Frida på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Ett mycket personligt avsked fick vi av…

Ett mycket personligt avsked fick vi av vår fina mamma - det är ett minne vi alltid bär med oss - stort tack till Tobbe och övriga inblandade i Köping.

14 gennaio 2026

Risposta di Fonus - Köping

Hej Marie, tack så mycket för ditt fina omdöme. Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss och hjälpen du fått. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Frågeställningen

Frågeställningen
Hur beslut skulle fattas.
Kvalité i världsklass.
Tusen tack 🙏

21 dicembre 2025

Risposta di Fonus - Köping

Hej Susanne, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Rekomenderas starkt

Rekomenderas starkt. Mycket proffesionelt omhändertagande. Så fina avslut

24 novembre 2025

Risposta di Fonus - Köping

Hej Rasmus, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Den här fingertoppskänslan är så unik

Den här fingertoppskänslan är så unik, fantastiskt bemötande!
Trodde inte att detta skulle gå att genomföra. Men med en så varsam handledning blev allt alldeles så bra som man kan önska. Fast det blev ännu lite bättre, proffs gör den stora skillnaden.

19 ottobre 2025

Risposta di Fonus - Köping

Hej Kia, tack så mycket för dina fina ord. Vad glad jag blir att höra att du blev så nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Valutata 5 stelle su 5

Vi alla i familjen var så nöjda med…

Vi alla i familjen var så nöjda med allt som vi fick hjälp med i samband med vår mammas begravning

16 settembre 2025

Risposta di Fonus - Köping

Hej Sirpa, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Bra kommunikation med kontaktmannen…

Bra kommunikation med kontaktmannen från första mötet till slutet.

16 luglio 2025

Risposta di Fonus - Köping

Hej Anders, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Proffsigt bemötande.

28 maggio 2025

Risposta di Fonus - Köping

Hej Weine och tack för ditt fina omdöme.
Vi är väldigt tacksamma att ni känt er väl bemötta hos oss, och att vi har kunnat hjälpa er på det sätt ni önskat.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Bra folk…..

6 aprile 2025

Risposta di Fonus - Köping

Hej Mikael. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

allt funkade

bra bemötande, allting funkade som det skulle

5 marzo 2025

Risposta di Fonus - Köping

Hej Tomas, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Trevligt bemötande.

Trevligt bemötande.
Bra struktur på upplägget.
Tydligt vad allt kostade och vad slutsumman skulle bli.
Kändes tryggt!

16 febbraio 2025

Risposta di Fonus - Köping

Hej Christina Elisabeth, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Fint bemötande.

Vi fick hjälp med att ordna en fin avskedsstund,

21 ottobre 2024

Risposta di Fonus - Köping

Hej Agneta, Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Jag rekommenderar Anders Lagerström på Fonus i Köping.

Anders Lagerström på Fonus i Köping ordnade så jag snabbt fick en tid hos honom för att diskutera begravningen och beställa den hjälp jag behövde. Hans bemötande var både vänligt och professionellt och jag kände mig trygg med att han skulle ordna allt på bästa sätt och enligt mina önskemål. Jag är mycket nöjd med det bemötande jag fått och genomförandet av min mors begravning uppfyllde mina förväntningar med råge. jag rekommenderar gärna Fonus i Köping till andra.

12 settembre 2024

Risposta di Fonus - Köping

Hej Ingrid, tack för dina fina ord. Jag ska hälsa till Anders hur nöjd du är med hans hjälp. Det värmer verkligen att höra att du varit så nöjd med oss hela processen igenom i en svår stund.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Bra bemötande

Bra bemötande och rak information

22 settembre 2024

Risposta di Fonus - Köping

Hej Lena! Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Tryggt,enkelt och bra

Enkel och trygg kontakt.
Smidigt trots sorg

26 agosto 2024

Risposta di Fonus - Köping

Hej Adrian, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

värdigt avslut för mor

värdigt avslut för mor
bra bemötande
bra kommunikation

7 luglio 2024

Risposta di Fonus - Köping

Hej Karin, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Sp bra och personligt bemötande

Sp bra och personligt bemötande. Omsorgsfullt bemötande på begravningen.

21 luglio 2024

Risposta di Fonus - Köping

Hej, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più