Ringde på eftermiddan och fick en tid för möte redan nästa dag. Ett bra informativt möte, tydligt och pedagogisk upplagt, men ändå med värme och medkänsla. Precis så som jag behövde mitt i sorgen och... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Använde mig av Fonus p.g.a. tidigare positiv erfarenhet, och blev inte besviken heller denna gång. Har bara gott att säga om personalen i allmänhet och Ullica i synnerhet. Kompetens och medmänsklighet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fonus gjorde sitt jobb bra ( förutom anmärkningen). Men jag blev besviken på att det vackra kapellet var täckt med byggställningar. Inte sånt man vill se på en begravning. Kan förstå om det inte g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastiskt fint bemötande samt en lättsam och fin kommunikation som ingav förtroende och trygghet mitt i sorgen, vilket resulterade i en otroligt fin begravning och underlättade allt annat praktiskt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Storgatan 34, 82430, Hudiksvall, Svezia

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Vi fick väldigt nära och bra kontakt med Henrik. Han var lyhörd och inkännande. Begravningen blev precis efter våra önskemål. Mycket nöjda.

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Enkelt och lätt att komma i kontakt med när man funderade över något. Bra information

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Möttes av en lugn och trygg person utan att det blev en allt för tung stund. Bra info.

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Vår kontakt på fonus var väldigt rar och omtänksam samt väldigt lätt för att få tag på

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Så mjukt och fint bemötande i en svår och sårbar tid.

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Lyssnade till mina funderingar. Trevliga. Återkopplade flera ggr under proceduren

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Bra bemötande, saklig information, stöd, uppfyllda önskningar, Tack för allt.

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Bra bemötande från första stund, bra råd under processen samt att den borgerliga ceremonin genomfördes på ett mycket fint sätt

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Vi blev väl omhändertagna hela vägen och allt var så vackert arrangerat i kyrkan. Trots all sorg är begravningen ett vackert minne

Emillie varblugn och trygg

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Henrik på Fonus gjorde sitt yttersta för att göra begravningen till en minnesvärd stund för oss. Han gav det lilla extra i både planeringen och under ceremonin med den värme man behöver i en svårt stund.

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Vi fick bra vägledning och fint bemötande. Hade vi frågor fick vi snabbt svar.

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Det va bra och lugn och trygg miljö.var väldigt nöjd med all hjälp.

Risposta di Fonus - Hudiksvall
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.