Fonus - Huddinge Recensioni 97

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Sjödalsvägen 14, 14147 Huddinge, SE

Valutata 5 stelle su 5

När man befinner sig mitt i en av livets största sorger har det varit ovärderligt att ha Annika på fonus, Huddinge vid sin sida. Jag o min bror har känt oss omhändertagna o upplevt att hon verkl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Värme och kunskap ger trygghet. Lyssnade och informerade på ett empatiskt sätt. Där det var svårt att ta in information i sorgen så vägleddes vi med omtanke. Ceremonin blev helt enligt uppställda öns... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Annikas värme, närvaro, struktur och ledning, var A och O under den första kaotiska tiden efter mammas bortgång. Allt har skötts utan minsta anmärkning från min sida. Jag är helt igenom nöjd med Fonus... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Personlikt och professionellt bemötande. Tillgängligheten fanns hela tiden för kompletterande frågor/ åtgärder. Uppskattar det uppföljande samtalet efter begravningen.

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

4,7

1 stella

Professionella

22 febbraio 2026

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Rickard, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Valutata 4 stelle su 5

Er representant var lugn och saklig vid…

Er representant var lugn och saklig vid mötet även vid mailkontakt och telefonsamtal.

11 febbraio 2026

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Håkan, Stort tack för dina fina ord - det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda med vår hjälp.

Vänliga hälsningar, Frida på Fonus

Begravning

Fick ett bra bemötande

4 febbraio 2026

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Pia, stort tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus.

Valutata 5 stelle su 5

Framför allt var det den trevliga och…

Framför allt var det den trevliga och fina personalen,
som gjort ett mycket bra jobb.

21 gennaio 2026

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Gösta, tack för ditt omdöme.
Så fint att det var just kollegorna som hjälpt dig du är så nöjd med. Det uppskattar vi alltid otroligt mycket att få höra.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Personlikt och professionellt bemötande

Personlikt och professionellt bemötande.
Tillgängligheten fanns hela tiden för kompletterande frågor/ åtgärder.
Uppskattar det uppföljande samtalet efter begravningen.

19 gennaio 2026

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Birgitta, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss och den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Fina begravning

Har haft två begravningar innon ett drygt halvår, båda begravningarna har fungerat perfekt

9 gennaio 2026

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Bosse, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Cecile på Fonus

Otroligt bra bemötande

Otroligt bra bemötande, varmt och välkomnande i en svår stund

24 novembre 2025

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Gitte! Tack för ditt trevliga omdöme. Vad fint att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Handläggaren som tog emot oss var lugn

Handläggaren som tog emot oss var lugn. kunnig och gjorde att vi kände oss trygga och omhändertagna.

17 novembre 2025

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Gunilla. Stort tack för ditt omdöme och för dina fina ord.
Det betyder mycket att höra att ni upplevt ett omtänksamt bemötande hos oss i en svår stund.

Fint bemötande!

4 novembre 2025

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med vårt bemötande.
Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Varmt mottagande otroligt inkännande…

Varmt mottagande otroligt inkännande personal. Fantastiska återkopplingar och möjligheten till att ringa och fråga man känner sig inte ensam.

29 ottobre 2025

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Marina, tack så mycket för ditt snälla omdöme. Vad glad jag blir att höra att du är så nöjd med oss och hjälpen du fått. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Mycket nöjda.

Jag och mina syskon kände oss välkomna och omhändertagna.
Ni förstod vad vi ville/önskade och gjorde allt lätt för oss.
Alla var super snälla och så trevliga.
Vi är 100% nöjda med er.

19 ottobre 2025

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Priscilla och tack för ert omdöme.
Vi är väldigt tacksamma att ni känt er väl bemötta hos oss, och att vi har kunnat hjälpa er på det sätt ni önskat.

Valutata 4 stelle su 5

Prästen bland annat

Prästen bland annat. Fonus kontaktade en präst som va otroligt duktig och bra på alla vis. Fin kontakt även med fonus personal

19 ottobre 2025

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Kent, tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Värme och kunskap ger trygghet

Värme och kunskap ger trygghet. Lyssnade och informerade på ett empatiskt sätt. Där det var svårt att ta in information i sorgen så vägleddes vi med omtanke. Ceremonin blev helt enligt uppställda önskemål.

3 settembre 2025

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Richard, tack för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till i den svåra sorgen. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Allt var perfekt

Allt var perfekt, det finns inget att förändra eller förbättra.

6 agosto 2025

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Mona. Varma tack för ditt omdöme och för de fina orden.
Det betyder väldigt mycket att höra att du varit så nöjd med oss hela processen igenom.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej och tack för ditt omdöme.

Proffesionellt

Trevligt, tryggt bemötande av kunnig personal

15 aprile 2025

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Lars och tack för ditt omdöme.

Personligt och stödjande

Personligt och stödjande från början till slut. Hänsyn till barnen och deras önskemål.

10 giugno 2025

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Gunilla och tack för ditt omdöme.
Vi tackar och uppskattar verkligen att du tagit dig tid att skriva dessa rader. Ett personligt och stödjande omhändertagande är precis vad vi önskar att man ska uppleva hos oss.

Valutata 5 stelle su 5

Vänligt bemötande från fösta telefon…

Vänligt bemötande från fösta telefon samtalet och ända fram till begravningen. Mycket proffsig personal.

21 maggio 2025

Risposta di Fonus - Huddinge

Hej Maria och tack för ditt omdöme.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più