Fonus - Göteborg, Heden Recensioni 43

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Storgatan 53, 41138 Göteborg, SE

Valutata 5 stelle su 5

Johanna (Fonus Göteborg Heden)tog emot oss för själva planeringen av ceremonin. En jordnära, hjälpsam och fantastic kvinna. Sedan, Veronica hade vi under själva ceremonin. En samlad och fin människa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var personligt och professionellt bemötande från första stund, genom hela processen och även med en uppföljning några dagar efter ceremonin för änklingen. Både han och vi som arrangerade och jag s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vare sig det gäller en begravningsbyrå eller annan verksamhet,så sätter jag stort värde på att personalen är vänliga,lugna och lyhörda,och gärna bra priser. Allt detta fick jag hos Fonus på Heden. Sup... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trots semestertider, väldigt bra planering, kommunikation och genomförande, all personal vi hade kontakt med från Fonus Heden Göteborg var väldigt vänliga, förstående, tålmodiga och framför allt profe... Leggi di più

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Kunnig handläggare

Kunnig, lyhörd och omtänksam handläggare, som verkligen passar för detta arbete.

14 aprile 2026

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Britt-Marie, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Marie-Louise. Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar verkligen att du berättar för oss hur du upplevt vår service - och är väldigt tacksamma att allt har fungerat så väl i era kontakter med oss.

Valutata 5 stelle su 5

Johanna (Fonus Göteborg Heden)tog emot…

Sedan, Veronica hade vi under själva ceremonin. En samlad och fin människa som gjorde sitt jobb väldigt bra och enligt planerna.
Tackar Fonus igen för den här gången, vi var väldigt nöjda 🌸

11 agosto 2025

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Farahnaz och varma tack för ditt fina omdöme.
Det gläder mig verkligen att ni fått så god hjälp av våra kollegor Johanna och Veronica under hela processens gång. Det ska jag hälsa vidare till dem.
Vi är mycket tacksamma att ha fått ert förtroende att hjälpa er i en svår stund.

Planering av jordfästning

Ett fint och lugnt möte

28 luglio 2025

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Per. Stort tack för ditt omdöme och för dina fina ord.
Det betyder mycket att höra att du upplevt ett fint och lugnt möte hos oss i en svår stund.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Thank you for your services

We would like to express our sincere gratitude for the services that Fonus Göteborg Heden provided us as a family.

From the initial arrangements to the funeral service itself, things were handled with sensitivity and compassion. The kindness, care and structure made the process significantly easier to navigate.

A special thanks to Susanne for her continued support with the arrangements, paperwork and essentials. Another special thanks to Liselott for the beautiful personalised funeral service held in English. The empathy displayed on the day was deeply appreciated and was a source of comfort to us as a family during a time of immense grief.

Thank you all for your support and your role in honouring the memory of our loved one with such dignity and respect.

28 febbraio 2025

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Dear Dee! Thank you for your kind words. It means a lot to us that you shared your experience. Best regards Elvira at Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Vänligt bemötande,och bra priser!!

Vare sig det gäller en begravningsbyrå eller annan verksamhet,så sätter jag stort värde på att personalen är vänliga,lugna och lyhörda,och gärna bra priser. Allt detta fick jag hos Fonus på Heden. Supernöjd!!!

22 dicembre 2024

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Jerry, Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Valutata 4 stelle su 5

Bra och väl genomfört

Bra och väl genomfört. Trevligt bemötande, men ett par missar. Rekommenderar starkt.

4 dicembre 2024

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Jan, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Mycket nöjda!

Mycket nöjda över den hjälp och det bemötande vi fick under hela tiden. Personlig och flexibel personal som anpassade mycket efter våra önskemål.

4 novembre 2024

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Niks, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Snabb och effektiv planering

Snabb och effektiv planering. Det märktes att handläggaren var rutinerad men ändå visade intresse och engagemang på ett fint sätt.

27 ottobre 2024

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Hans, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Bra bemötande

Bra bemötande
Ordning och reda
Snabb återkoppling

1 settembre 2024

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Ulla. Så fint att höra att du är så nöjd med vårt bemötande och den hjälp du fått. Det betyder mycket för oss.

Lyhördhet

Lyhördhet, förmåga att tillgodose alla behov och önskemål. Om man vill ha det bästa.

22 agosto 2024

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Lindblom, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Kände mig trygg

Var så nöjd och trygg med Josefin

7 luglio 2024

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Ingela. Stort tack för ditt omdöme och så glad jag blir att höra det. Det ska jag hälsa till Josefin.

Valutata 3 stelle su 5

Det blir en trea

Det blir en trea, eftersom jag hade två olika kontakter med byrån som jag redan har redovisat i tidigare svar.

24 giugno 2024

Hej Marianne , tack för ditt omdöme! Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Everything went as expected

Everything went as expected. They are extremely professional.

18 febbraio 2024

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hello Luiz, thank you for your kind words! I means a lot to us. Kind regards, Mio at Fonus

Heden levererar

Väldigt trevlig personal och skötte allt vi bad om.

25 gennaio 2024

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej! Vad glada vi blir av att höra det! Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Vänligt bemötande

17 gennaio 2024

Risposta di Fonus - Göteborg, Heden

Hej Ann-Charlotte, Tack snälla för att du tagit dig tid att ge oss din feedback. Det känns fint att ni är nöjda med upplevelsen hos oss. Vänligen, Josefin på Fonus

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più