Fonus - Ängelholm Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Järnvägsgatan 9, 26232 Ängelholm, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag har varit på fonus i Ängelholm 3 gånger & fått lika proffsigt, respektfullt & framförallt trevligt bemötande varje gång! Jag kan varmt rekommendera Elisabeth Grönander som gång på gång hjälper t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ville bara skriva och tacka Lisa for att hon var officiant pa min brors begravning. Lisa tog verkligen reda pa vad vi ville saga och vilken person min bror var och det kom fram pa ett mycket bra satt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Elisabeth Grönander fick förtroendet av oss i familjen att planera och genomföra urncermonin för min man. Hon är en stor del av att ceremonin blev så bra och precis så ljus och personlig som vi vill... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vi fick en fin minnesstund i st Mikaels kyrka. Mycket bra ordat av Johan på Fonus hela vägen. Skaffa en skål i plexiglas till handbuketter vid urnbegravning. Vi hade en jätteful som vi fick sätta bort... Leggi di più

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

• Järnvägsgatan 9, 26232, Ängelholm, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1703 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Allt flöt bara på

Allt flöt bara på. Det kändes väldigt enkelt och bra alltihop. Kan varmt rekommendera Fonus i Ängelholm.

25 gennaio 2023

Risposta di Fonus - Ängelholm

Hej och tack för ditt omdöme!
Vi tar detta med oss till kollegorna i Ängelholm som är varma och inkännande medmänniskor.
Med vänliga hälsningar
Eva på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt trevligt bemötande av johan

Otroligt trevligt bemötande av johan. Allt var så fint vid ceremonin. Precis så vi ville och mer. Vid ändringar var det inget problem alls från fonus sida. Bara plus.

19 gennaio 2023

Risposta di Fonus - Ängelholm

Hej Frida, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

allt gick lugnt tillväga och ingen…

allt gick lugnt tillväga och ingen stress på att göra sina val för att det skulle bli en fin begravning

19 dicembre 2022

Risposta di Fonus - Ängelholm

Hej Annika, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Begravning

Vi fick hjälp att planera min fars begravning från fonus i Ängelholm.
Tjejen som hjälpte oss var mycket proffsig , hon visade stor omtanke o respekt för mig och min familj.
Vi kommer med gott samvete hänvisa alla som frågar oss om råd till Elisabeth Grönander på fonus i Ängelholm.
Mvh Anita Johansson

3 novembre 2022

Risposta di Fonus - Ängelholm

Hej, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra.
Vänliga hälsningar
Patrik på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick all hjälp vi behövde.

Vi fick all hjälp vi behövde för att kunna genomföra begravningen både personligt och värdigt. Allt praktiskt som behövdes blev gjort. Kunnig och omtänksam personal.

14 ottobre 2022

Risposta di Fonus - Ängelholm

Hej Leila, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Valutata 4 stelle su 5

Psalmerna konde ha snabbare takt

Psalmerna konde ha snabbare takt. Sommarpsalmer!!

6 agosto 2022

Risposta di Fonus - Ängelholm

Hej Hillevi, när det gäller psalmer och innehållet i en kyrklig ceremoni så är det tyvärr inget vi kan göra så mycket åt. Hoppas att du ändå var nöjd med den hjälp du fick från Fonus och att det i övrigt blev en fin begravningsceremoni. Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsning, Thomas på Fonus.

Bra mottagning

Bra mottagning , allt enligt våra önskemål

9 maggio 2022

Risposta di Fonus - Ängelholm

Hej Margot, tack snälla för ditt fina omdöme!
Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till.
Vänliga hälsningar
Patrik på Fonus

Bra bemötande!

Bra bemötande!
Man ser till att tillmötesgå ens önskningar och
man gör verklighet av det. De ser inte det hela i bara pengar som ska in. Bra kontakt både före o efter begravningen.
Fick precis en begravning som min mamma ville ha. Kan varmt rekommendera Fonus i Ängelholm.

23 marzo 2022

Risposta di Fonus - Ängelholm

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar Johan på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk personal och mycket fint…

Fantastisk personal och mycket fint bemötande. Begravningen kunde inte ha varit vackrare!

18 marzo 2022

Risposta di Fonus - Ängelholm

Hej Annika och tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar Johan på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra personal som man fick god…

Mycket bra personal som man fick god respons ifrån. Kunde ringa och ställa frågor efter mötet och blev varje gång lika positivt bemött.
Rekommenderar verkligen Elisabeth och Johan på Fonus i Ängelholm. De upplevdes som mycket proffsiga och tog hand om oss när vi verkligen behövde dem.

1 marzo 2022

Risposta di Fonus - Ängelholm

Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk personal som på ett mycket…

Fantastisk personal som på ett mycket omtänksamt och respektfullt sätt hjälpte oss med mammas begravning.

27 gennaio 2022

Risposta di Fonus - Ängelholm

Hej Viktoria, tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Fonus gav ett gott intryck vid besöket

Fonus gav ett gott intryck vid besöket
inför begravningen. Något jag uppskattar mycket är minnesboken där alla blombuketter är fotograferade med text på vad de som hedrat den avlidne skrivit.

13 dicembre 2021

Risposta di Fonus - Ängelholm

Hej Gunnel, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att vi gjort ett gott intryck och att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Proffsiga

Proffsiga
Omhändertagande
Snabb återkoppling

29 novembre 2021

Risposta di Fonus - Ängelholm

Hej Rita, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più