Folkraceshop Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Wastgaten tyckte jag va fel borrad i skin platta för den tog emot vattenröret som kyler turbon, gick att vända åt andra hållet , 3 försök sen fick man till rätt laddtryck, mycket hård fjäder från orig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Första gången jag handlade på folkraceshop. Fick blixtsnabb hantering, hade varorna två dagar efter beställning. Välpackade och enligt beställning, supernöjd. Ni har fått en ny återkommande kund.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra kundsupport svarade snabbt, hade ett bättre pris en de stora drakarna. snabb leverans. Grejorna var av bra känd kvalité. Rekommenderas ....

Valutata 5 stelle su 5

Ni hade det jag behövde 6 mm bromsrör. Det var inte många som hade det. Och det gick inte med 3/16 eller vad det som är knappt 5 mm. Jag har satt ihop bilens bromsar och det fungerar utmärkt. Bra kval... Leggi di più

1. Negozio di accessori per auto
  2. Negozio di autoricambi

Scritti dall'azienda

Välkommen till Folkraceshop.se - din ultimata destination för bildelar och reservdelar på nätet! Vi är din pålitliga partner när det kommer till att hitta högkvalitativa delar till din bil, oavsett bilmodell eller ålder. Vi erbjuder ett omfattande utbud av bildelar och reservdelar för att möta alla dina behov. Oavsett om du behöver byta ut slitna bromsbelägg, uppgradera din ljusutrustning eller hitta reservdelar till din motor, har vi vad du letar efter. Vi strävar efter att ha ett komplett sortiment och håller ständigt på att utöka vårt utbud för att säkerställa att du hittar allt du behöver på ett och samma ställe. Har du frågor eller behöver hjälp? Tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att ge dig den bästa servicen och de bästa bildelarna. Gör folkraceshop.se till din första destination för alla dina behov av bildelar och reservdelar på nätet!

Folkraceshop Details

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

1411 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Ni har delar till min gamla bil men ni…

Ni har delar till min gamla bil men ni är inte tillräckligt tydliga i informationen. Retur var ni oense om skramlandet i delen skulle vara eller inte men sedan såg jag att jag ändå slapp betala returkostnaden, så det var ju rätt. Hade varit schysst om n i även sagt det. Alltid trevliga.

12 agosto 2026
Logo di Folkraceshop

Risposta di Folkraceshop

Vi ska tänka på det till nästa gång och vara tydliga med vad som gäller angående returkostnaden.

Valutata 3 stelle su 5

Supersnabb service från företaget

Supersnabb service från företaget
Jag var helnöjd med leveransen och servicen före och vid köpet. Jag köpte en halvsats 3" avgassystem till Volvo 240 som tyvärr röret över bakaxeln var felböjt så vi fick kapa ner i delar och köpa delar till för att kunna montera. Det kändes ju inte optimalt då vi valde att köpa komplett just för att slippa "bygga" det själv av lösa delar. Dock inget Folkracshop kan hjälpa då de inte tillverkat prylarna.

18 agosto 2026
Logo di Folkraceshop

Risposta di Folkraceshop

Kul att höra att ni är nöjda med servicen vid köpet!

Angående halvsatsen kommer vi att ta kontakt med leverantören och framföra detta, så att de kan se över och åtgärda problemet i sin tillverkning framöver.

Tack för att ni uppmärksammade oss på detta!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più