Aflysning 2 minutter inden aftalt tid. Jeg har aflyst kunder, rykket kunder og kørt 1,5 time for at komme op til ham til aftalt tid. Virkelig virkelig useriøst, jeg ber om reklamerne for så kunn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I had a great experience with Folieninja! From start to finish, their professionalism and attention to detail were impressive. The team was friendly, knowledgeable, and helped me choose the perfect wr... Leggi di più
Fantastisk service og kvalitet! Jeg kan varmt anbefale [Virksomhedsnavn] til alle, der har brug for folieindpakning eller reklamefolie. Fra start til slut var hele processen professionel og gni... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alt spillede bare som det skulle. Vejledning, service og samt udførelse af arbejdet var bare i orden! En jeg klart vil anbefale og have til at udføre folie arbejde for mig igen! 👏
L'azienda ha risposto
Velkommen til Folie Ninja, din ekspert inden for bilfolie, car wrap, rudertuning og visuel branding. Vi kombinerer erfaring og kreativitet for at skabe unikke folieløsninger, der transformerer køretøjer og skaber markante facadeskilte.
Danimarca
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Så jeg behøver ikke mere hjælp fra dig! Jeg fandt alle snittene med skæreren (arbejdskniven) både inde og uden på bilen. Dette tyder på hærværk fra en mand uden karakter! Jeg vil holde mig til skaderne og slå alarm til dem, der ender med at læse disse beskeder, om at holde sig væk fra det sted!!!! Ninja Foil = mangel på professionalisme, har intet at gøre med at pakke biler ind! HOLD JERE VÆK!!!! (Min sidste besked!)
God service, proffesionel arbejde i høj kvalitet, har lavet solfilm og chrome delete samt bildeko i LV style til min Golf 7 og er meget tillfreds, han er ikke det billigste men du få meget til hvad fu betaler, god personlighed og høj kunderservice ø, tak ninja
Jeg har i dag fået lavet fartstriber og tonede ruder i min Polestar 2 og jeg må sige jeg er yderst tilfreds jeg valgte at blive der og det to små 4 timer at få det lavet og det er virkelig blevet godt og det er virkelig professionelt lavet og ja så gør det heller ikke noget at ejeren han er yderst sympatisk jeg kan desværre kun give fem stjerner men han har helt klart fortjent ti

Risposta di Folieninja
Vi havde aftalt at skulle have folie på to biler, mens vi holdte ferie i sommerhus, tæt på dette firma.
Da datoen for aftalen nærmede sig, stoppede alt kommunikation fra Folieninja's side.
Vi bliver lidt mistænksomme og begynder at læse på Trustpilot. Her kan vi konstatere at firmet inden for kort tid, to gange, anmelder sig selv og giver topkarakter. De svarer endda deres egen anmeldelse. Samtidig kan vi konstatere at næsten alle 5 stjernede anmeldelser er givet inden for et meget kort tidsrum, hvilket tyder på at der kan være svindlet med dem.
Trustpilot selv har sat en advarsels boks ind og skriver at firmaet ikke følger deres retningslinjer.
Opdatering: Efter denne skrivelse er jeg blevet kontaktet af Folieninja med en forklaring om at min henvendelse desværre ikke kunne besvares pga 3 ugers influenza. Så kan man jo tro på det eller lade være. Det er først i dag onsdag at jeg hører noget og bilerne skulle have været afleveret i søndags. Godt vi ikke fik afleveret dem og satsede på at vi havde en aftale.
Jeg kan samtidig se at Folieninja nu har slettet sine egne anmeldelser af dem selv her på Trustpilot.

Risposta di Folieninja
Aflysning 2 minutter inden aftalt tid.
Virkelig virkelig useriøst, jeg ber om reklamerne for så kunne jeg selv montere dem, men dette var ikke muligt. Alt i alt tror jeg ikke man har været forberedt til at jeg kom og skulle have bilreklame på.
Dette her har kostet mig timer, kunder og kørsel for at blive aflyst når man holder i indkørslen.

Folie Ninja Aps
HOLD JER VÆK
Vi skulle have lyserød metal folie på vores bil.
Flere gange var vi nede, og hver gang fik forklaret, at den skulle stå kniv skarp, da den skulle bruges til træf mv.
Ingen problem blev der sagt.
Vi sagde, giv dig god tid, så han havde den næsten 3 uger.
Skuffelse var stor, da vi hentede den efter ferie.
Hele motorhjelmen var fyldt med masser af ridser, lignende en der havde vasket den med en grydesvamp, det samme flere steder på dør, fedt finger mv.
Der var bobler, og flere steder sad folien ikke ordentligt sammen i kanter, grimme samlinger/overlap, selv om vi udtrykkeligt havde sagt det ville vi ikke have.
Der mangler på bag kofangeren, og mellem døre, 1-2 cm folie, så man kan se den grå farve.
Vi klagede selvfølgelig, svaret var: det er bilen, som i øvrigt stod rigtig flot i lakken.
Så 19.000 kr, smidt ud, den kommer til maler.
Alle der har set den, har spurgt, om det var en profesionelle der har lavet det, jeg vil sige NEJ
1- lakken på HELE bilen var ikke dårlig, der var 2-3 buler som vi godt viste ville blive synlige.
2 -en hel motorhjelm og alle døre skulle være ridset, var de ikke.
3 -info om synlige afslutninger
ALT på bilen var afmonteret
Bag-for kofanger, lygter og dørhåndtag ( som vi i øvrigt selv afmonterede) alligevel kan man mellem dør og især ved den afmonterede bagkofanger se den grå farve tydelig under.
Og det er ikke bilen/lakkens skyld, det er dårlig arbejde.
4 -og NEJ i gjorde os ikke klar over, specialløsninger ekstra arbejde ikke var med i prisen, vi fik et tilbud på 16.000 kr, og accepteret 3000 oven i for special folie. Og NEJ vi afslog ikke at betale ekstra tillæg med speciale løsninger, vi havde fra start sagt, vi ikke ville have synlig samlinger, der blev sagt, ingen problem. Der var gjort opmærksom på, den skulle køre træf og udstilling, vi var i dialog flere gange.
5- bilen stod der i 3 uger mens vi var på ferie, alligevel skulle vi hente den 1 dag efter aftalt tid da bilen ikke var færdig.

Risposta di Folieninja
Jeg fik monteret solfilm i min bil.
Det var en meget positiv oplevelse, det blev monteret professionelt og er meget glad for resultatet.
Derudover var der god kundeservice.
Kan kun anbefale folieninja herfra.

Risposta di Folieninja
Var meget flexibel med sin arbejdstider, da jeg var under pres med at få bilen færdig. Han lavede en kofanger til mig.

Risposta di Folieninja
Virkelig god service, hurtig og kvalitet montering af folie på vores bil ruder👍
Super flot stykke arbejde der blev udført og ser rigtig godt ud kan kun anbefales

Risposta di Folieninja
Første gang min bil bliver toned og kan kun være tilfreds!
God service og et godt stykke arbejde.
Kan kun anbefale :)

Risposta di Folieninja
dejligt medarbejder der tillbudet mig en professionel solfilm med høj kunderservice
Han overholdt sin aftale.
Venlig prise, og flot arbejde

Risposta di Folieninja
Rigtig godt arbejde og god service. Kan bestemt anbefales.

Präzise in der Arbeit und schöne Ergebnisse. Ich empfehle es. 😊

Risposta di Folieninja
Har fået solfilm i 20% på min skoda Enya og er meget glade for det, anbefalinger herfra

Risposta di Folieninja
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.