Valutata 5 stelle su 5

Ik heb 30 maart 2 flesjes heren parfum besteld, betaald en netjes de bevestiging en factuur ontvangen. Tot op heden is nog niets geleverd. Ik vind dit vreemd. Normaal gaat het allemaal redelijk sn... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Het parfum no.904 kende ik al. Geweldige geur. Had het ooit eerder cadeau gekregen. Ontdekte via internet dat ik het bij Fmfan kon bestellen. Levering in paar dagen, ontving wel bericht dat het b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nadat de eerste bestelling ondanks een track en trace toch niet is aangekomen en ik hier bij de firma melding van heb gemaakt, was men zo coulant de bestelling nogmaals te verzenden. Ben al jaren lang... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestel al jaren Fm parfum en krijg nog altijd regelmatig te horen dat ik lekker ruik..(zeker met de 110) Prijs/ Kwaliteit top en ook snelle levering.Een keer twee verkeerde geuren geleverd gekregen..t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Profumeria
  2. Fornitore di cosmetici e profumi
  3. Negozio di cosmetici

Scritti dall'azienda

Fmfan.nl is een webshop voor en door parfum liefhebbers. Wij hebben de beste geuren voor je op een rij gezet, tegen nog betere prijzen. Bekijk ook eens onze overige make-up, huishoud en verzorgingsproducten en laat je verrassen door hoge kwaliteit.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Uitstekende ervaring!

Ontdekte via internet dat ik het bij Fmfan kon bestellen.
Levering in paar dagen, ontving wel bericht dat het bij pakketautomaat was afgeleverd, maar pincode was naar leverancier gestuurd ipv naar klant. Na één telefoontje naar Fmfan werd de code direct opgestuurd en kon ik mijn bestelling afhalen.
Je krijgt een gratis tester van bijv een ander geurtje naar keuze bij je bestelling. Top!

27 marzo 2024

Wat een lekkere geurtjes

Wat een lekkere geurtjes! Ze gelijken echt op de designer geuren en dat voor zoveel euro's minder.
Ik heb gekozen 😉
Ze waren een parfum vergeten toe te voegen bij mijn bestelling en die hebben ze mij heel vriendelijk nog na gestuurd. Dus top service!

7 febbraio 2024

Wat een topkwaliteit!

Wat een topkwaliteit!
Echt ik wou net nieuwe parfum gaan bestellen toen kwam mijn oma en leerde mij over dit bedrijf.
Ik vind het geweldig en mijn vriendin ook
Echt een aanrader!!

1 gennaio 2024

Dag Berend,

Bedankt voor je review.

Leuk dat je via je oma ons hebt leren kennen. Hopelijk tot ziens.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, aangename geuren én goede service!

Je bestelling word snel geleverd EN als er iets is, wat ik voorgehad heb betreft het ontbreken van mijn gratis staaltjes, hebben ze zonder problemen mijn staaltjes achterna opgestuurd dus alles word netjes zoals het hoort afgehandeld! De geuren die ze hebben zijn bovendien ook héél lekker en blijven ook lang op. Prijs / kwaliteit is het top in orde! Spijtig dat je alleen van de Pure Royal zoals nr 908, geen gratis samples kan aanklikken want daardoor koop je de grotere fles dan ook niet omdat je het toch eerst wilt ruiken of bij iemand anders hebt geroken ondanks dat de vermelding *White Patchouli* me wél aanstond! Samples zetten aan tót verkoop dus een TIP VOOR DE FIRMA: tracht ook van de duurdere of andere klasse samples te kunnen meegeven!

17 dicembre 2023

Dag Eastbird,

Bedankt voor je uitgebreide review en extra tip!

Hopelijk tot ziens.

Eigen keuze testers

Snel geleverd, leuk altijd testers bij je bestelling, zo ontdek je nieuwe geuren die je zelf kan kiezen. Ook een normaal bedrag dat je moet besteden voor vrije verzendkosten. Kortom ben zelf erg tevreden.

20 dicembre 2023

Dag Tanja,

Bedankt voor je review.

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en hopelijk tot ziens.

Valutata 5 stelle su 5

Vorige week voor het eerst parfum…

Vorige week voor het eerst parfum besteld, maar het pakketje werd steeds retour gestuurd door PostNL. Gelukkig is FMfan heel behulpzaam en zijn we er achter gekomen dat ik het verkeerde huisnummer had doorgegeven. Dit was geen enkel probleem, het werd dezelfde dag nog opnieuw opgestuurd en ik had het de volgende dag al binnen. Echt een super service!

7 dicembre 2023

Dag Sabrina,

Leuk dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Bedankt en hopelijk tot ziens.

Valutata 4 stelle su 5

Dierbare geur, snelle levering

De FM 52 bestel ik al jaren. Het is de aftershave die ik van mijn broer heb gekregen voordat hij overleed. Nu al ruim 10 jaar mijn geur en hoop dan ook dat deze in assortiment blijft. Ene dag besteld andere dag binnen

27 novembre 2023

Same plusy

Po pierwsze: produkty są doskonałej jakości(bo produkowane w Polsce)
Po drugie: wysyłka jest zawsze szybka(uwielbiam za to Niderlandy)
Po trzecie: fajna promocja plus gratis testerek, więc razem same plusy

18 novembre 2023

Aangenaam verrast!

Pure nr 80 besteld, duidelijke website,zeer snel geleverd. De geur is zoals ik me hem herinner ( de originele bestaat niet meer), een echte complimenten trekker. Houdbaarheid zeer goed.
Super content.

14 novembre 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più