Flytmignu Recensioni 6

3,3

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Find et andet flyttefirma

Vi havde aftalt flytning af vores indbo til opmagasinering. Det gik fint. Da vi skulle have tingene ud fra opmagasinering og videre til vores nye hjem, gik det dog ned ad bakke. Det tog flere dage at få de sidste ting leveret - så var bilen istykker, så manglede der folk. Men til sidst lykkedes det, og vi var sådan set tilfredse med flytningen.
Men da vi skulle have vores depositum tilbage for flyttekasser, gik det fra slemt til værre. Trods flere opkald opkald og beskeder, er pengene stadig ikke dukket op. De sidste par opkald blev bare besvaret ved at smide røret på.
Med tanke på hvor mange ordentlige flyttefirmaer, der findes, så ville jeg gå i en stor bue uden om Flytmignu.

7 aprile 2026

Skal rykke flere måneder for retur af depositum for flyttekasser

Indgik aftale om flytning af rækkehus d. 18 februar, 2026, herunder om leje af flyttekasser mod depositum. Daniel havde lovet 3 mand til opgaven, men pga. sygdom kom der kun 2 (ham selv og en anden - det kan ske)).

Gutterne lagde godt fra land, og overordnet set gik flytteopgaven nogenlunde som forventet til trods for at de kun var 2 mand. Der var kun få skader på inventar.

Årsagen til at jeg giver 2 stjerner, er at jeg - trods gentagne løfter pr. telefon og sms fortsat ikke har modtaget mit depositum for leje af flyttekasser, hvilket er utroligt dårlig stil. Særligt fordi prisen for leje af kasser omtrent svarer til hvad det koster at købe nye flyttekasser selv. Så jeg må på det kraftigste fraråde, at kunder tager imod deres lejeaftale om flyttekasser.

Opdateret dagen efter denne anmeldelse!
Vi har nu modtaget vores depositum tilbage - efter 2 måneders gentagne rykkere og løfter. Derfor opgraderes til 3 stjerner.

18 febbraio 2026

Unreliable communication

Overall we have been quite satisfied with their service however we have been having quite major challenges with communication. We have rented moving boxes from them, they are ready for pick up for two weeks know, and they are still here. We had 3 appointments for pick up. Last time they didn’t even cancel, just didn’t show up. Currently we are unable to reach them. So think twice whether you want to rent moving boxes from them ☺️

29 maggio 2026

Jeg havde den kæmpe fornøjelse at få…

Jeg havde den kæmpe fornøjelse at få Flytmignu til at flytte for mig. Alt foregik super professionelt og effektivt og med de mest positive og søde flyttemænd.

Derudover hjalp deres dygtige handymænd med at hænge billeder og lamper op samt meget andet. Jeg fik også hjælp til indretning af bolig og have. Med flytmignu får du meget mere end bare en flytning. Du får hjælp til ALT i og omkring en flytning. Dette firma kan noget ganske særligt.
Flytmignu får mine varmeste anbefalinger.

7 aprile 2026

Nemt

Nemt , hurtigt og effektivt.
Priserne er ganske fine og deres service er kanon.

Har brugt flytmignu flere gange til forskellige opgaver.

14 marzo 2026

Effektive og omhyggelige flyttemænd

Vi brugte Flytmignu, da vi skulle flytte fra vores stor hus til en lejlighed. Vi oplevede en god service i forbindelse med tilbudsgivning og selve flytningen forløb rigtig godt. Der var 3 flyttemænd på opgaven, og de hurtige og effektive. Samtidig var de meget nænsomme og omhyggelige med at flytte tingene, så hverken møbler eller bygning kom til skade.
Vi kan meget varmt anbefale dem.

29 dicembre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito