En fantastisk oplevelse. Superdygtige børn og unge mennesker. Utroligt at man kan blive så dygtige, men jeg ved godt at det kræver træning, træning og atter træning. Det er helt sikkert ikke sidste ga... Leggi di più

Meget underholdende show (vi så 2026) for alle aldre i familien :D Utrolig dygtige børn/unge og så har de nogle søde og livsbekræftende sange. Bonusinfo: Der er også et stort legeområde med hoppebor... Leggi di più
Det er dybt imponerende, hvad de kan. Jeg var blæst bagover, og det samme var min datter på 6 år, som synes det var så sejt. Det er så godt sat op, og "opvarmningen" af publikum var sjovt, i børnehø... Leggi di più
Amazing show with such good messages for kids that shows the real people behind the show masters. Inspires, builds good morals and warms the heart! Thank you so much. I also found it wasn’t quite as... Leggi di più
I Flying Superkids ser vi os selv som eksportører af livsglæde 💫. Vi ønsker at sprede glæde, skabe gode oplevelser og inspirere vores omgivelser med vores gymnastikunivers. Det er derfor vi er til, og derfor vi optræder. Vi ønsker, at dette afspejler sig i alt, vi gør – livsglæde og gode oplevelser for både gæster og gymnaster er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. ❤️
🎪 Det kommer blandt andet til udtryk i vores show – det eneste af sin slags i verden, hvor gymnastik, dans, akrobatik, sang og spring i susende fart mixes. Vi forsøger altid at skabe et verdensklasses show for hele familien, der kan bevæge, inspirere og overraske. ✨
🌈 Det kommer også til udtryk gennem Superbørnene, der stråler af glæde og energi, når de står på scenen. De elsker at lave gymnastik, de elsker at optræde, og de elsker at vise deres utrolige evner for publikum – og det skinner igennem! Deres boblende glæde er smittende, og de formår gang på gang at charmere, inspirere og bevæge publikum – gamle som unge 👵👦 – med deres sprudlende energi.
🎟️ Men det stopper ikke ved showet. Også til hverdag ønsker vi at give vores gæster en ekstraordinær oplevelse – uanset om det handler om billetkøb, webshop eller fan-henvendelser.
Hos Flying Superkids vægter vi vores gæster højt – I er dem, vi er til for! 🙌 Derfor tager vi kundehenvendelser og kundeservice dybt seriøst, og du kan altid regne med, at vi gør vores ypperste for at hjælpe dig.
✅ Suveræn service
✅ Ordentlighed
✅ Professionalisme
Vi tager din henvendelse seriøst og svarer hurtigst muligt – uanset om du skriver til os på mail 📧 eller ringer 📱. Vi tager ansvar for vores ydelser og produkter og finder altid en fair og ordentlig løsning, så du får den bedst mulige oplevelse.
🕘 Åbningstider for kundeservice:
Mandag–fredag kl. 9.00–16.00
Vi hjælper gerne med billetkøb, gavekort, webshop-køb eller fan-spørgsmål! 🎁🎫
Flying Superkids er en del af Foreningen Gymnastikgården 🏡, en almennyttig gymnastikforening i Aarhus V. Foreningen har 450 medlemmer 👧👦 og tilbyder undervisning i spring og gymnastik for børn i alderen 5–11 år.
🤩 Gymnastikgården er ikke bare hjemmebase for Flying Superkids, men udvikler også nye gymnastiktalenter til holdet. Alle Flying Superkids er nemlig medlemmer af foreningen og træner her. Så drømmer dit barn om at blive en Flying Superkid, skal det først tilmeldes gymnastikundervisning i Foreningen Gymnastikgården! 🌟🤸♀️
Vi forsøger med vores show også at sprede gode og sunde værdier til andre børn og unge.
Jernaldervej 41b, 8210, Aarhus V, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vi var kommet til at bestille billetter til en forkert dag. Vi fik pengene retur. En rigtig god service. Vi købte straks billetter til en anden dag. Tak til Flying Superkids.
God service. Fik valgt forkerte pladser til ledsagerkort - men de refunderet differencen for en ledsager plads alligevel. Super fin service og hurtigt svar om aftenen ved billetkøb

Risposta di Flying Superkids
Jeg havde købt billetter til et forkert tidspunkt. Jeg fik med det samme refunderet pengene, så jeg kunne købe nye billetter.

Risposta di Flying Superkids
Mega god, personlig service efter fejlkøb af en billet.
Og så er det jo bare et fantastisk show 😊

Risposta di Flying Superkids
Fantastisk godt show af helt fantastisk og imponerende dygtige artister som alle hele tiden var meget smilende og så glade ud. Jeg vil anbefale alle at få den oplevelse.

Risposta di Flying Superkids
Jeg havde idag en super oplevelse, jeg havde til jul sidste år købt 2 gavekort til mine børnebørn. Jeg købte så billetter til flying superkids da de blev sat til salg, men da jeg betalte fik jeg kun trukket det ene gavekort fra. Det ser jeg så og skriver en mail til flying superkids som straks undersøger og svarer tilbage at det er ok og jeg får pengene indsat på min konto. Så tak for hurtig og god service. Vi glæder os til oplevelsen i Sønderborg den 14 oktober. Hilsen mormor og hendes to dejlige børnebørn.

Risposta di Flying Superkids
Virkelig fantastisk, sjov, underholdende, imponerende og festlig forestilling som selv her 3. gang er super

Risposta di Flying Superkids
En helt igennem fantastisk oplevelse, hvor alting spiller. Helt vildt dygtige og glade børn/unge i et veltilrettelagt og varieret show i et telt hvor I får skabt en fantastisk stemning.
Jeg har været til showene flere gange med børnebørn, og hver år har været lige flot. Jeg går så glad derfra- glad over at denne mulighed findes, både for os der er tilskuere og for de børn/ unge der deltager. Kæmpe ros til jer!

Risposta di Flying Superkids
Jeg havde fået bestilt billetter til Flying Superkids i en weekend, hvor vi allerede var inviteret til en rund fødselsdag. Jeg skriver en mail til Flying Superkids og spørger om jeg kan få refunderet mine billetter. Jeg får hurtig et svar tilbage om at det kan jeg sagtens. Pengene blev refunderet samme dag. God og hurtig service. Nye billetter er købt til en anden forestilling og vi glæder os til at se showet.

Risposta di Flying Superkids
Endnu engang et fantastisk show i Århus!! Det er skøn underholdning for hele familien, og fantastisk at se hvad de allesammen kan! Man kan tydeligt mærke varmen og engagementet fra alle såvel som børn og voksne. Virkelig et besøg værd! Det er en fantastisk blanding af show, sang og akrobatik.
Elsker især deres håndtering af, at det er helt okay, hvis nu der er noget der fejler -for det kan jo ske. Det er børn, og selvom de har øvet sig ekstremt meget, så kan det ske for selv den bedste. Det er tydeligt at se på børnene, at man har snakket meget om, at det er helt okay. Og det tages med oprejst pande, hvis det nu en sjælden gang skulle ske. Det viser bare hvor gode trænere de har, som virkelig har hjertet på det rette sted! Det er noget vi alle kan tage med os ud i livet. For det er virkelig helt ok at lave fejl. Man rejser sig bare igen! Men igen, fantastisk show! Wauw hvor er de gode!! Vi kommer helt sikkert igen en anden gang!

Risposta di Flying Superkids
In an effort to use every second, these people have reached to a point where they are doing no good to kids coming for training. All træners are stressed til core there are so many kids per session that it's impossible to keep eye on them and correct them if they are doing wrong and teach them right technique so they can get better.
Focus is on bands on legs, on hands that's it. No clear communication, noone to address confusion or to talk to parents. Chief trainer is too busy with practicalities.
After 1 full season there is nothing my child could take home not one movement which he couldn't do before he learned. No one ever taught him technique or helped him in right way.
Last minute training cancellation with a sorry in email when they charge more than double of any other gymnastics organisation.
In this company only those who already are good and knows gymnastics are polished. You people are incredibly bad in training those who are new to gymnastics and what a shame.
Extreme negligence very bad experience.
Er uenig med svar.
Jeg har aldrig været aggressive. I er så lukket at en venlig bede om at få opmærksomhed at gør hvad du lovet vil gør når det tydelift set ikke sker er jeres beregning af agressive som fra min synespunkt er forkert. I beregner som passer til jer og tænk meget høj om sigselv og meget lav af andre. Det er træls.