Flyhjelp Recensioni 2.524

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg ble tipset av en bekjent om Flyhjelp. Vår reise med SAS ble utsatt med ca. 7 timer. Etter reisen gikk jeg inn på flyhjelp.no og la inn detaljene for reisen. Fikk kjapt å vite at det var grunnlag f... Leggi di più

Etter 10 timer i fly som ble forsinket. ble det 11 timer venting for ( koresponderende) fly- vi fikk 300 kr i kompensasjon fra Air France he he. kontaktet flyhjelp ang saken - å da fikk pipa en annen... Leggi di più

Da ble mitt SAS fly kanselert igjen og hadde en del ekstra utgifter i forbindelse med det.tenkte jeg ville prøve å få hjelp av Fly hjelp.SAS gjorde seg litt vrange men Flyhjelp hjalp meg heldigvis så... Leggi di più

SAS og reiseforsikring fraskrev seg ansvar. Kansellert fly, fikk nytt - forsinket med 5 timer, rakk slutten av konserten vi skulle på. Siste band av 4.. Flyhjelp tok saken, holdt meg oppdatert underv... Leggi di più

1. Servizi legali

Informazioni su Flyhjelp

Flyhjelp er en skandinavisk virksomhet som hjelpe med å sikre økonomisk kompensasjon ved flyforsinkelser, avlysninger og overbookinger. Vi er eksperter på områdets juss og står for kommunikasjonen med flyselskapene, som ofte er tilbakeholdne med å utbetale kompensasjonen, selvom de faktisk har en informasjonsplikt.

www.flyhjelp.no

www.flyghjälp.se

www.flyhjælp.dk

www.lentoapu.fi

Flyhjelp - Bringing justice to travelers

Ingen utgifter
Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
Høy utbetaling
Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
Full erstatning
Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
God kundeservice
Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

God hjelp, og penger tilbake 9 mndr etter flyforsinkelsen

Vi fikk god hjelp og forholdsvis rask tilbakemelding på mail underveis i saken. Kunne gjerne fått litt hyppigere status på hvordan saken lå an og hva som skjedde underveis. Saken drøyde veldig ut i tid før det kom en avgjørelse, og vi fikk penger tilbake. Flyforsinkelsen var i juni, og vi fikk penger tilbake i mars året etter.

22 marzo 2026

Risposta di Flyhjelp

Takk for tilbakemelding 😊 Vi er glade for at vi kunne hjelpe!

Kjapt og effektivt!

Kansellert fly, med alt det medfører. Fikk tips om Flyhjelp og sendte alt inn. Raskt og effektivt, penger inn på konto knapt 1 mnd etter kansellering 👌

20 marzo 2026

❤️❤️❤️

Dette fungerte faktisk

Dette fungerte faktisk, jeg fikk hjelp, løpende informasjon underveis, og et resultat som var meget positivt. Det tok tid, men jeg hadde faktisk ikke forventet det gode resultatet i det hele tatt.

Risposta di Flyhjelp

Vi er glade for å høre at du er fornøyd ❤️

Jeg fikk refusjon for flyreisen

Flyhjelp hjalp meg å innfri kravet mitt til flyselskapet. Flyhjelp kan imidlertid bli bedre på den initielle opplevelsen, ettersom de var svært trege med å komme formelt i gang med å fremme kravet til flyselskapet. Jeg mottok heller ikke noen spesifikasjon på hvor mye flyselskapet betalte i refusjon, kun hvor mye selskapet trakk i gebyr og mums.

Risposta di Flyhjelp

Takk for tilbakemelding 😊 Det skal vi ta med oss videre!

Veldig fornøyd

Bra service. Hadde aldri klart å få kompensasjonen på egen hånd. Tok litt tid, men bra oppfølging underveis.

❤️

Tok tid men leverte

Tok tid men leverte. Og, kostet ingenting, de tar en fornuftig andel av det de henter inn.

Lurer du på om du har krav på noe, sjekk med disse. Opplevelsen var entydig positiv 👍

17 marzo 2026

Tusen takk ❤️❤️

Profesjonell hjelp som ga resultater

Jeg kontaktet Flyhjelp etter en lang flyforsinkelse og er utrolig glad for at jeg gjorde det. De tok hånd om hele prosessen og holdt meg oppdatert underveis. Jeg slapp å krangle med flyselskapet selv, og til slutt fikk jeg full kompensasjon. Veldig profesjonelt og effektivt!

28 gennaio 2026

Risposta di Flyhjelp

Det er vi veldig glade for å høre 😊

Jeg vant!

Fikk først avvist kravet mitt fra flyselskapet. Jeg kunne sikkert fortsatt å forfølge det selv, men det ville krevd tid (og kompetanse) og jeg valgte derfor flyhjelp. Fantastisk oppfølging fra teamet, oppdatering underveis og enkelt å sende inn ny info når det var relevant. Jeg kommer garantert til å bruke dem igjen, om det skulle være nødvendig.

Liker at de har en portal som er enkel å logge seg på, der man kan sende inn dokumenter og oppdatere opplysninger. Man får også en fin oversikt over hvor saken "ligger i løypa"

16 marzo 2026

Risposta di Flyhjelp

Det er vi skikkelig glade for å høre 😊 Takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse! ❤️

SAS gjorde seg vanskelige men dere ga…

SAS gjorde seg vanskelige men dere ga aldri opp!!
Nesten 1 og 1/2 år senere fikk vi endelig pengene vi hadde krav på 😃

Vil virkelig anbefale dere på det sterkeste!
Det var tydelig, profesjonell og konsistent kommunikasjon under hele prosessen.

Jeg ser noen klager på honoraret deres men der er jeg uenig i kritikken.
Honoraret er velfortjent og ikke er det høyt heller med tanke på at dere gjorde all jobben på våre vegne 😃
På egen hånd hadde sikkert jeg og reisefølget mitt gitt opp for lenge siden prøve å få kompensasjon så det er gull verdt!

10 marzo 2026

Risposta di Flyhjelp

Det er skikkelig hyggelig å høre! Takk ❤️ Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe.

Enkelt og bruke

Enkelt og bruke, god kommunikasjon hele veien. Var en opplevelse over forventningene. Anbefaller denne til venner og bekjente.

13 marzo 2026

Takk! ❤️❤️

Veldig bra bistand

Det har vært god informasjon fra Flyhjelp underveis, til tross for at det tok lang tid å få saken avgjort. Til sist vant de fram med saken og jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg har fått. Anbefales !

10 marzo 2026

Risposta di Flyhjelp

Vi er glade for at vi kunne hjelpe 😊

Rask og effektiv hjelp - til overpris

Rask og effektiv hjelp - men de tok hele 75 Euro fra min refusjon, for å gjøre jobben. Det var helt hinsides dyrt. Jeg fikk ingen opplysning om hva det kostet å bruke dem, så naive meg burde gjort litt bedre research. Føler jeg likevel litt lurt...

3 marzo 2026

Risposta di Flyhjelp

Hei! Det er synd å høre du føler deg lurt, det er ikke vår intensjon. Våre priser er tilgjengelige på hjemmesiden: